Naj RAPeri

19366011841c75abab8567.jpg
8)

Naravno,postoji samo jedan VOKAL koji je uspeo da zezne sve repere i pokaze im sta su glasovne mogucnosti u samo nekoliko recenica koje su se slucajno nasle u pesmi "Metal Messiah."
Naravno da je rec o bivsem pevacu jedne od najstarih i najlegendarnih grupa na svetu-JUDAS PRIEST!!!!!

Tim_Ripper_Owens_3_02_6.jpg

He's The Man, Armageddon,
Walking Trough Fire, a Metal Messiah

He's The One, The Father, The Son
Creator Destroyer,
METAL MESSIAH

Tim Ripper Owens-Judas Priest,2001.

Izvinite,ali je ipak Heavy Metal pa cak i u rap muzici znatno jaci i sa mnogo vise smisla.

koja vam je song the best? i od naseg i od stranog hopa.
ja ih imam dosta znaci koliko god pokusavala nema sanse da se odlucim samo za jednu.
marshall mathers, kim, the way i am, if i get locked up tonight-eminem, break ya neck-busta, changes, dediction-pac....
slatke male maloletnice-sindikat, pizza vegetrijana-gru, podzemlje, 1, de facto-MARCHELLO....

be_what_u_wanna_be:
pa predpostavljam da je mislio na bassivity. od nasih ja gotivim samo Marchella, Grua, Struku i mozda v.i.p. (ali su poceli nesto da me nerviraju u zadnje vreme). vas?
E pre bih pomislio na City nego na Bassivity.
Inace meni se svidja BG Sindikat, ubedljivo su najjaci na nasoj sceni, a i Skabin solo album je isto tako dobar (najjaca pesma mi je "*****" i "Kurconi")
E sad ima tu jos poneko ali je sve to dve ili tri pesme po albumu, pa neka ostane na ovome.

ma kako se ovo city sr.anje razvija znaci ne verujem. danas sam sa ortakinjom konstatovala da jedino nas troje u odeljenju slusamo nesto van "ala minic umesto glasa i plasticna hirurgija umesto pameti". uzasssssssssss!!!u sta se pretvorio ovaj svet....

be_what_u_wanna_be:
koja vam je song the best? i od naseg i od stranog hopa.
ja ih imam dosta znaci koliko god pokusavala nema sanse da se odlucim samo za jednu.
marshall mathers, kim, the way i am, if i get locked up tonight-eminem, break ya neck-busta, changes, dediction-pac....
slatke male maloletnice-sindikat, pizza vegetrijana-gru, podzemlje, 1, de facto-MARCHELLO....

Nema sanse da se odlucim za samo jednu pesmu!Od Marchela volim 1,De Facto,MC bez harizme,2(bol i revolt),Klos vs Ljax,Suze,Bekstvo...od 2PACa- Changes,Hit em up,Catchin feelings,My block,Thugz Mansions............Eminem-My name is,The way I am,Stan,Sing for the moment,Mosh....DMX-X's gona give to ya...Nate Dog-Hardest man in town...i jos mnoooooooooooooooooogoooooooooooooo drugih pesama!

Li'l' Bitch:
Zelim da cujem koli su naj RAPeri po vasem misljenju.Ima li ovde uopste poklonika HIP HOP kulture?!!!
Ako ima javite se da vas cujem!
pOz 8)
1.2PAC
2.2PAC
3.Eminem
4.Cypress Hill
5.DMX
.......ima ih jos,ali ne mnogo.....

ae..dobra ti je lista, a shta je sa canibus-om, ras kass-om, KRS-om...?? niko da se seti rakim-a koji je redefinisao hip hop !!! alo bwe mali crnci, morate vi josh da uchite..[/b]

Back