Nadate li se da će opet da dođe takvo vreme ?

Ako si mator, ružan i dosadan, onda moraš barem da imaš pare... ako si mlad, lep, šarmantan, onda iebeš džabe. Tj. piješ kafu s komšinicim.

pa jasam mlad, lep, nisam dosadan,... al dzabe...............koja zenska ce se vozi na bicikl sa mene. Eno novopecena Bozicka od 22 godine iz Pilatovica.........vozi Landrover a krese je fosil od 74 godine...................

Pa ne znam, možda ti sebe vidiš drugim očima od žena... nisu tu žene mnogo različite od nas, svaka voli kvalitet na kojom joj druge žene zavide... da li je lepota, šarm ili pare, sve zavisi... ali nešto mora da ima.

nema te zene koja nece pozavideti onoj koja se sa Bentlijem seta po Monaku i krstari po Azurnoj obali na jahti.................a lep, mlad, sarmantan.......dodje samo kao uteha onima koje uzdisu za Bentlijem i jahtom. Nece se lazemo, zivimo u realan svet I ZATO SE MUSKARCI I TRUDE DA DODJU DO STO VECEG MATERIJALNOG BOGATSTVA JER ONDA ONI BIRAJU A NE BIRAJU NJIH.

nema te zene koja nece pozavideti onoj koja se sa Bentlijem seta po Monaku i krstari po Azurnoj obali na jahti.................a lep, mlad, sarmantan.......dodje samo kao uteha onima koje uzdisu za Bentlijem i jahtom. Nece se lazemo, zivimo u realan svet I ZATO SE MUSKARCI I TRUDE DA DODJU DO STO VECEG MATERIJALNOG BOGATSTVA JER ONDA ONI BIRAJU A NE BIRAJU NJIH.
Pazi, poverovao bih ti kad ne bih znao da postoje jebači koji ne voze Bentlije i nemaju jahte i vile u Monaku. Ali postoje.

Dečko koji je naguzio pola Beograda vozi raspalu Alfu staru petnaest godina, ali ima divne plave oči i izgleda kao fotomodel, plus ima žvaku od koje spadaju ženske gaće.

Therefore, you wrong, I right. :mrgreen:

Pazi, poverovao bih ti kad ne bih znao da postoje jebači koji ne voze Bentlije i nemaju jahte i vile u Monaku. Ali postoje.

Dečko koji je naguzio pola Beograda vozi raspalu Alfu staru petnaest godina, ali ima divne plave oči i izgleda kao fotomodel, plus ima žvaku od koje spadaju ženske gaće.

Therefore, you wrong, I right. :mrgreen:

a i ja naso sa koga da pricam...........sa zagorelu usedelicu.

Po onome što si rekao, ti si ovde usedelica, ja sam u tom smislu dobro obezbeđen. :mrgreen:

Ali ako si mlad, možda još nije kasno. Samo moraš da tražiš na pravom mestu i da zaboraviš na Bentlije.

pa tako socno pricas o onom beogradskom Kazanovi da covek pomisli da si zena, zagorela usedelica.

a probaj jedan mesec da ne uneses dobre pare u kucu pa ce vidis ,......... "obezbedjenje" se ukida.

pa tako socno pricas o onom beogradskom Kazanovi da covek pomisli da si zena, zagorela usedelica.

a probaj jedan mesec da ne uneses dobre pare u kucu pa ce vidis ,......... "obezbedjenje" se ukida.
Pričam o svom drugu zato što hoću da ti nekako ilustrujem da ne moraš da budeš bogat.... evo jedan drugi je bio isti takav kao ti, sve mrtvo more, registrovao se na par ovih sajtova za upoznavanje, i sad uživa... :)

Back