Naj naj naj naj knjiga...

Necista krv...zatim od Harlana Kobena:Nestao zauvek,Jedan jedini pogled,Nikom ni reci,Samo jedna prilika...kakve trilere taj covek pise...A jedva cekao da procitam Gordost i predrasude:gledala sam film sa Keirom i bas je simpatican i neobican,naravno znam da knjiga i film nikada nisu isto...A extra je i Alhemicar od Paola Koelja, Gospodar od Tolkina, Harry Potter od Joane....

Za mene NAJBOLJA KNJIGA ne postoji....Iz čistog razloga što svaka knjiga ima nešto svoje, svaka je posebna priča za sebe, i jednostavno mi ih je teško upoređivati.
Ali ako već moram da napraim neki izbor, onda bi to možda bili : Trejsi Ševalije - Devičanski plavo, Remark - Trijumfalna kapija (i Iskra života), Umberto Eko - Ime ruže....itd...itd

У Аустралији је ових дана извршена анкета која је књига икада најбоље написана. Анкетирани су чланови удружења књижара а резултат је овај:
1. Остин: Гордост и предрасуда
2. Толкин: Господар прстенова
3. Харпер Ли: Убити птицу ругалицу

Без коментара.

У Аустралији је ових дана извршена анкета која је књига икада најбоље написана. Анкетирани су чланови удружења књижара а резултат је овај:
1. Остин: Гордост и предрасуда
2. Толкин: Господар прстенова
3. Харпер Ли: Убити птицу ругалицу

Без коментара.

a po kom kriterijumu "najbolje napisana", stilski ili šta?

ali ta opsesivna manija za top-listama, to mi je malo: :roll::roll::roll:

"Nana" od Zole
"Autostoperski......" Adams
"Dzejn Ejr" Bronte
Eventualno nesto od Praceta
U skorije vreme sam procitala "Dvadeseta supruga" i "Svetkovina ruza' neznam ko je pisac
"Sve o decaku"ta me je fascinirala, ali se ne secam pisca
Pamtim naslove, a redje pisce:rumenko:

"Nana" od Zole
"Autostoperski......" Adams
"Dzejn Ejr" Bronte
Eventualno nesto od Praceta
U skorije vreme sam procitala "Dvadeseta supruga" i "Svetkovina ruza' neznam ko je pisac
"Sve o decaku"ta me je fascinirala, ali se ne secam pisca
iPamtim naslove, a redje psce:rumenko:

Moraš zapisivati. Ja već odavno zapisujem. Da nije toga većina bi bila dosada zaboravljena.

Back