Bliznakinja
Poznat
- Poruka
- 9.783
Uglavnom me zovu Sofi,Crazy me zove Sof i Sofdzika,Sofka,mama me zove Coka,cale Cole ..i takoo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne moram da ti kazem s kojim karakterom uvek igra FRP/RPG-oveKeeper:ahahah. al kad sam chuo za Pop_Mareta --> Konanznachi koma
![]()
Sta se smejetelaura87:mislis Konan VARVARIN?![]()
Ne razumeju oni to josKad_LupimLupim:Zato sto su svi maldji 4 godine od tebe![]()
bleach:shto se Alexandri tiche, bash imaju mlogo nadimaka...
Sashi najbolje stoji Sasha (: bar shto se mene tiche...
pa valjda sto skoro svakog alexandra zovu sasa,pa onda kao neka zenska varijanta...a zasto sasa...e pa sad...Meseceva_kci:Nikad mi nije bilo jasno zashto svaku Aleksandru zovu Sashka...
Ne vidim nikakvu povezanost izmedju tog imena i nadimka...
((;Sasha85:O, hvala, hvala... 8-)
Sasha od Sale. mozhda?miss:pa valjda sto skoro svakog alexandra zovu sasa,pa onda kao neka zenska varijanta...a zasto sasa...e pa sad...![]()
Ljudi miss se vratila... pa gde si miss-ice, sve si nas zaboravila :-(miss:pa valjda sto skoro svakog alexandra zovu sasa,pa onda kao neka zenska varijanta...a zasto sasa...e pa sad...![]()
ovako je kod mene:Bliznakinja:Uglavnom me zovu Sofi,Crazy me zove Sof i Sofdzika,Sofka,mama me zove Coka,cale Cole ..i takoo
pa dobro majku mu zashto sponzorusha?sofffy:ovako je kod mene:
mama: kikush,bebitj,sofka
drustvorincess,queen,guerilla,che guevara, motorka,velika mama(zafrkancija jer glumim aki znaci glumim najogovroniju osobu u raji),onda-soffy ,sofka,sofa,sister
sestra me zove S-hupak(moja najdraza sestra),druga sestra me zove sojka a jedan brat-sponzorusa..
i to je uglavnom to....sjeticu se ja jos neceg...
a tata me zvao "kike" ....