Nagli porast negativnih emocija od strane nekih ljudi prema meni

Maeeeestro

Aktivan član
Poruka
1.509
Ja sam primijetio, da, s vremena na vrijeme, a pogotovo sad u proteklih desetak dana, neki ljudi, konkretno jedna , a valjda je još prijateljica, je počela vrlo naglo mi nabrojavati mane kojih imam, ali joj nisu prije smetale, ili baš tako jako smetale.

I s još nekih strana dolazi do hladnije komunikacije.

Kako samog sebe motivirati da se lakše nosim s tim raspravama i koliko uopće ulaziti u takve rasprave?

Uh, to kad počne nabrajanje mana, to je kraj prijateljstva...
Moguće da, već je bila slična situacija prije oko tri tjedna, pa se nismo vidjeli sedam osam dana, pa poslije kad smo se vidjeli je bila atmosfera relativno dobra, ali sad se i njoj nešto nakupilo zbog drugih , trećih ljudi, psihološko I fizičko zdravlje i tako to, ali moje neke ključne greške su bile kao te da sam ju kao izložio stresu jer sam joj prepričavao neki događaj od ljudi koje ona zna i nešto sam se zapričao s nekim njenim frendom, ali uopće nisam išao u detalje vezano za nju.....

Можда је дошло до тренутног засићења. То ми се десило са најбољом другарицом. Биле смо јако блиске, блиске смо и сада, бубрег бих јој дала. Али у једном периоду сам ухватила себе како јој налазим мане, како ме баш иритира. То је био период када је и она изигравала генерала након битке, када је била гуру за све, свима делила савете без да питају и свачији поступак коментарисала како би то она урадила. Нестала ми је потреба да са њом делим све што до тада јесам, то се осетило па смо се удаљиле, на неколико месеци. А онда као у филмовима- недостајеш ми, - и ти мени. И све као да се ништа није ни десило. И није. Нико ту никога није издао само нам је требао одмор. Онда смо о свему лепо, са дистанце попричале.

Kažem iz iskustva, imao sam drugara jako dobrog i sličnog oko godinu i po, dve, ovde na netu, chat svaki dan, onda počelo da puca, ti si ovakav ti si onakav, do tad uglavnom bilo lepo, zafrkancije i pametni razgovori, ali eto, to kakav je ko, u negativnom kontekstu, je bio početak kraja, i kraj, sad zavisi koliko možeš i hoćeš da trpiš, ja sam tu živčan.

Pa, to, kao da previše se ponavljam, da kao neke stvari neke stvari u vezynjenog života nisam upamtio...
Očigledno ih nervira kada ne učiš na svojim greškama ili ne slušaš neke savete koje si dobio, a opet se žališ na problem što jeste iritantno. Ljudi imaju neku granicu tolerancije.

Očigledno ih nervira kada ne učiš na svojim greškama ili ne slušaš neke savete koje si dobio, a opet se žališ na problem što jeste iritantno. Ljudi imaju neku granicu tolerancije.
Јесте. Не кажем да је то код постављача теме случај али преврши меру. Ако некога увек саслушам, ако сам подршка и утеха а он стално брљави исто и вечито тражи изговоре за своје понашање, увек има неко оправдање зашто му се десило исто та лабилност почне да иритира.

Ja sam primijetio, da, s vremena na vrijeme, a pogotovo sad u proteklih desetak dana, neki ljudi, konkretno jedna , a valjda je još prijateljica, je počela vrlo naglo mi nabrojavati mane kojih imam, ali joj nisu prije smetale, ili baš tako jako smetale.

Kako samog sebe motivirati da se lakše nosim s tim raspravama i koliko uopće ulaziti u takve rasprave?
Svako ko se rodi je duzan da te voli. :roll:

Ја сам имао тројицу, четворицу њих који су до те мере докони јер нису запослени, дођу ми у канцеларију и седе, нећете веровати ЧЕТРИ САТА а један је провео од десет ујутро до седам увече. Идући пут кад је дошао отворено сам му рекао да изађе из канцеларије и да више не долази јер не могу више да поднесем његово присуство. После ми слао поруке, типа....."нисам знао како си лош човек.....мислио сам да си бољи.....ти ниси одрастао, ти си мамин син"....итд....итд. Не трпим шупље приче и доконисање.

Можда је дошло до тренутног засићења. То ми се десило са најбољом другарицом. Биле смо јако блиске, блиске смо и сада, бубрег бих јој дала. Али у једном периоду сам ухватила себе како јој налазим мане, како ме баш иритира. То је био период када је и она изигравала генерала након битке, када је била гуру за све, свима делила савете без да питају и свачији поступак коментарисала како би то она урадила. Нестала ми је потреба да са њом делим све што до тада јесам, то се осетило па смо се удаљиле, на неколико месеци. А онда као у филмовима- недостајеш ми, - и ти мени. И све као да се ништа није ни десило. И није. Нико ту никога није издао само нам је требао одмор. Онда смо о свему лепо, са дистанце попричале.
E, da, zato što ona i sama je nekako umorna od ljudi općenito, i onda ako ja i napravim greške, to joj djeluje još žešće

Ko te hoce nek bude uz tebe. Nema sta da se menjas i da molis nekog da ti bude prijatelj, prijateljica, drug, drugarica, devojka.
I s tim se ja slažem, bolje biti sam, nego u društvu koje mi prevš
A zasto bi sebe motivisao za bilo kakve rasprave? Ljude se prihvataju onakvi kakvi jesu ili se ne prihvataju.
Jel' to znaci "Do sada sam te tolerisao a sada moram da ti kazem". Bezi od takvih.
A, da, ja sam dosta pomagao, i ona meni, i baš zato mi nije jasna ta hladnoća

Kažem iz iskustva, imao sam drugara jako dobrog i sličnog oko godinu i po, dve, ovde na netu, chat svaki dan, onda počelo da puca, ti si ovakav ti si onakav, do tad uglavnom bilo lepo, zafrkancije i pametni razgovori, ali eto, to kakav je ko, u negativnom kontekstu, je bio početak kraja, i kraj, sad zavisi koliko možeš i hoćeš da trpiš, ja sam tu živčan.
Pa, da, nazalost kao da sam joj nasada nepotreban, čak mi je poslala i poruku da se barem četri dana ne javim, ajde ja ću je poslušati pa ću vidit

Da trpis jos vise pa ti si lud,samo ce te vise gaziti

Back