naj i naj

NEMOGUCE RADOZNALA:
koje je vase najgore i najbolje seksualno iskustvo?
zapravo, najbolji i najgori seks?

Najgori, naravo prvi put, koje je trajalo nekoliko milisekundi.
Bolji je bio drugi put, gde sam shvatio da nisam operisan od sexa, i da mogu ko covek da funkcionisem, citaj: j***m :).
A najbolji... hm.... kada sam posle orgazma, pao preko devojke, i nisam mogao da ustanem, sigurno 2-3 minuta. Samo sam se smejao sto nemam snage da ustanem....

Takoce prvi put koj je trajao jos manje od Kuguara , a najbolje pa u sustini sa devojkom koju volim i koja nije u fazonu ko neke dro... jer tu nema nikakvih osecanja ne kazem da ne volim da se izivljavam ali vise volim lep sex u kome postoje emocije ali naravno radimo sve.

Kuguar:
Najgori, naravo prvi put, koje je trajalo nekoliko milisekundi.

A najbolji... hm.... kada sam posle orgazma, pao preko devojke, i nisam mogao da ustanem, sigurno 2-3 minuta. Samo sam se smejao sto nemam snage da ustanem....

e ovo je i moje [mislim dogodilo mi se sa jednim]

a ovo bi rado probala

yu! koji rasisti..... :roll: crnci, crnci..... pa da vidish kako se to radi........ :-D
zezam se.... ja volem francusq kuhinju..... nekako je..... hm.....
:roll: sveobuhvatna..... :-D

eto meni opet zatvorili temu za ciganke a vidi ovog ****** crnci i niko nista se ne protivi a sto se tice teme najblje mi je bilo sa dve zenske na jednoj zurki mada sam bio malo pijan ali opet mi se digo a najgore je bilo kad sam pogledao sta radi a ona cacka nos joj sto mi se zgadila

NEMOGUCE RADOZNALA:
koje je vase najgore i najbolje seksualno iskustvo?
zapravo, najbolji i najgori seks?

pa recimo najgore mi je bilo kad sam raskinula s deckom koji me je dovodio do ludila kad je sex u pitanju (mislim pozitivno ludilo),a onda naletela na nekog smotu,sex nije trajao ni 20 sekundi! samo sto nisam umrla od smeha,jedva sam se suzdrzala. Pa covece,sta devojka da stigne za 20 sekundi? ni da se napali! eto to je najgore, sto bi se reklo "s konja na magarca" :-)

Back