gost 43599
Veoma poznat
- Poruka
- 10.211
Moj izbor:   

A nisam nasla neke bolje slike, gde se lepse vide.

A nisam nasla neke bolje slike, gde se lepse vide.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Vi'sh, i ja bih njega... Ako se nije oshishao...razmisljalica:Nikola Cuturilo - covek isto izgleda kao pre 10ak godina.
A shta se desilo? Ispipao te u autobusu?razmisljalica:ok, sada cete da mi se smejete, ali odjednom sam pocela drugim ocima da gledam Zorana Cvijanovica...

)))
))) ))))
))))Iju, ma strashno... :shock: :? :mad:MinM_4Life:I ne verujem da je istetovirao njenu facu na ruku! FUJ!!!

)
 )my_name_is_nevena:1.Nikola Djuricko (znam da je svima ruzan ali meni je neevidjeno sladak

)
2.Igor Rakocevic (i za njega kazu da je ruzan ali sta da radim...izgleda se lozim na degenerisane tipove)

MinM_4Life:EE DA!!! Definitivno!! ne znam samo sta radi sa onom glupacom! I ne verujem da je istetovirao njenu facu na ruku! FUJ!!!
 ..pre mi je super frajer bio Igor Milanovic (malk'o starije znaju ko je), dobar je onaj glumac crnogorac, nemam pojma kako se zove - glumio u Strsljenu Sergejevog brata...ako neka zna kako se zove neka kaze. Mozda se setim ko mi se svidja kasnije.
 ..pre mi je super frajer bio Igor Milanovic (malk'o starije znaju ko je), dobar je onaj glumac crnogorac, nemam pojma kako se zove - glumio u Strsljenu Sergejevog brata...ako neka zna kako se zove neka kaze. Mozda se setim ko mi se svidja kasnije.pepeljugasaobecipele:dobar je onaj glumac crnogorac, nemam pojma kako se zove - glumio u Strsljenu Sergejevog brata...ako neka zna kako se zove neka kaze.
 'fala!
  'fala!
Znaju...pepeljugasaobecipele:pre mi je super frajer bio Igor Milanovic (malk'o starije znaju ko je)

Feelgooood:Ako neko zna kako se zove čovek iz reklame za kredit "Dača da uzme kredit? Daaaa, daaa..."
Neka je metne fotku ovdi.... E to je frajer... najboljši