Nadogradnja kose

Жута?
Мени изгледа као ''златокоса''.

@dive
Види се прелаз али не можеш рећи да не изгледа боље од почетног стања.
Ovo je slikano kod frizera posle peglanja I vidi se da je I pored peglanja njena prirodna kosa u ocajnom stanju
Nije mi jasno zasto zene to rade sebi I zasto ona prvo ne oporavi svoju kosu, pa tek posle toga je tretira na bilo koji nacin
Mislim da je pametnije da kupi periku sa dugom kosom I nju nosi, nego sto ovako unistava ono sto joj je preostalo od sopstvene

Ovo je slikano kod frizera posle peglanja I vidi se da je I pored peglanja njena prirodna kosa u ocajnom stanju
Nije mi jasno zasto zene to rade sebi I zasto ona prvo ne oporavi svoju kosu, pa tek posle toga je tretira na bilo koji nacin
Mislim da je pametnije da kupi periku sa dugom kosom I nju nosi, nego sto ovako unistava ono sto joj je preostalo od sopstvene
a koji ce joj perika?
odsijece ovo ofucano i cao
saceka da poraste i prestane se samokaznjavat farbama
ljudi su jebno nerealni u ocekivanjima
npr u ocekivanju od nalijepljene tudje mrtve kose da se ponasa kao ziva vlas
bljak

a koji ce joj perika?
bljak
Vidi se uvek. Meni nije jasan taj rezon da stavljas nesto sto se vidi da je vestacko. Takodje ove trepavice sto su sada in.

a koji ce joj perika?
bljak
pa ne znam
zeli dugu kosu
svako zeli ono sto nema
tebi je lako :lol:
danas prave perike koje izgledaju skoro pa kao kosa
mnogo prirodnije nego sto izgleda kosa sa ovakvom nadogradnjom
i podjednako je vruce ispod jedne i druge i znoji se i sa perikom i sa nadogradnjom
ali je barem lepse
zamisli ovu njenu glavu kad opere kosu i kad je na glavi sve mokro
meni je neshvatljivo zasto zena ne spasava svoju kosu jer je u stanju potpunog otkaza

pa ne znam
zeli dugu kosu
svako zeli ono sto nema
tebi je lako :lol:
danas prave perike koje izgledaju skoro pa kao kosa
mnogo prirodnije nego sto izgleda kosa sa ovakvom nadogradnjom
i podjednako je vruce ispod jedne i druge i znoji se i sa perikom i sa nadogradnjom
ali je barem lepse
zamisli ovu njenu glavu kad opere kosu i kad je na glavi sve mokro
meni je neshvatljivo zasto zena ne spasava svoju kosu jer je u stanju potpunog otkaza

ja zamisljam ovo malo kose njene kad se potpari ispod te kvalitetne perike :lol:

...dobro kvalitetna perika od prave kose, kosta 1000e imala sam na zalost priliku da je vidim i drzim u rukama, i jeste ona odlicna kad neko ko nema kosu stavi to na glavu, izgleda zaista kao njena i nikad ne bi niko rekao ako ne zna da je to perika....ali to mi i ima smisla u tim okolnostima ako je osoba mlada i moze to sebi da priusti, ni u jednom drugom slucaju mi to nije normalno....
...zasto je sad problem pustiti kosu, to mi nije nikako jasno....

zato sto moraju sacekat da naraste, a kosa nece instant narasti ni u ovom insta svijetu :lol:

Mislim da je poenta u tome da se vidi. Neretko žele da se vidi.

Bliska prijateljica mi je upala u taj haos. Pametna, lepa žena i ja sam mislila da nije svesna koliko čudno izgleda ali onda je kazala nešto pa sam razumela da ona zapravo ima cilj da bude očigledno.
Neke crne, debele obrve, trepavice kao kod onih lutki što zatvore oči kada ih stavis da legnu, veštačka predugacka kosa, nadogradjeni spicasti nokti jarkih boja i sve je naglašeno...verujem da je takav trend...još uz odeću punu koze, lanaca i krzna 'ladno da se prepadnes kad je vidiš...

tema je stara, pročitao sam šta ste pisale, dopunio bih da sada imamo u ponudi i kosu na samolepljivim trakama.

u dilemi sam da li da probam trese ili samolepljive trake?
ušivanje, pramenovi i nadogradnja keratinom nije moja šoljica čaja.

kapiram da su trese i klipse glomaznije i više opterećuju ali se brzo i lako skidaju.
valjda se samolepljive trake skidaju nekom hemikalijom, pitam se da li ona ošćetuje kosu?

a vidim da se prodaju i samo samolepljive trake bez kose, da li to znači da možemo sami na njih jednostavno zalepiti red nečije isečene kose?

kakva su vaša iskustva?

Vidi se uvek. Meni nije jasan taj rezon da stavljas nesto sto se vidi da je vestacko. Takodje ove trepavice sto su sada in.
naletim na klip pre neki dan
crnkinja sa vestackim trepavicama kao cetke se vozi u kabrioletu
i na vazduhu one lete i trepere, svako oko svoju politiku vodi, ne moze da kontrolise kapke, jedan se zatvara, drugi se pod tezinom trepavica otvara
uzas :lol:

možda joj je hitno trebala frizura za neki događaj?

pozivam sve koje su radile nadogradnju da postave fotke...

mene brine da moj mršavi volumen neće biti u stanju da sakrije trese i klipse, kada okačim, zato sam pre za one lepljive jer su tanje, ali se one teško skidaju što me odbija... jer bih ja noću skidao nadogradnju...

pogledajte ovaj video, kako moćno izgleda dobra nadogradnja... i kako se lako i brzo namešta...

Back