gost 43599
Veoma poznat
- Poruka
- 10.211
Moj izbor:

A nisam nasla neke bolje slike, gde se lepse vide.
A nisam nasla neke bolje slike, gde se lepse vide.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Vi'sh, i ja bih njega... Ako se nije oshishao...razmisljalica:Nikola Cuturilo - covek isto izgleda kao pre 10ak godina.
A shta se desilo? Ispipao te u autobusu?razmisljalica:ok, sada cete da mi se smejete, ali odjednom sam pocela drugim ocima da gledam Zorana Cvijanovica...
)))
))))Iju, ma strashno... :shock: :? :mad:MinM_4Life:I ne verujem da je istetovirao njenu facu na ruku! FUJ!!!

)my_name_is_nevena:1.Nikola Djuricko (znam da je svima ruzan ali meni je neevidjeno sladak![]()
![]()
)
2.Igor Rakocevic (i za njega kazu da je ruzan ali sta da radim...izgleda se lozim na degenerisane tipove)

MinM_4Life:EE DA!!! Definitivno!! ne znam samo sta radi sa onom glupacom! I ne verujem da je istetovirao njenu facu na ruku! FUJ!!!
pepeljugasaobecipele:dobar je onaj glumac crnogorac, nemam pojma kako se zove - glumio u Strsljenu Sergejevog brata...ako neka zna kako se zove neka kaze.
'fala!
Znaju...pepeljugasaobecipele:pre mi je super frajer bio Igor Milanovic (malk'o starije znaju ko je)

Feelgooood:Ako neko zna kako se zove čovek iz reklame za kredit "Dača da uzme kredit? Daaaa, daaa..."
Neka je metne fotku ovdi.... E to je frajer... najboljši![]()