Naj naj naj naj knjiga...

Sve od Edgar Alana Poa... Za punolestvo sam od najbolje drugarice dobila njegova sabrana dela, sve u jednom sto bi se reklo... Sve varijante nekih pesama... Knjiga je zaista obimna(i skupa)...
En Rajs serijal Vampirske hronike i Stiven King serijal Mracne kule...

Sve od Edgar Alana Poa... Za punolestvo sam od najbolje drugarice dobila njegova sabrana dela, sve u jednom sto bi se reklo... Sve varijante nekih pesama... Knjiga je zaista obimna(i skupa)...
En Rajs serijal Vampirske hronike i Stiven King serijal Mracne kule...

Trazila sam i ja zbirku svih Poovih dela,i sva srecna otisla na sajam,ocekujuci snizenje,kad ono 2000din...:shock::-(Tako da necu to skoro kupiti...

Ja sam - nažalost - uspela da nađem njegova sabrana dela na netu u pdf formatu (trebalo mi je hitno za ispit), tako da sad nemam dovoljno dobar izgovor da dam neke velike pare za to. Jbg, moraće da pričeka prvu platu, kad se jednom - dao bog - zaposlim...

Ej, hvala Divlja !

šta radiš ? kako ide fotografisanje ? lepe su ti stranice na flickr....ko je Tanja ?

kissing clouds bi mogla da postaviš u veličini za desktop
a one minijaturice fasada i drugog exterijera su već na mom desk-slide-u

"Americki Psiho" - Bret Iston Elis
Sjajna knjiga...

Ma bolesno...
Procitala sam je i zao mi je sto sam je uopste uhvatila u ruke...
Nije to za mene, mada volim romane o serijskim ubicama.
Autor samo opisuje, ako se dobro secam, bilo je davno, sta je taj manijak nosio, koju je obucu obukao i normalno sve je bilo fency i do ''jaja''...
A nozevi samo sevaju li sevaju...
Ko hoce da procita pravi roman o pravom serijskom ubici tj. ubicama neka uzme romane Ann Rule: Stranger beside me (o Tedu Bandiju), zatim - serijskom ubici sa Zelene reke, sniman je i istoimeni film, kao i o Bandiju (glavni lik koji je igrao Bandija je bio Mark Harmon, tada seks simbol mnogim americkim devojkama...

Ima dosta odlicnih knjiga. Mada bih ipak izdvojio "Tvrdjavu" Mese Selimovica. Fenomenalno djelo. Jednostavno, svaka recenica u ovom djelu zlata vrijedi. Svaka preporuka ko je nije citao.
Prije par mjeseci sam zavrsio "Snijeg" Orhana Pamuka, knjiga me je odusevila. I nju toplo preporucujem.

Back