E
eureka
Gost
Neki su hladni kao stena,dok sa druge strane neki su suvise emotivni!IZ vaseg iskustva koji su to po vama znaci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Majka Hrabrost:Rodjena sam sredinom januara i sigurno je da sam prilicno subjektivna kada su u pitanju emocije jednog jarca. Ne moze niko reci da su jarcevi neemotivni. Oni svoje (cesto vrlo jake) emocije jednostavno ne pokazuju onako kako to rade drugi pa se odmah okarakterisu kao neemotivni. Mislim da to sto ne placemo i ne kukamo nije pokazatelj emotivnosti, a ako cete to gledati kao odrednicu emotivnosti onda u redu. Kada naidjem na problem (bilo svoj bilo neke meni drage osobe) trazim nacin da ga resim sto pre, a za plac i kuknjavu ima vremena uvek. Gvozdje se kuje dok je vruce. Mi nase emocije pokazujemo upravo privrzenoscu i odanoscu. Jarcevi imaju stalni problem sa tim da ih optuzuju za nepokazivanje emocija a ako se desi da ih i pokazu na neki (za druge) uobicajeni nacin, onda ih ljudi posmatraju sa cudjenjem i fenomenalnom frazom: "To od tebe nisam ocekivao/la".
Cinjenica je da su jarcevi po pitanju pokazivanja emocija totalno drugaciji od ostalih znakova ali ih zato ne treba osudjivati. Ja ako nesto ne razumem ja pitam pa to predlazem i svim ostalim znakovima kada su jarcevi u pitanju.
kety:Slazem se sa ludicom!
Jarcevi su vrlo emotivni, kao i rakovi (koji to tesko pokazuju) i ribe! Skorpija sam u horoskopu i samo par osoba ima tu privilegiju da oseti koliko sam emotivna, dok ostali me uvek okarakterisu kao veoma hladnu! Blizanci su najhladnije odobe koje poznajem!
Moj suprug je jarac i iz svog iskustva se ne slažem sa tobom. Ja sam bik i nisam imala mnogo poverenja u muskarce, mislila sam za sebe da sam previse emotivna i ranjiva, pa mi je mehanizam odbrane bila rezervisanost. Dok nisam upoznala njega i totalno promenila sliku o davanju i uzimanju u vezi.Nena:Pa ovako, u braku sam sa jednim jarcem vec 10 godina pa onda sam valjda relevantna da govorimo tome kakvi su. Druga stvar, otac mi je u znaku jarca, sto je vec tacka broj dva koja mi daje za pravo da govorim o tom znaku kao jednom od najhladnijih. Trece, sestra od tetke mi je u vezi sa jednim jarcem vec 5 godina i ima isto misljenje kao ja. Nisam rekla da su neemotivni, jer naprotiv, jarcevi su vrlo emotivni samo sto to ne pokazuju ni za zivu glavu. Oni umeju da pruze podrsku kad god ti je potrebna i razumno objasnjenje mnogih stvari ali nemojte ocekivati od njih da kada vas jednom dobiju da budu isti kao na pocetku veze, gde jos koliko toliko pokazuju tu slabost kao sto su emocije. Ni sama nisam verovala u to, jer moj jarac je bio kako vi to sad kazete susta suprotnost pricama iz horoskopa..ali kako se samo pokaze tacno. Moja keva ima totalno isti problem kao i moja sestra. Ono sto ljude drzi pored kozoroga je sigurnost koju pruzaju, kao sto rekoh, mozes da se oslonis na njih, jako su privrzeni...ali nema tu pokazivanaj emocija kao recimo kod riba ili kod rakova.
Natasha,pogresila si.Spolja izgleda da su vatreni znaci(bikovi,ovnovi,jarcevi i lavovi) neemotivni.Zapravo svi varijaju od osobe do osobe.Ja sam Ovan u horoskopu i mogu sa sigurnoscu da ti kazem da sam veoma osecajna,emotivna i romanticna.Isto tako znam i jarceve,tj, imam decka koji je Jarac u horoskopu i veruj mi,veoma je emotivan.Spoljasnji izgled ne kazuje sve o toj osobi, cesto je to samo maska da se prikriju svoje slabosti.A kao komentar na ovu temu dajem odgovor da obicno ne zavisi toliko od znaka da li smo emotivni ili ne,vec ti znaci mogu da kazu samo nekoliko osobina,ali ne i sve.Ljudi su emotivni samo kad ste im bliski.Sto se tice Raka, jeste on emotivan,mada ni on to uvek ne ispoljava.Natasha:najosetljiviji su definitivno RAKOVI a i ribe
a najneostetljiviji jarcevi i ovnovi!!!
Natasha,pogresila si.Spolja izgleda da su vatreni znaci(bikovi,ovnovi,jarcevi i lavovi) neemotivni.Zapravo svi varijaju od osobe do osobe.Ja sam Ovan u horoskopu i mogu sa sigurnoscu da ti kazem da sam veoma osecajna,emotivna i romanticna.Isto tako znam i jarceve,tj, imam decka koji je Jarac u horoskopu i veruj mi,veoma je emotivan.Spoljasnji izgled ne kazuje sve o toj osobi, cesto je to samo maska da se prikriju svoje slabosti.A kao komentar na ovu temu dajem odgovor da obicno ne zavisi toliko od znaka da li smo emotivni ili ne,vec ti znaci mogu da kazu samo nekoliko osobina,ali ne i sve.Ljudi su emotivni samo kad ste im bliski.Sto se tice Raka, jeste on emotivan,mada ni on to uvek ne ispoljava.Natasha:najosetljiviji su definitivno RAKOVI a i ribe