Naj gay junaci video igara

• Začetnik teme Začetnik teme Cika
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uter Lajtbringer je, mislim pogledaj mu ime, a i ruka mu svetli od trenja. Odred srebrne ruke, kapirate?
200px-UtherHealing.jpg

Onda i Grom Helskrim, toliko je snazno potiskivao svog geja unutra, da su mu pocrvenele oci i celoj rasi orkova.
Warcraft-adventures-grom-hellscream.jpg

Warsong dupe moje, pre bih rekao Ogre's Dong.
Onda, Sub-Zero i Scorpion su gejevi, samo u drugacijim odorama, njihov sin Noob Saibot je takodje hej,
onda, onaj lik iz Prototype je strahovit gej, onda Guy iz Final Fight, mislim vidi ime,
Final_Fight_GUY_SNES_ScreenShot4.jpg

Jos i na kvarno klepi lepog Kodija sto nosi farmerice i preusku majcu, hej da nije i on...
onda... Vladimir Lem iz Max Heat 7 je gej, Leon Kennedy i Chris Redfield su gejevi,
chrisnsfw.jpg

http://www.humplex.com/2009/03/re5-chris-redfield-masturbates-flash.html

Bayonetta je transs,
image7.jpg

bayonetta-wallpaper-game.jpg

Pronadjite peti pistolj.

ko jos... Cane iz C&C je ociti gej,
kaneConceptArt.jpg

'Dajte mi svoj penis commander'.

cela kompanija Obsidian je sacinjena od gejeva koji prave nedovrsene igre jasusci staru istrosenu slavu, CJ iz GTA je crni gej, Lara je lez zasigurno,
lara-croft-then-and-now.jpg

5000 lez poligona.

Sonic i Tails su gej par.

http://3.***************/_gsUALeZML10/STi5Ycg_ryI/AAAAAAAAGxI/ENexd6uNtk8/s400/sonic-785270.jpg

Nego,imali istinskih gejeva u igricama?Ne da su nase spekulacije nego bas u video igrama da su gejevi???

Bernie Crane/Florian Cravic (GTA IV)

810739-bernie_crane_largepe.jpg

Ima jedna misija u kojoj on džogira u parku a ti treba da ga štitiš od homofoba koji ga napadaju :)

Ima i jedna misija kad Niko pokuša da uđe u njegov stan, ovaj ne otvara, a Niko viče na srpskom "Nemoj da si *****". :D

Jimmy Hopkins (Bully)

bully-kiss.jpg

Da li će Džimi biti gej ili ne stvar je izbora igrača. Osim devojčica moguće je ljubiti i dečake. U svakom slučaju, dopuni ti se energija kad poljubiš nekog. :)

Bernie Crane/Florian Cravic (GTA IV)

810739-bernie_crane_largepe.jpg

Ima jedna misija u kojoj on džogira u parku a ti treba da ga štitiš od homofoba koji ga napadaju :)

Ima i jedna misija kad Niko pokuša da uđe u njegov stan, ovaj ne otvara, a Niko viče na srpskom "Nemoj da si *****". :D

Jimmy Hopkins (Bully)

bully-kiss.jpg

Da li će Džimi biti gej ili ne stvar je izbora igrača. Osim devojčica moguće je ljubiti i dečake. U svakom slučaju, dopuni ti se energija kad poljubiš nekog. :)

mislim "florian" tako pedersko zvuci a igrao sam i preso oba dve misije znamo da j nevidjeni ***** cak i trci ka gay momak

Back