Nadogradnja kose

Cao svima! Sto se tice nadogradnje klipsama, to je u Beogradu jedna velika misterija, posto retko ko od salona uopste zna nesto detaljnije o tome. Koliko sam ja skontala, poenta je u tome da se salonima ne isplati, jer na kupljenu kosu samo treba da usijes klipse i posle je sama stavljas i skidas, salon nema nista sa tim...
Kosu imas u Milenijumu, kao i klipse, a imas i jeftinije na jos nekim mestima. Ja sam upravo narucila, treba za par dana da mi stigne, pa cu vam javiti kakva je i sta sam uradila, ako vas zanima.

Narucila sam je u Ultra-sun-u, imas njihov sajt, nadji na pretrazivacu. A po toj ceni imas i u Novom Sadu, u Aleksandru, na Bulevaru Oslobodjenja. Nisam je videla, ali rekli su mi da je dobra, naravno da je prirodna, ljudska kosa, duzine 50 cm, a metar sirine kosta 5100 din!!! To je ekstra povoljno. kod njih mozes i klipse da kupis, samo ti treba neko ko ce to da ti strucno usije, da ne bi ti sama usivala i pokidala kosu ili da ti se ne bi rasula eventualno. Mada, ja stvarno ne znam ko to zna fino da usije, jer koga god sam pitala, svi kao mogu, ali nikad do sada to nisu radili. Idem danas u jedan salon na koji su me uputili u Ultra-sun-u, da vide kakva mi je kosa i koliko bi trebalo da je gusta ta nadogradnja, pa ce mi valjda konacno reci i koliko kosta da mi to usiju. Ne bi trebalo da je skupo. I meni se cini da je to sa klipsama super stvar, javicu ti kad bude gotovo, da ti kazem kako sam zadovoljna. Trebalo bi do petka da bude. Imas u studiju Lami na Vracaru iznajmljivanje kose sa klipsama, jedan dan je 25 evra, ali to je malo nezgodno, jer ako nije potpuno ista boja kose kao tvoja, onda moras da je farbas.
Aj molim te javi mi ako znas nekog frizera koji stvarno ima neka iskustva sa klipsama! ja za sada nisam cula nijednu losu stranu te nadogradnje, sem da se kao te klipse malo vide ispod tvoje kose, u smislu da ti na tom mestu bas ne pada kosa najravnije, ali ja sam probala jednom i izgledalo je extra, nista se nije videlo. Verovatno zavisi i od velicine klipsi.

Pozdrav!

ja stvarno ne znam ni jednog frizera koji to radi,uglavnom svi rade na usivanje kose.Jedva cekam da mi javis kako je ispalo,kako ti se dopada i koliko je sve na kraju kostalo.Nadam se da ces biti zadovoljna.

ma devojke..razmislite..nadogradnja dozivotna..samo 140 e,moze da s skida,pere,lako odrzava..a imate dugu kosu kada pozelite..uz to ne ostecuje kosu ni malo...to je nadogradnja kose sa klipsama...a radim i kosu u ostalim tehnikama,keratinom,koncem,cvoricima..170e,trajnost 6 meseci,prva korekcija besplatna...pa zar to nije povoljno?0641301247

saskanja:
ma devojke..razmislite..nadogradnja dozivotna..samo 140 e,moze da s skida,pere,lako odrzava..a imate dugu kosu kada pozelite..uz to ne ostecuje kosu ni malo...to je nadogradnja kose sa klipsama...a radim i kosu u ostalim tehnikama,keratinom,koncem,cvoricima..170e,trajnost 6 meseci,prva korekcija besplatna...pa zar to nije povoljno?0641301247

e caos , meni je ova tvoja ponuda najzanimljivija od svih koje sam nasla na netu.zanima me da li mozda dolazis u bg jer mi je vrsac daleko? odgovori mi na ovaj mail minkamax@yahoo.com
hvala ti, caos

Cula sam da najbolju nadogranju rade u BEAUTY BOOM-u u trznom centru u takovskoj ali nadogradnja je minimum 400 evra. Mislim da je najbolja nadogradnja klips metodom, to radi Bucka (ona sto frizira Cecu), salon joj je u dubljanskoj ali i ona je malo skuplja, moze da se nadje i jeftinije. Znam devojku koja je kod nje nadogradila klips metodom i izgledalo je super ali kosa je se posle par meseci ucebala i nije vise bila nizasta.I ja sam htela da nadogradim kosu, ali se nesto razmisljam, svaki drugi dan kod frizera bi me stvarno izludeo

e, pa evo i mene, sa zakasnjenjem, ali oprosticete mi, posto mi je bila svadba...
Imala sam nadogradnju na svadbi (onu sa klipsama), strava je izgledala. Extra sam zadovoljna sa njom, mogu sama da je stavljam i skidam bez problema. Navikla sam vec posle par stavljanja .
Samo sto mi ipak nije za svaki dan, jer se moja kosa brzo masti, a nadogradnja ne. Tako da je prvi dan, kad je moja kosa extra isfenirana, sve strava. Ali vec sutra kad moja pocne da se malo izvrce i da se masti, primeti se razlika. I jos nesto. I moja kosa i nadogradnja su ofarbane. Ali, ja kosu perem mnogo cesce nego nadogradnju i tu se vremenom dobija razlika u boji jer se farba pomalo ispira. Cak i kad bi prala nadogradnju na svaka 3 dana, i onda bi bilo razlike, jer to ispiranje zavisi od tipa kose i od pigmentacije. I umori se glava od tih klipsi, pa uvece kad je skines, kao slem da si skinula. A da spavas sa tim? Bodu klipse!
Sve u svemu, moj zakljucak je da je nadogradnja sa klipsama super stvar ali za nekoga ko to ne misli da nosi svaki dan. Strava izgleda, ne provaljuje se uopste da je nadogradnja, mozes da je feniras , stavljas silikonsko ulje, uvijas, pravis frizure... Traje sto godina. Ali nije za svakodnevnu upotrebu.
Moje misljenje je da onaj ko zeli dugu kosu trajno, treba da uradi usivanje kose. Izgleda ekstra, tesko da mozes sama da je isfeniras, ali posvetis sebi malo vise vremena i para, pa peres kosu kod frizera i eto.
Nadam se da sam bar nekom pomogla. Pozdrav

Epa ovako stvari stoje.Ja imam salon i radimo nadogradnju svim metodama stetnost zavisi od metode.keratin je po meni najstetniji al najbolje i najprirodnije izgleda,nadogradnja sivenjem nije stetna jer se nicim ne lepi jednostavno se isplete tanka riblja kost od stotinak dlacica i na nju se nasije tres.radi se u 2 ili3 reda zavisi od gustine tvoje i zeljene gustine.Ja sam vec tri puta po 3 meseca nosila i odlicno mi se uklapalo niko nije video da imam nadogradnju osim onih koji znaju duzinu moje kose.Klik klak metoda je isto potpuno ne stetna stavlja se po potrebi a tako lako i skida.Keratin i vec nesto sto po meni unistava struktuku dlake na mestu gde je nanet to je kao da najacom snagom gumicom stavite kosu u rep i tako nosite 6 meseci.fizicki lomi dlaku u tom delu al naravno stvarno najbolje izgleda

Poslednja izmena od moderatora:
Ja sam imala nadogradnju silikonom, pa keratinom, a sada imam cesljice. Kesljici su super, ali mene mrzi da ih kacim, tako da ako neko hoce da ima 6 meseci svakog dana dugu kosu, onda je bolje da se odluci za keratin ili sivenje. Nije mi kosa bila ostecena ni u jednom slucaju.

Kakvog je kvaliteta ta kosa za nadogradnju klipsama? Ja sam danas gledala neku u nekoj kesi, onako, ne deluje lose, devojka iz radnje mi je rekla da sa njome mogu da radim sve sto i sa prirodnom, kao mogu i sa klipsama da spavam. Koliko klipsi mi treba za nadogradnju i da li je mogu ce da sam videla kosu ne u pramenovima nego onako, kao da je na nekom kanapu kosa pa se tako stavlja? Jel to to za klipse?

da to je tres i na njega se usiju klipse i onda se one kace na kosu poput inih snalica klik klak za tvoju neverujem da ces moci spavati one bodu al ih ti mozes skidati i stavljeti po potrebi.koliko je kostala ta kosa?onda cu ti reci kakvog je kvaliteta i gde si je gledala

Milena26:
Kakvog je kvaliteta ta kosa za nadogradnju klipsama? Ja sam danas gledala neku u nekoj kesi, onako, ne deluje lose, devojka iz radnje mi je rekla da sa njome mogu da radim sve sto i sa prirodnom, kao mogu i sa klipsama da spavam. Koliko klipsi mi treba za nadogradnju i da li je mogu ce da sam videla kosu ne u pramenovima nego onako, kao da je na nekom kanapu kosa pa se tako stavlja? Jel to to za klipse?
ajde obavezno javni sta si uradila sa kosom

uh..nejasno mi je sa tim cesljicima u kosi -tako nadogradjena kosa ,zar to ne moze da spadne sa glave u nekom momentu.. kako i koliko cvrsto stoji tj.stoje te snalice sa kosom na glavi ? pa preko toga pada tvoja kosa ?

da preko ide tvoja kosa.ti cesljici ne mogu sami da spadnu mozda pod okolnostima da te neko iz sve snagu uhvati za kosu i pvuce al ce ti onda iscupati i tvoju kosu.ima oko 7-8 cesljica trebali bi svi u isto vreme da se otkace sto je nemoguce.al bas zbog tyoga je meni bolje ona sto se nasiva mirna si 3 meseca pa onjda uradis korekciju pa opet 3 meseca

ana ana:
sta mislite o tome ,ima li neko iskustava sa time ? da li se mora posle skratiti svoja kosa kad se skine ta nadogradnja ?

Ja sam nadogradjivala kosu i nije mi se svidelo. Sto se tice informacije gde to mozes da uradis - to radi Pankovic za 400 eura za duzinu do ramena. Ne znam da li si ikada imala dugu kosu; ja nisam i zelela sam da probam, ali mi se nije dopalo jer je previse vruce tamo gde ja zivim. Izdrzala sam dva meseca i otisla da skinem to cudo sa glave. Povrh svega kada se skida boli mnogo.

To je moje iskustvo. Srecno...

ja imam vec dugu kosu ali sam htela da je produzim tj.samo zadnji deo pa ipak mi se vise svidja varijanta sa cesljicima koje stavim i skinem kada hocu ..jos samo da ih negde nadjem ... a za usivanje kose -to je kao neka pletenica koja se od moje kose isplete pa se na to usije druga kosa -kako sam oprati takvu kosu a ne rasturiti tu pletenicu ??

ana ana:
sta mislite o tome ,ima li neko iskustava sa time ? da li se mora posle skratiti svoja kosa kad se skine ta nadogradnja ?

znam jednu sto je stavila nadogradnju,za sada se prilicno dugo odrzava a proslo je dosta vremena.
inace cesto vidjam tu nadogradnju u poslednje vreme,ali meni bas nekako jeftino izgleda...bas bzvz :roll:

uzmi lepo pa pustaj kosu neguj je i ustedi sebi par stotina eura,a jos ce lepse i da izgleda...

Back