Gost
najneosetljiviji su po meni ovnovi!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Usput,Arnold Svarceneger je lav u horoskopu,pa sad kakvo srce ima tesko je reci,ali da je dospeo do guvernera...u to nema sumnje.milica_va:Natasha,pogresila si.Spolja izgleda da su vatreni znaci(bikovi,ovnovi,jarcevi i lavovi) neemotivni.Zapravo svi varijaju od osobe do osobe.Ja sam Ovan u horoskopu i mogu sa sigurnoscu da ti kazem da sam veoma osecajna,emotivna i romanticna.Isto tako znam i jarceve,tj, imam decka koji je Jarac u horoskopu i veruj mi,veoma je emotivan.Spoljasnji izgled ne kazuje sve o toj osobi, cesto je to samo maska da se prikriju svoje slabosti.A kao komentar na ovu temu dajem odgovor da obicno ne zavisi toliko od znaka da li smo emotivni ili ne,vec ti znaci mogu da kazu samo nekoliko osobina,ali ne i sve.Ljudi su emotivni samo kad ste im bliski.Sto se tice Raka, jeste on emotivan,mada ni on to uvek ne ispoljava.Natasha:najosetljiviji su definitivno RAKOVI a i ribe
a najneostetljiviji jarcevi i ovnovi!!!
Zakljucak:kada vam bilo ko otvori srce,videcete kakav je.Ko je rekao da Arnold Svarceneger nema osecanja?samo zato sto je krupan i izgleda hladno,ne znaci da se iza toga ne krije srce puno ljubavi...
Natasha:najosetljiviji su definitivno RAKOVI a i ribe
a najneostetljiviji jarcevi i ovnovi!!!
OVO KAO DA SAM JA NAPISALA,ZA SVE NABROJANO IMAM PRIMERE U SVOM OKRUZENJU I SLAZEM SE U POTPUNOSTI.POZDRAV.Anonymous:MISLIM DA SU DEVICE NAJEMOTIVNIJE,A VAGE I BLIZANCI NAJHLADNIJI.BIKOVI SU CUDNI.A LAVOVI BAS NE POKAZUJU SVOJA OSECANJA
Uh slazem se sa tobom...imala sam jednom blizanca sacuvaj me boze do podne jedna licnost posle podne skroz druga i oni su samo svoji...Ja mislim da su ribe jako emotivne...kety:Slazem se sa ludicom!
Jarcevi su vrlo emotivni, kao i rakovi (koji to tesko pokazuju) i ribe! Skorpija sam u horoskopu i samo par osoba ima tu privilegiju da oseti koliko sam emotivna, dok ostali me uvek okarakterisu kao veoma hladnu! Blizanci su najhladnije odobe koje poznajem!
I ja se slazem sa svim sto rece za skorpiju i nije slucaj da si naletela eto bas na cetiri skorpije koje su identicne...sve smo takve...jao kad se samo setim sta sam sve radila za tamo neke ljubaviAnonymous:Neno, ja sam Skorpija i potpuno se slazem sa svime sto si navela. Pozdrav!!!
E svaka ti cast...samo ti si izgleda mnogo hrabriji od mog blizanca,moj pobegao jer mu je islo na zivce sto ponekad nije mogao da me odgonetne,a kao on se smatrao osobom kojoj su dosta 10 min da provali nekoga...eto kod mene mu to nije islo...mada gledajuci astrologiju skorpija-blizanac...uzas ne vidjen...PozdravAnonymous:Ja sam blizanac i zivim sa lavom,koji je na granici podznaka skorpije i strelca. Nekad mi se cini da je najhladniji znak na svetu,nikakva osecanja ne pokazuje a opet sa druge strane radi nesto sto je sasvim suprotno toj "hladnoci".Nikad ne govori kako se oseca niti sta oseca.
Zbog svega toga , ja sam u vecnoj zabuni da odgonetnem kakav je.
anakin:rakovi su osetljivi ali umeju da budu racundzije kad se radi o emocijama...
wild_child:Ja sam blizanac /skorpija...dakle po vama kombinacija 2 najhladnija znaka....Pa to nije istina!!Realno treba mi zaista mnogo vremena da se vezem za nekoga,ispoljim emocije ii zavolim ali ono sto je zaista gadno sto mi trtreba isto toliko vremena da zaboravim...i uglavnom kazu da blizanci lako menjjaju partmere i to je istina ali verujte ne iz razloga sto su neverni,neemotivni vec zbog toga sto imaju pogresno shvatanje da ce bol brze proci.........a ne prolazi![]()