Nadimci....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zavisi,imam kratko ime pa nije mi potreban nadimak,ali ima ih:najbolja drugarica me zove Zlatna,keva i cale me zovu Mica(a ime mi je Mina),po neki me zovu ema,a mali broj njih po prezimenu..........

mene uglavnom zovu Tea... mislim, ja se tako i predstavljam, a opet mu to dodje nadimak. eventualno Teica, Teki i sl.
Na krsti mala moon, a inace u RL par ljudi me zove seks (ili utoka/prangija, zbog the_sex_pistol) e, to je ql nadimak.

Imam kratko ime, pa moji prijatelji i nisu imali potrebu da i daju nadimak s te strane, al' posto se sad jako puno njih predstavlja mojim imenom (koje je u sustini cest nadimak) mene u zadnje vreme sve vise zovu Endzi (po inicijalima) ;-)
I svidja mi se... ;-)

:lol: Ja se uvek predstavljam kao Tina, teshko mi je da izgovaram Kristina svaki put... :roll: Imam drugaricu Minu, i bile mi na nekoj zurci i upoznajemo se sa gomilu likova i bude- "Cao, ja sam Mina"; "Cao, ja sam Tina", i svi se pozbunjuju... :lol:

meni uglavnom zovu po imenu Ivana, a u osnovnoj je bio trip da su me svi zvali po prezimenu. inace ovako nemam neke posebne nadimke i sto se tice onih tepanja njih organski ne mogu da svarim tako da me niko tako ne zove. jedino me jedna od najboljih ortakinja zove luda lepota. e da i drug me zove iv (to mi se svidja) :)

U kuci i u porodici-Dede
Dobri ortaci i ortakinje(poteklo od moje najbolje drugarice-Aly
U drustvu-ili po imenu,ili Friks
Sto se ostalih tice,...par budala iz osnovne u kojoj sam bila do 4 razreda zbog neke rime jos me ponekad oslove sa Mandi,...a ostaju svi ostali idioti tipa "ortak" iz odeljenja kome sam "ona sto je pukla",...ili od mog dezurnog strebera "ona retardirana".
Jbg.Sta cu. :)

Naravno da je bitno da me te zovu. ;)
Eh da,,zaboravila sam!Bivsi me je zvao,u ustini veoma uvredljivo,ali na kraju je postalo cisto slatko
"moja mentol bombonica"(pocelo je sa MENTOLU JEDAN! :D)

Tinar:
:lol: Ja se uvek predstavljam kao Tina, teshko mi je da izgovaram Kristina svaki put... :roll: Imam drugaricu Minu, i bile mi na nekoj zurci i upoznajemo se sa gomilu likova i bude- "Cao, ja sam Mina"; "Cao, ja sam Tina", i svi se pozbunjuju... :lol:

Podseti me na mene i moje dve ortakinje....Ana, Lana i Milana:D

Ne znam..ja sam svoje nadimke vec rekla ali cesto mi ljudi ne veruju da se zovem Lana.
Secam se jednom u osnovnoj josh....
Neki lik: a kako se zoves
Ja: Lana
Lik: Jel to skraceno od Svetlana
Ja: Ma Lana
Lik: Od Milana?
Ja: Lana ****** Lana

Peta W.:
Dobila sam novi nadimak od nekog sa ovog foruma... Sandrica...mnogo mi se svidja.... a i nadimak isto..... :mrgreen:

Da li sam to ja, Sandrice ? Kako zahvat, da li je sve proshlo kako treba ? Kad ccesh ponovo kao u stara dobra vremena ? Da li si svesna koliko mi nedostajesh ? Javi se, shto si... Amata nobis, quantum amabitur nulla (voljena, kao shto nijedna necce biti tako voljena)... Sandrice : P

Mene zovu kao sto i pise Zikica. Prozvali me u prvoj godini na fizickom kada nisu mogli nikako da me zaustave u rukometu, a prezivam se Milosavljevic i usput je neko provalio da mi je Zikica neki rod. Svi me tako zovu i samo oni koji me dobro poznaju znaju moje pravo ime. :-D Cak su me i neki profesori tako zvali, a zbog toga sto sam stalno spasavao odeljenje zbog nemackog( ja sam stalno prepricavao neki dogadjaj ili lekciju da bi se ostali smrtnici spasili tog casa) prozvali me Herr Zile ili na engleskom ser Zile.Sada cu pre da se okrenem ako me neko zove po nadimku nego po imenu 8) 8)

Uglavnom me zovu po prezimenu ali par njih iz odeljenja "Mečka" .Nadimak je potekao od prezimena Mekić pa pošto sam drugi po visini i kako oni kažu jak ko "međed" onda Mečka mada nešto ne gotivim taj nadimak....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back