nagradna igra

• Začetnik teme Začetnik teme xpajamacax
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
lol umrecu od smeha hahahahahahahahahahahahahah dobra tasickina ideja paja maco seci one glave sa forografija lol samo biraj one gde nismo mnogo nakazne hahahahahahahah

na primer da! posto svojim spisateljskim nadahnucem nismo ostavile mesta za zelju da nas upoznaju onda smo mozda ovako uspele da zagolicamo mastu, pa se neki pripadnik muskog dela foruma, osim hrabrog viteza raste, pojavi sledeci put.lol

Vidi, ja sam siguran za Bettine, xpmx i rastine sise... Kod ostale tri sam mogao da se zajebem. Ali, ipak je po pisaniju tesko zakljuciti koje su cije... Mislim da bi random tu pomogao. Kad bude neko sledece prvenstvo, dovodim njega da mi pomogne pri vestacenju.

lol nisam mislila da bi na osnovu pisanja identifikovao grudi. ne ne. rekla sam da posto nismo interesantne ovako, mozemo da vas navedemo da dodjete sledeci put samo da bi ste se uverili uzivo koje su cije, posto recimo ne kazemo ovde. ali evo obecavam da cemo napisati mozda cak i sutra. u stvari sigurno sutra. nema potrebe da se hlade emocije preko vikenda lol

ja sam betinu sisu odmah preoznala, sevnula je cim je stigla i raskomotila se:mrgreen:

ovim drugima je, izgleda, trebalo malo alkoholisanja da se opuste, pa ne bih znala koje su cije:mrgreen:

Ja sam prvo mislila da nas ložite, da ovo nisu vaše fotke... ali Queen ovde nema (a negde sam pročitala da je otišla ranije, pa je i logično što je nema) a i teardrop je rekla šta je imala na sebi...

Ma bre ja vas netreba da vidim da bih mogla da vas zamislim... Treba samo da se čita ono što se piše... :wink:

e, Juliane, pa kad si nam virio u dekoltee dok smo te obrađivale kad si se se morfnuo u Cigu sinoćke :roll:
Ali - u pogledu RASTAMANOVIH duda, baš se niko nije prevario :P :P :P

(hint - sledeći put bruseve ostavljamo kod kuće :lol: )

e ja ne bi da se takmičim... mislim stvarno, pogađam po garderobi, znam šta koja voli da nosi... Ko je opušten a ko u fazonu, ko u svom fazonu.... ajd neću da kvarim, ali znam vas bre kako kuckate :lol:

Struja:
pa cuj ima tu zavidnih poprsja hahahahahahahaha umrecu od smeha, a obzirom da je covek znatizeljna pojava u prirodi onda sto da ne hahahahahaahahah

ih bwe što si tako zla
gorećeš u paklu :twisted:

i ja ću sled.put bez brusa :mrgreen:

ma kakvi, bez majice (samo da bi "sevale" al da je Kvin tu :P )

ću brendiram svoju bistu 8) I metem je međ muškatle :D

majčeki, nemaš pojma :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back