naj i naj

Nina_20:
pa recimo najgore mi je bilo kad sam raskinula s deckom koji me je dovodio do ludila kad je sex u pitanju (mislim pozitivno ludilo),a onda naletela na nekog smotu,sex nije trajao ni 20 sekundi! samo sto nisam umrla od smeha,jedva sam se suzdrzala. Pa covece,sta devojka da stigne za 20 sekundi? ni da se napali! eto to je najgore, sto bi se reklo "s konja na magarca" :-)
To se kaze: Dabogda imao, pa nemao :mrgreen:

Najgore sexualno iskustvo je bilo u stvari super iskustvo ali me riba proganjala godinu dana posle... pa se pretvorilo u fobiju... Nikako nisam na lep nacin mogao da joj objasnim da je ne zelim vise... Uvek se javljala iznova i iznova... i samo i sebi i meni oduzimala i vreme i zivce...

Petar_Pan:
Najgore sexualno iskustvo je bilo u stvari super iskustvo ali me riba proganjala godinu dana posle... pa se pretvorilo u fobiju... Nikako nisam na lep nacin mogao da joj objasnim da je ne zelim vise... Uvek se javljala iznova i iznova... i samo i sebi i meni oduzimala i vreme i zivce...
... da proveri jesi li se obratio nekom UROLOGU ?!? :shock:

a to mislis da mu je bio mali pa kao urolog da mu pomogne??

e bato,,,nema tu pomoci :-D

moja iskustva su bila razna,,,ko ce sve da popamti ! bre !

pa bilo je to pre mnoooooooogo godina kad sam imala 18 god..ok ne bas tako mnogo...lele sto je boleeeeeeeeeeeelooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo....

a tvoje?
jel te bolelo?

VragoIasta Amfibija:
pa bilo je to pre mnoooooooogo godina kad sam imala 18 god..ok ne bas tako mnogo...lele sto je boleeeeeeeeeeeelooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo....

a tvoje?
jel te bolelo?
Ne nije me nista bolelo i nije mi prvi sex bio nesto posebno ali zato nisam dobio traume i komplexe od prvog sexa... :lol:

...ya imam i sliku....ili nemam...

...ali zato imam ton...

mcrbeogradew3a0rx.jpg

pa pazi nisam ni ja,posle sam se navikla na tih 20 cm...

e sad zato volim veeeelike,,,pa ok..to je mozda komplex...za nekog ko ima manji :-D

krvolok:
Šta : PITA ?!? :shock:
Ako ćeš PROFESIONALNO da pomogneš, Pera ne da će da pita, već da DOTRČI !!! :lol:
Ma da doletim... :lol: Al si ti opterecen sa mnom.... Kao onaj iz "pink pantera" sto je bio opterecen onim inspektorom... zavrsio u ludnici covek samo da znas... :wink: Za tvoje dobro ti kazem... :lol:

VragoIasta Amfibija:
pa pazi nisam ni ja,posle sam se navikla na tih 20 cm...

e sad zato volim veeeelike,,,pa ok..to je mozda komplex...za nekog ko ima manji :-D
Pa to pricaj Krvoloku on ima manji... :lol: Tako cuh... :lol:
Navikla se na 20 a ipak spavala sa najmanjim na forumu... :lol: Jos dodatne komplexe sebi natucala... A moj sam ti rakao da je super... al da ipak nije za snobkinje...pa mogu da se ljute i da vredjaju kolko oce... to je jedino sto ce ikad i moci... :P

Back