Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
"ne zna" ne znaci da "sumnja" i tog prevoda nema ni u jednom online prevodiocu , znaci to ti je kristalna kugla sugerisala.
"ne zna" proistice iz neznanja ili nezainteresovanosti za tu temu .
i znaci samo to i nista vise .
"ne zna" ne znaci da "sumnja" i tog prevoda nema ni u jednom online prevodiocu , znaci to ti je kristalna kugla sugerisala.
"ne zna" proistice iz neznanja ili nezainteresovanosti za tu temu .
i znaci samo to i nista vise .
kleopatro , kad neko kaze NE ZNA on NE ZNA on ne sumnja i ne kaze da nije siguran nego NE ZNA .
a pisem iskljucivo kad ti napises neku budalastinu ili kad ovako kao sad insistiras na odgovoru
Program T4 Eutanazije je licno osmislio Hitler i sproveo u delo. 70 000 pobijenih samo u Nemackoj. Zna se ko je naredio, ko je bio izvrsilac, ko su bile zrtve, kako su ubijali i gde, znas se imena i dzelata i zrtava, dokazana je krivica na sudu optuzenih nacista.
E onda se javi neko da sumnja u to i da kaze ja ne znam da li je to falsifikat….to je isto kako da sumnja i da ne zna da li je falsifikat da je zemlja okrugla.
Svaki covek danas mora da zna barem iz opste kulture sta je Holokaust, a ne da kaze da sumnja u njegovo postojanje i da postavlja pitanje da li je Holokaust falsifikat ! Remembering the 'forgotten victims' of Nazi 'euthanasia' murders
E onda se javi neko da sumnja u to i da kaze ja ne znam da li je to falsifikat….to je isto kako da sumnja i da ne zna da li je falsifikat da je zemlja okrugla.
Svaki covek danas mora da zna barem iz opste kulture sta je Holokaust, a ne da kaze da sumnja u njegovo postojanje i da postavlja pitanje da li je Holokaust falsifikat !
dokle ces da falsifikujes i ispadas svaki put gluplji nego sto jesi kad ti trazim da citiras to sto tvrdis i sto ti naravno ne mozes da uradis jer si po ko zna koji put uhvacen u falsifikovanju tudjih poruka
citiraj poruku gde pise... "neko sumnja u to"
citiraj poruku gde je... "postavljao pitanje da li je holokaust falsifikat"