**Freya**
Elita
- Poruka
- 16.825
Izgleda vidno bolje.
Na stranu moj lični ukus...
Na stranu moj lični ukus...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je slikano kod frizera posle peglanja I vidi se da je I pored peglanja njena prirodna kosa u ocajnom stanjuЖута?
Мени изгледа као ''златокоса''.
@dive
Види се прелаз али не можеш рећи да не изгледа боље од почетног стања.
a koji ce joj perika?Ovo je slikano kod frizera posle peglanja I vidi se da je I pored peglanja njena prirodna kosa u ocajnom stanju
Nije mi jasno zasto zene to rade sebi I zasto ona prvo ne oporavi svoju kosu, pa tek posle toga je tretira na bilo koji nacin
Mislim da je pametnije da kupi periku sa dugom kosom I nju nosi, nego sto ovako unistava ono sto joj je preostalo od sopstvene
Vidi se uvek. Meni nije jasan taj rezon da stavljas nesto sto se vidi da je vestacko. Takodje ove trepavice sto su sada in.a koji ce joj perika?
odsijece ovo ofucano i cao
saceka da poraste i prestane se samokaznjavat farbama
ljudi su jebno nerealni u ocekivanjima
npr u ocekivanju od nalijepljene tudje mrtve kose da se ponasa kao ziva vlas
bljak
pa ne znama koji ce joj perika?
odsijece ovo ofucano i cao
saceka da poraste i prestane se samokaznjavat farbama
ljudi su jebno nerealni u ocekivanjima
npr u ocekivanju od nalijepljene tudje mrtve kose da se ponasa kao ziva vlas
bljak

pa ne znam
zeli dugu kosu
svako zeli ono sto nema
tebi je lako
danas prave perike koje izgledaju skoro pa kao kosa
mnogo prirodnije nego sto izgleda kosa sa ovakvom nadogradnjom
i podjednako je vruce ispod jedne i druge i znoji se i sa perikom i sa nadogradnjom
ali je barem lepse
zamisli ovu njenu glavu kad opere kosu i kad je na glavi sve mokro
meni je neshvatljivo zasto zena ne spasava svoju kosu jer je u stanju potpunog otkaza

zato sto moraju sacekat da naraste, a kosa nece instant narasti ni u ovom insta svijetu![]()

naletim na klip pre neki danVidi se uvek. Meni nije jasan taj rezon da stavljas nesto sto se vidi da je vestacko. Takodje ove trepavice sto su sada in.

Ружне ли главе.
možda joj je hitno trebala frizura za neki događaj?Ovo je slikano kod frizera posle peglanja I vidi se da je I pored peglanja njena prirodna kosa u ocajnom stanju
Nije mi jasno zasto zene to rade sebi I zasto ona prvo ne oporavi svoju kosu, pa tek posle toga je tretira na bilo koji nacin
Mislim da je pametnije da kupi periku sa dugom kosom I nju nosi, nego sto ovako unistava ono sto joj je preostalo od sopstvene
ti stalno nešto negoduješ, kritikuješ....
uopšte ne znaš da se ponašaš u društvu....
čovek maskira ćelu Topikom, i to je skroz ok.
probao, lično nisam fan jer se primećuje u prednjoj liniji kose...