Bosna_girl
Početnik
- Poruka
- 1
Hej sensual gdje si ti nadogradila kosu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kojom si tehnikom nadogradila?da li mozes da mi preporucis salon?na moj mejm odgovori nevena.obradovic@gmail.com. Pozdrav! Nevenasensual:Ja sam nadogradila kosu mnogo puta! Poslednji put je trajalo vise od 3 meseca, prava ljudska kosa i cena oko 100 evra... I niko nije skontao da je nadogradnja. Inace meni ne smeta, mogu da je perem i feniram i peglam a vi sto razmisljate o tome ne bi trebalo da odustajete samo zbog toga sto su vam rekle osobe koje licno nikada nisu imale nadogradnju..
veksy:,jel moze neko da mi kaze kolko bi kostala nadogradnja ukoliko imam prirodnu kosu koju sam vec dobila i to ne nekoliko pramenova vec celu kosu?
ana ana:sta mislite o tome ,ima li neko iskustava sa time ? da li se mora posle skratiti svoja kosa kad se skine ta nadogradnja ?

o nadogradnji o kojoj se na tom forumu dosta pise, razlog zbog kojeg sam se javila je izkljucivo to da onim koji neznaju o tome nista a ima jih dosta kazem ponesto ili mozda za one koje su u dilemi dali nadograditi ili ne.Odlucite se same ali pre nego sto prepustite svoju glavu nekome i date pare razmislite dobro da nebi posle zalile.
sta mislite o tome ,ima li neko iskustava sa time ? da li se mora posle skratiti svoja kosa kad se skine ta nadogradnja ?[/QUOTE
Nadogradnja nije opasna po prirodnu kosu, ali se koliko god bila kvalitetna prepoznaje na kilometar, a odrzavanje je smaranje. A i seju se dlake svuda naokolo. Bolje pusti kosu. T bar nije tesko. Samo je negujes i cekas 2-3 godine.
ok... Razumem ja da ponekad ljudima treba pojasniti posebno...Nije problem... Npr, u inostranstvu, gde jako mnogo zena ume da radi ovu vrstu nadogradnje, za razliku od situacije kod nas, mnogo je jeftinije jer je naravno i uobicajeno... To je i deo kulture nekih od njih... Zato u Nemackoj, Francuskoj, Svedskoj i takvim multi-kulti zemljama mozes da radis fantasticne stvari sa kosom i to mnogo jeftinije nego kod nas. Paket prirodne kose kosta oko 40 evra, a dva sata nadogradnje oko 60! Zadovoljna?
i jos nesto sto je super..muskarci nemaju pojma o tome i nikada nece primetiti da to nije vasha kosa
ljubim vas!