Narucila sam je u Ultra-sun-u, imas njihov sajt, nadji na pretrazivacu. A po toj ceni imas i u Novom Sadu, u Aleksandru, na Bulevaru Oslobodjenja. Nisam je videla, ali rekli su mi da je dobra, naravno da je prirodna, ljudska kosa, duzine 50 cm, a metar sirine kosta 5100 din!!! To je ekstra povoljno. kod njih mozes i klipse da kupis, samo ti treba neko ko ce to da ti strucno usije, da ne bi ti sama usivala i pokidala kosu ili da ti se ne bi rasula eventualno. Mada, ja stvarno ne znam ko to zna fino da usije, jer koga god sam pitala, svi kao mogu, ali nikad do sada to nisu radili. Idem danas u jedan salon na koji su me uputili u Ultra-sun-u, da vide kakva mi je kosa i koliko bi trebalo da je gusta ta nadogradnja, pa ce mi valjda konacno reci i koliko kosta da mi to usiju. Ne bi trebalo da je skupo. I meni se cini da je to sa klipsama super stvar, javicu ti kad bude gotovo, da ti kazem kako sam zadovoljna. Trebalo bi do petka da bude. Imas u studiju Lami na Vracaru iznajmljivanje kose sa klipsama, jedan dan je 25 evra, ali to je malo nezgodno, jer ako nije potpuno ista boja kose kao tvoja, onda moras da je farbas.
Aj molim te javi mi ako znas nekog frizera koji stvarno ima neka iskustva sa klipsama! ja za sada nisam cula nijednu losu stranu te nadogradnje, sem da se kao te klipse malo vide ispod tvoje kose, u smislu da ti na tom mestu bas ne pada kosa najravnije, ali ja sam probala jednom i izgledalo je extra, nista se nije videlo. Verovatno zavisi i od velicine klipsi.
Pozdrav!