Nađi nekoga-neku

Edmund

Poznat
Poruka
8.962
Koliko puta ste čuli ovu rečenicu?
Koliko je primenjiva?
Kako se to nađe neko, neka (zavisno od polova)?
Jel isto kao traženje patika?
Podstaknut nekim dobrim komentarima na susjednoj temi, zanima me u kom kotekstu ovu rečenicu koristite i doživljavate?

eeee hvala ti dušo
ne bih znao bez tebe
Sto tako ? Zasto se nalazis targetiranim licno ?

Ja mislim generalno da je to nacin da se nekome saopsti nesto vodeci racuna da se taj neko ne povredi i ne dozivi to kao kritiku vec kao savet, postujuci integritet osobe kojoj se saopstava..

Ili tebi moram uvek i stalno sve da nacrtam ii obojim ?

Sto tako ? Zasto se nalazis targetiranim licno ?

Ja mislim generalno da je to nacin da se nekome saopsti nesto vodeci racuna da se taj neko ne povredi i ne dozivi to kao kritiku vec kao savet, postujuci integritet osobe kojoj se saopstava..

Ili tebi moram uvek i stalno sve da nacrtam ii obojim ?
Jao pa dušo ja ne mislim da si lično komentarisao, ti si uvek pun razumijevanja, kao lubenica košpica, kao ....dobro sad....
Hvala za poštovanje integriteta druže-osobo ;)
Ako može u boji, volim crvenu
Hvala

Jao pa dušo ja ne mislim da si lično komentarisao, ti si uvek pun razumijevanja, kao lubenica košpica, kao ....dobro sad....
Hvala za poštovanje integriteta druže-osobo ;)
Ako može u boji, volim crvenu
Hvala
Umesto da nesto naucis ti sve dozivljavas kao napad na svoju licnost.
Jedan pametan covek je rekao da je to odlika .. .. .. tananana

Koliko je primenjiva?
Podstaknut nekim dobrim komentarima na susjednoj temi, zanima me u kom kotekstu ovu rečenicu koristite i doživljavate?

Kad sam jedno vreme bio singl, čuo sam milion puta. Uvek odgovorim, hoću evo već sutra i odem svojim putem.

Razumem sve to, nije pomogao, nego me zanima, bez ironije, kako bi neko praktično pristupio tom "traženju", pre svega od tih koji to savetuju?

Po meni imaš 2 mogućnosti.
Prva je da ih otkačiš kao što sam ja radio , kažeš važi probaću a druga je da im staviš do znanja da to nije njihov problem, kažeš ljubazno ali odlučno, to je moja privatna stvar i ne želim da pričam o tome.
A što se tiče samog traženja , po meni najbolje upoznavanje preko nekog.

Po meni imaš 2 mogućnosti.
Prva je da ih otkačiš kao što sam ja radio , kažeš važi probaću a druga je da im staviš do znanja da to nije njihov problem, kažeš ljubazno ali odlučno, to je moja privatna stvar i ne želim da pričam o tome.
A što se tiče samog traženja , po meni najbolje upoznavanje preko nekog.
Meni je to najgore. Uvek je u glavi, sta ako mi se posle ne svidi? Ako ispadne neka teska nadobudna, egocentricna toksicna smorcina i bicu u situaciji da je odyebem. Ispascu kreten pred svim tim zajednickim poznanicima, porodici, rodbini i plemenu koji su je toliko hvalili kako je divna , fun i postena.

Koliko je primenjiva?
Znaš kako...

Sve ti je u životu na sreću
Neko uloži malo a dobije mnogo, neko kilavi nit tamo nit vamo malo ga neće pa oće tek toliko da namiri uloženo a opet neko samo ulaže a ne dobihje nikad ništa

Koliko je primenjiva?
Meni to nije smetalo kad mi je pokojna baba govorila, ali mi smeta sad kad mi žena to kaže.

to mi zvuči komično, a komičnije od toga "nađi nekog" mi zvuči čestitka za Novu godinu u stilu "da se ove godine udaš" :zcepanje:tako mi j estvarno prije godinu-dvije čestitala jedna starija komšinica. Komentiram to s frendom a kaže on pa ne moraju sve želje biti dobre :mrgreen:

Back