Nagrada za pređenih 1,23 miliona kilometara!

dualcore

Ističe se
Banovan
Poruka
2.855
To jedan vozac nije mogao da izvede nikako i taj auto se nije gasio za tu kilometrazu. Najverovatnije su ga vozili u smenama i zato je i presao toliko jer auto najvise ubija hladan start a ovaj je bio non stop zagrejan.
Secam se price kad mi je jedan od likova na placu gde sam radio pricao kako prelazi 120k km godisnje na sta sam mu ja rekao "Pa sta radis onda ovde samnom? Sto ne vozis jer sa tom kilometrazom vecinu dana provedes u kolima." Racunica je laka i podelite 1200000 sa 365 dana i dobijate 328 km.Koliko vcam treba da predjete tu kilometrazu a da pritom ne vozite u cugu nego i da palite i gasite auto da bi obavili jos ponesto?
A ovaj taksista kao prelazio sam 500km dnevno? Da da ali malo sutra i sto rece dualcore koliko je to samo para tj kolika je zarada mozemo samo da naslucujemo jer niko ne prelazi tu kilometrazu da bi zaradio dnevno 20 eura. Zato mislim da je ovo ili reklama za Opel ili se auto vozio u smenama pa su se trojica smenjivala.

ja sam presao za 8 godina 640 000, ali je bio horor, znaci nijedna kilometraza u dva pravca nije bila ispod 100 km. Od 300 do 500 km dnevno i samo pun gas pun robe. Drugo, kada se tako vozi auto druze traje dosta vise, jer je non stop vruc, nema hladan start, a to m produzuje vek bar za tri puta u onodosu na kratke relacije po gradu. Sa sledecim autom sam za dve godine presao malo jace od 20 000 a imao sam jace kvarove nego na starim za 640 000, dobro ova hocu da je u savrsenom stanju onaj kada se pokvario isao je na dobos, i moj je pao na tu kilometrazu da nije mogao da predje preko lezeceg a da neotkine onu mrezicu na auspuhu, ovaj mi nedeluje ni kao da je presao 300 000.

Poslednja izmena:
sta je vama bre uzmite digitron,ta km se prelazi za cirka 4-5h,ja sam iz minhena do granice za 8 stigo

4-5 ha tamo 4-5 ha nazat moraš kući da se vratiš-Drugo je auto put po drugim državama a drugo kod nas.Ovde samo da uđeš u jedan grad treba ti 30min.samo da izađeš 30 min,ne voziš ti samo auto put i nije uvek prazan već se više kod nas stoji nego što se vozi.

Mogu samo da zamislim koliki mu je racun za gorivo za mesec dana...moj auto prelazi nekih 7500-8500km mesecno kao taksi sa dva vozaca,a jedan moj kolega vozi i duplo vise jer njegov auto tera svaki dan 18-20 sati neprestano,a podeljeno na 2 vozaca.Zarada je velika ali zato veliki su i troskovi,auto mora cesto na servis,gorivo,treba platiti radnika,gume se se moraju menjati skoro svaki drugi mesec.

Back