NAGRADA ZA VAKCINISANE Vučić najavio dodatnih 3.000 dinara za sve građane Srbije koji su PRIMILI CEPIVO protiv korone

Da li ćete se prijaviti za 3000 dinara nakon vakcinacije?

• DA

glasova: 7 36,8%
  • NE

glasova: 12 63,2%

• Ukupno glasova
    19
u čemu je suštinska razlika dal si umro od vakcine ili od idiota koji se vraćao u BG sa IC tablicama pa žurio da završi nešto pa nije gledo baš u semafor?
Danas sam se sledio.
Covek okrene polukruznu i parkira pored na asfaltu , ima mesta i onda ide mu kamion i to solidno brzo i ovaj polako bas polako kao da nesto hoce krece ka ulazu u tu traku , i sad kao vozac meni nije jasno sta hoce ali posto vidim situaciju , racunam hoce da udje pa da izadje, cim onako sporo radi...
Nije jasno ni kamiondziji , jer sto bi neko krenuo pa stao pa krenu pa stao ako nece vrlo brzo da se skloni npr preparkira ili tako nesto.

I onda kad mu je kamion bio na 20m ovaj polako daje gas vise gleda u mene koji sam dovoljno daleko i kao da ne vidi kamion, a nemoguce da ga ne vidi jer ga je gledao jos kad je dolazio....
I kamion vidi da je ovaj ili lud ili svesno lud, i koci maksimalno sto moze, dobro ga je zakopao...

I nije doslo do sudara ili to totalnog kidanja ovog u autu jer je kamion zakopao.
Ali ja sam gledao izgled lica vozaca automobila, to je kao da je covek odsutan, kao da je imao u svesti da treba da se ukljuci na put, a onda je znao da treba jos nesto da uradi a ne moze da se seti.....
Kao da je imao 4 koraka proces a seca se samo dva...

E toga sam video jos 2 puta u ovoj koroni a mlad je covek ovaj a i ti nisu bili matori senilci..
Taj efekat gleda kao kravljim ocima i totalna pasiva kao u onom filmu kad vozaci udaraju u zid jer ih u prilazu nacrtana grafika hipnotise...
Stravicno je kad kao vozac vidis takvu situaciju, koje nisi svestan ako si u automobilu , samo sa moje pozicije se moglo videti nervno rasejanstvo vozaca....

res_28619_1.jpg

Poslednja izmena:
Колико АВ "чрвених" мисли да одвоји породици, чији члан, иако вакцинисан и ревакцинисан, премине од короне?......или ће тад измислити да је разлог смрти последица "преждеравање од скупе руколе" купљене за оних "поклон уз вакцину" од 3.000 ?!

Back