nagradna igra

• Začetnik teme Začetnik teme xpajamacax
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ipak je No1 - antihrista? Ja prvo pomislio da je to Kvin... al' nema veze. Istrcila sisice, k'o vrabac kolenca! Sumiko, devojka Lesli Eldridza - najlepse male grudi na svetu... Doduse, ima na Krsti i Kumiko, al' to je opozit - najlepse velike grudi na svetu!
Ma, zezam se Strujo. Gde male... ? Triput ratovale! Nema malih sisa... Ima samo muskaraca sa malim sakama.

majcheki:
Ja sam prvo mislila da nas ložite, da ovo nisu vaše fotke... ali Queen ovde nema (a negde sam pročitala da je otišla ranije, pa je i logično što je nema) a i teardrop je rekla šta je imala na sebi...

Ma bre ja vas netreba da vidim da bih mogla da vas zamislim... Treba samo da se čita ono što se piše... ;)

evo, i ja sam se raskomotila
cice.gif

iskreno, nema šta.
:?
Ali pošto si nam na temi susret u rl ispriiznavala kako si loš čovek (da se ne iznenadimo) mislila sam da kaniš pojaviti se :P

Queen, TVOJE su najbolje :lol:
Sledeći put poll ti i majčeki samo :mrgreen:

Sledeci put kad sestra nabaci deholte,ima da pukne bljiccccccc.Sad bas i nisam jer sam dosla pravo s posla,pa je glupo da se prsim tamo carinicima - dovoljno je sto trepcam ko Sojka na jugovinu hahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Super sam se provela devojke,jedva cekam da se ponovo vidimo ;) ,a sada u vecem broju. :D
Nadam se da ce posle ovoga momci pozeleti da se druze s nama :lol: :lol: :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back