NAGRADA ZA VAKCINISANE Vučić najavio dodatnih 3.000 dinara za sve građane Srbije koji su PRIMILI CEPIVO protiv korone

Da li ćete se prijaviti za 3000 dinara nakon vakcinacije?

• DA

glasova: 7 36,8%
  • NE

glasova: 12 63,2%

• Ukupno glasova
    19

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
90.587

NAGRADA ZA VAKCINISANE Vučić najavio dodatnih 3.000 dinara za sve građane Srbije koji su PRIMILI CEPIVO protiv korone​

20210501 tanjug jaroslav pap fruska gora Di022377240 preview
FOTO: JAROSLAV PAP / TANJUG
Pošto ne možemo da donosimo mere u odnosu na one koji ne žele da prime vakcinu, na stranu šta ja o tome mislim, razmišljali smo kako da nagradimo ljude koji su pokazali odgovorinost i odlučili da damo dodatnu pomoć za one koji su se vakcinisali, najavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

On je najavio da će svi stariji od 16 godina, koji su primili jednu ili dve doze vakcine do sada, ili je prime do 31. maja, dobiće dodatne 3.000 od države.
- Do kasno sam se sinoć konstutovao sa predsednicom vlade i ministrom finansija, razmišljali smo kako da nagradimo ljude koji su pokazali odgovornost, doneli smo odluku da damo dodatnu finansijsku pomoć za ljude koji su se vakcinisali - rekao je on.

Danas je sednica Predsedništva SNS, biće reči o aktuelnoj situaciji, programima ali i promenama stranci, ali i svemu drugom, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
Predsedništvo bi trebalo da počen danas u 17 sati.
On je, gostujući na TV Pink, rekao i da su moguće promene u stranci na čijem je čelu.

Pomenuo je i skorašnju posetu Briselu, ali i naveo da je za njega najveća radost kada može da govori o napretku Srbije u infrastrukturnim projektima.
Kazao je i da je za devet godina uvećan je bruto prihod za 50 odsto.
- Sutra počinje prva isplata pomoći za penzionere - rekao je Vučić, dodavši da penzioneri imaju najveća primanja u istoriji Srbije.
Kako je naveo, više od pet miliona građana već ima osiguranu pomoć, ako se uračunaju oni koji ne moraju da se prijavljuju za nju.
Kaže i da se ove godine očekuje "da ćemo dostići visinu u apsolutnim brojkama BDP od 50 milijardi".

- Za samo 9 godina to je 50 odsto uvećanje BDP. A imali smo katastrofalnu 2014. zbog poplava, i 2020. zbog korone - kazao je predsednik.
On je istakao da je ponosan na dogovor sa EU, i da će u naredna dva dana pokazati odgovor Ursule Fon der Lajen.
- Radićemo mnogo infrastrukturnih projekata. Pruga Beograd-Niš, zatim Moravski koridor koji napreduje sjajno, deonica Kuzmin-Rača. Uskoro završavamo papire za Beograd-Zrenjanin, što je izuzetno važno za sve nas. Posebno sam ponosan na činjenicu što će ljudi videti velike radove na putu Gornji Milanovac-Kladovo - rekao je Vučić.
Takođe, naveo je da je izuzetno ponosan na prugu Beograd-Novi Sad, koja će skratiti put na pola sata.

https://www.blic.rs/vesti/politika/...000-dinara-za-sve-gradane-srbije-koji/ld94p7w

Изгледа да нема 3000 динара за господина.

Тј, за мене, а можда ни за докторку Јовану.

Pošto ne možemo da donosimo mere u odnosu na one koji ne žele da prime vakcinu, na stranu šta ja o tome mislim, razmišljali smo kako da nagradimo ljude koji su pokazali odgovorinost i odlučili da damo dodatnu pomoć za one koji su se vakcinisali, najavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

DAKLE , PORED UCENA O ZABRANI SLOBODNOG KRETANJA U ASUTRIJI I DRUGIM ZEMLJAMA , NOVE UCENE , VAKCINISI SE AKO HOCES MALO SIĆE...

sad ova prica oko kovida postaje sve bljutavija...

ne spadam u anti vaksere i histericne teorije zavjera, ali ovo...

dakle, da ne pogaze rjec koju su dali da svako ima pravo na slobodan izbor, da se vakcinise ili ne vakcinise... e sad oni koj ise vakcinisu dobice neku paru!

zamisli razmisljanja?

pa po Bogu!

Ko se nije vakcinisao a razboleo se od korone - neće imati plaćeno bolovanje!!!
mislim da je ovo proturena gloopost jer je bolovanje garantovano ugovorom o radu i bez izmene zakona ovo ne moze da se provuce.

ja razmisljao da se vakcinisem ovih dana

ako se nakon ovog vakcinisem ispascu prodana dusa , za bednih 3 hilj
Ignorises sve oko sebe, to je jedini nacin da ne padnes na iste grane....
To sto ti hoces da se vakcinises najvise ima veze sa Brazilom i Indijom, a ne sa 3000 dinara.
Ono sto donosi 3000 dinara je da ces dobiti lakat od alavih u rebra zbog vakcinisanja. A i pitanje da li ces sad uopste doci na red.

Oguglao sam da mi najgore seljacine pricaju o moralu , pri tome 5 minuta kasnije ga od sveg srca zapisavajuci...

2df1e4b6c4363471e6ecb910ef4d745a_640x640.jpg

Ignorises sve oko sebe, to je jedini nacin da ne padnes na iste grane....
To sto ti hoces da se vakcinises najvise ima veze sa Brazilom i Indijom, a ne sa 3000 dinara.
Ono sto donosi 3000 dinara je da ces dobiti lakat od alavih u rebra zbog vakcinisanja. A i pitanje da li ces sad uopste doci na red.

Oguglao sam da mi najgore seljacine pricaju o moralu , pri tome 5 minuta kasnije ga od sveg srca zapisavajuci...
vidim vakcine su proverene, ne stete mnogo , nesto mozda i pomognu , sto da se ne vakcinisem

mozda bih i pre neki dan , taman bio resio za fajzerovu , kad objavise da mozda steti srcu

pa sam jos malo hteo da promislim, dal da uzmem rusku

Back