sweet_A
Primećen član
- Poruka
- 586
Ne kontam te...koji hoperi?Кулиража:A voli li neko hopere koji su nase gore list?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne kontam te...koji hoperi?Кулиража:A voli li neko hopere koji su nase gore list?

Ja gotivim BASSIVITY,ali MARCHELLOW JE ZAKON ZA MENE!Majke mi,najbolji je MC kod nas a i sire!!!!TARANTULA-_-:
Кулиража:A voli li neko hopere koji su nase gore list?

em3pac iverson:Pa iMa i nashih dobrih
Marchella ne voliM bash....ali zaTo Deniro,X3M,Krang,Chicha...i,naravno nash SisaDaPiMp iMaju jakooooo goTivne sTvari...
To sestrooooodollar MC:em3pac iverson:Pa iMa i nashih dobrih
Marchella ne voliM bash....ali zaTo Deniro,X3M,Krang,Chicha...i,naravno nash SisaDaPiMp iMaju jakooooo goTivne sTvari...![]()
![]()
To sestrooooo

dobar izborbe_what_u_wanna_be:koja vam je song the best?
podzemlje-MARCHELLO....
E pre bih pomislio na City nego na Bassivity.be_what_u_wanna_be:pa predpostavljam da je mislio na bassivity. od nasih ja gotivim samo Marchella, Grua, Struku i mozda v.i.p. (ali su poceli nesto da me nerviraju u zadnje vreme). vas?
be_what_u_wanna_be:koja vam je song the best? i od naseg i od stranog hopa.
ja ih imam dosta znaci koliko god pokusavala nema sanse da se odlucim samo za jednu.
marshall mathers, kim, the way i am, if i get locked up tonight-eminem, break ya neck-busta, changes, dediction-pac....
slatke male maloletnice-sindikat, pizza vegetrijana-gru, podzemlje, 1, de facto-MARCHELLO....
legendaSkippy:Š'a vam je bre ljudi, Ajs Nigrutin je zakon
Li'l' Bitch:Zelim da cujem koli su naj RAPeri po vasem misljenju.Ima li ovde uopste poklonika HIP HOP kulture?!!!
Ako ima javite se da vas cujem!
pOz 8)
1.2PAC
2.2PAC
3.Eminem
4.Cypress Hill
5.DMX
.......ima ih jos,ali ne mnogo.....
...Xperiment:1) 2pac
2) DMX
3) Xzibit
4) Wu-tang clan