naj (ne)emotivniji znakovi

• Začetnik teme Začetnik teme eureka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
milica_va:
Natasha:
najosetljiviji su definitivno RAKOVI a i ribe
a najneostetljiviji jarcevi i ovnovi!!!
Natasha,pogresila si.Spolja izgleda da su vatreni znaci(bikovi,ovnovi,jarcevi i lavovi) neemotivni.Zapravo svi varijaju od osobe do osobe.Ja sam Ovan u horoskopu i mogu sa sigurnoscu da ti kazem da sam veoma osecajna,emotivna i romanticna.Isto tako znam i jarceve,tj, imam decka koji je Jarac u horoskopu i veruj mi,veoma je emotivan.Spoljasnji izgled ne kazuje sve o toj osobi, cesto je to samo maska da se prikriju svoje slabosti.A kao komentar na ovu temu dajem odgovor da obicno ne zavisi toliko od znaka da li smo emotivni ili ne,vec ti znaci mogu da kazu samo nekoliko osobina,ali ne i sve.Ljudi su emotivni samo kad ste im bliski.Sto se tice Raka, jeste on emotivan,mada ni on to uvek ne ispoljava.
Zakljucak:kada vam bilo ko otvori srce,videcete kakav je.Ko je rekao da Arnold Svarceneger nema osecanja?samo zato sto je krupan i izgleda hladno,ne znaci da se iza toga ne krije srce puno ljubavi...
Usput,Arnold Svarceneger je lav u horoskopu,pa sad kakvo srce ima tesko je reci,ali da je dospeo do guvernera...u to nema sumnje.

uvek sam nekako sticala utisak da su vodolije suvise haoticne na neki nacin da bi umele da vole...mozda nisam bas lepo rekla sta sam htela,ali poenta je da su zaista nekako "na svoju ruku"...a skorpije su mi uvek delovale nekako dza-bu...emotivne,ali vise explozivne...
i upoznam kombinaciju ta dva znaka i zatecena sam,najiskenije...ta osoba je olicenje onih najneznijih,gotovo decije iskrenih emocija... :roll: :roll: :roll:

i inace,mislim da zaista ne postoje naj(ne)emotivniji znakovi...jer npr znam ovnove koji su divni a znam i "djubrad" i tako za svaki znak...

mnogo toga utice...

Rak sam i bas sam emotivna,mada to ne pokazujem gotovo nikad!:oops: Uvek razmisljam prvo glavom,pa tek onda srcem sto bi se reklo da sam realna i da nikad ne gledam stvari kroz ruzicaste naocare... :wink: Volela bih da tu svoju osobinu promenim i da ukljucim malo vise emocije,ali mi za sada to nikako ne polazi za rukom... :( Mozda je za to kriv moj podznak Lav a mozda i ja sama. :P Ko zna? :wink:

eh :roll: on je jarac u podznaku devica, siguran, proracunat,ne pokazuje javno emocije, isplanira sve i svasta mesecima unapred maltene do detalja pa tako i poklone za rodendan i za svaki svoj potez razmislja dobro ima uvek neko dobro objasnjenje cak i za vecinu emocija, i nisam ga jos videla da je pokazao ljutnju bes ili ogromno odusevljenje nekako sve drzi pod kontrolom, kad sam s njim imam utisak da nista ne moze da mi se desi, da sam na sigurnom, ususkana...a ja sam riba podznak skorpija, dan mi krene bez ikakvog plana ko zna gde ce da se zavrsi, kasnim i soba mi je u haosu emocije variraju od 0 do 100 i to svi primete kako lako prasnem tako se lako i nasmejem i briznem u plac pa se onda opet kezim i tako suprotnosti se privlace, l'amour pour l'amour :oops: :wink:

zavisi od podznaka, polozaja Meseca, aspekata...
ako jedna, inace emotivna, riba ima podznak devicu pa jos mesec u jarcu, sigurno da ce je to malo ohladiti ili ce bar teze ispoljavati emocije...

ovnovi, strelcevi - cista glupost da nisu emotivni...
ovnovi umeju da budu surovi pa se cini da su hladni a zapravo su strasno lako povredljivi...a strelcevi cene tudju slobodu pa ne svaljuju emocije na druge kao npr. rakovi ili skorpije...
a postoji i razlika izmedju emotivnosti i osetljivosti....ovan je emotivan ali retko osetljiv...rakovi su osetljivi ali umeju da budu racundzije kad se radi o emocijama...

pa onda aspekti....Mesec u kombinaciji sa Saturnom redovno daje tesko ispoljavanje emocija...sa Venerom sklonost flertu, sa Jupiterom veliko srce i velikodusnost...

kuce...Mesec u 8. kuci je pokazatelj emotivne dubine...u 2. zelju za emotivnom sigurnoscu i ne previse strasti....itd, itd...

..tako da se ne moze reci da li je ovaj ili onaj znak vise ili manje emotivan dok se kompletno ne protumace sve komponente...

kety:
Slazem se sa ludicom!
Jarcevi su vrlo emotivni, kao i rakovi (koji to tesko pokazuju) i ribe! Skorpija sam u horoskopu i samo par osoba ima tu privilegiju da oseti koliko sam emotivna, dok ostali me uvek okarakterisu kao veoma hladnu! Blizanci su najhladnije odobe koje poznajem!
Uh slazem se sa tobom...imala sam jednom blizanca sacuvaj me boze do podne jedna licnost posle podne skroz druga i oni su samo svoji...Ja mislim da su ribe jako emotivne...

Anonymous:
Neno, ja sam Skorpija i potpuno se slazem sa svime sto si navela. Pozdrav!!!
I ja se slazem sa svim sto rece za skorpiju i nije slucaj da si naletela eto bas na cetiri skorpije koje su identicne...sve smo takve...jao kad se samo setim sta sam sve radila za tamo neke ljubavi :lol: :wink: drugi nisu ni u snu na takve ideje dolazili...a gde jos da ih sprovedu u delo,jedno je sigurno kod skorpije ne postoji rec ne moze...

Anonymous:
Ja sam blizanac i zivim sa lavom,koji je na granici podznaka skorpije i strelca. Nekad mi se cini da je najhladniji znak na svetu,nikakva osecanja ne pokazuje a opet sa druge strane radi nesto sto je sasvim suprotno toj "hladnoci".Nikad ne govori kako se oseca niti sta oseca.
Zbog svega toga , ja sam u vecnoj zabuni da odgonetnem kakav je.
E svaka ti cast...samo ti si izgleda mnogo hrabriji od mog blizanca,moj pobegao jer mu je islo na zivce sto ponekad nije mogao da me odgonetne,a kao on se smatrao osobom kojoj su dosta 10 min da provali nekoga...eto kod mene mu to nije islo...mada gledajuci astrologiju skorpija-blizanac...uzas ne vidjen...Pozdrav :roll:

hi, mislim da su rakovi, ribe i vage emotivne sto ne znaci da drugi znakovi nisu, samo ja barem to procenjujem na osnovu toga koliko obzira ima neko prema drugima. i koliko vodi racuna o tudjim osecanjima,. Milsim da na osnovu ovoga procenjujemo ljude koliko su emotivni, to je moje misljenje :D

ne bih rekla da postoje hladni i neemotivni, vec kombinacije koje uspevaju i one koje ne uspevaju /nevezano i za horoskopski znak/. Ja sam npr. skorpion/blizanac, a on rak/devica i umesto da bude strasti i ljubavi po svim "pravilima", ono samo natezanje i natezanje i natezanje i ... tuzna sam jako! :cry:

Ja sam blizanac /skorpija...dakle po vama kombinacija 2 najhladnija znaka....Pa to nije istina!!Realno treba mi zaista mnogo vremena da se vezem za nekoga,ispoljim emocije ii zavolim ali ono sto je zaista gadno sto mi trtreba isto toliko vremena da zaboravim...i uglavnom kazu da blizanci lako menjjaju partmere i to je istina ali verujte ne iz razloga sto su neverni,neemotivni vec zbog toga sto imaju pogresno shvatanje da ce bol brze proci.........a ne prolazi :cry:

wild_child:
Ja sam blizanac /skorpija...dakle po vama kombinacija 2 najhladnija znaka....Pa to nije istina!!Realno treba mi zaista mnogo vremena da se vezem za nekoga,ispoljim emocije ii zavolim ali ono sto je zaista gadno sto mi trtreba isto toliko vremena da zaboravim...i uglavnom kazu da blizanci lako menjjaju partmere i to je istina ali verujte ne iz razloga sto su neverni,neemotivni vec zbog toga sto imaju pogresno shvatanje da ce bol brze proci.........a ne prolazi :cry:

A ja sam skorpija/blizanac....ista prica 8)

Back