Nadimci....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
setih se! u shkoli me zovu mixy.
shta sve ljudima ne padne na pamet... ;p

shto se Alexandri tiche, bash imaju mlogo nadimaka...
Sashi najbolje stoji Sasha (: bar shto se mene tiche...

Cela porodica i bash bliski prijatelji me zovu Tina (nikad ih nisam chula da me zovu Kristina :?), u shkoli ili po imenu ili Kris, neki Tina... Tata me zove pile (na francuskom a i nashem ponekad). Mama mi ima razne nadimke. Pre me zvala Shunga Munga (:lol:) pa smo tek u Africi saznale da na africhkom shunga- znachi secer... :lol: I tako... Nekad me zovu filozof (kad se svadjam), ali tih "karakternih" nadimaka nemam...

samo ako je od tebe, sandra (:

btw, nije mi jasno zashto ti se to ne svidja.
ajd recimo da te neko zove Prle pa da ti se to ne svidja, al Sandra je neshto najnormalnije (:

He,he... :) Pre bih istrpela 3 Maria (videla sam gomilu njegovih PP-a pa sam se setila njega, koja budala...) nego da me neko zove Sandra... :-P

Ne znam, meni ne stoji to ime i ne svidja mi se... :)

A ti nemoj da provociras, prepravicu ti svaki post... :-P

Bliznakinja:
Uglavnom me zovu Sofi,Crazy me zove Sof i Sofdzika,Sofka,mama me zove Coka,cale Cole ..i takoo
ovako je kod mene:
mama: kikush,bebitj,sofka
drustvo:princess,queen,guerilla,che guevara, motorka,velika mama(zafrkancija jer glumim aki znaci glumim najogovroniju osobu u raji),onda-soffy ,sofka,sofa,sister
sestra me zove S-hupak(moja najdraza sestra),druga sestra me zove sojka a jedan brat-sponzorusa..

i to je uglavnom to....sjeticu se ja jos neceg...

a tata me zvao "kike" ....

sofffy:
ovako je kod mene:
mama: kikush,bebitj,sofka
drustvo:princess,queen,guerilla,che guevara, motorka,velika mama(zafrkancija jer glumim aki znaci glumim najogovroniju osobu u raji),onda-soffy ,sofka,sofa,sister
sestra me zove S-hupak(moja najdraza sestra),druga sestra me zove sojka a jedan brat-sponzorusa..

i to je uglavnom to....sjeticu se ja jos neceg...

a tata me zvao "kike" ....
pa dobro majku mu zashto sponzorusha?:lol:

Bio bi red da i ja odgovorim....elem,u drustvu sam za sada najobicnije alexandra-alex,Sandra,kod roditelja pilou(parodija na pillow-jastuk i pille),alx(vuche se zar,ne?tako su me moji zvali od trece god....),kod decka?najcesce cujem ljubavi,nadimak iz recnika simbola mi je ispao kad smo zajedno listali lady of desire-lilith....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back