Нацистички логори смрти

exxpertisto za nikad , nista i nigde i nesretni neuki falsifikatoru koji uvek padne na delu:hahaha:
ne razlikujes zakon od programa partije :dash: , ne razlikujes knjigu od programa partije:rotf: ne razlikujes sadrzaj knjige od tacaka programa partije,:cepanje:
i ti ces nekome da pricas o falsifikatima i dokazima :maramica:
falsifkatorko laze, spamujes , izmisljam, za tebe progar Eutanazije sto je Hitler licno potpisao nije program…..ne razlikujes glavu od bulje, sluzis na forumu samo za sprdanje
:rotf:

falsifkatorko laze, spamujes , izmisljam, za tebe progar Eutanazije sto je Hitler licno potpisao nije program…..ne razlikujes glavu od bulje, sluzis na forumu samo za sprdanje
:rotf:
exxpertisto za nikad , nista i nigde i nesretni neuki falsifikatoru koji uvek padne na delu:hahaha:
jedini sa kojim se sprdam si ti, jer ni posle toliko vremena ne razlikujes zakone , programe, knjige... :cepanje:

Koliko treba biti glup i negirati da je postojao Hitlerov program Eutanazija T4 ? Na hiljade dokumenata sa imenima zrtava, a imenima zlikovaca kojima je sudjenjo,i revizionsta glupander ne zna da li je to falsifikat, glupandera to ni ne zanima….zato sto je glupander
Euthanasia Program

The goal of the Nazi Euthanasia Program was to kill people with mental and physical disabilities. In the Nazi view, this would cleanse the “Aryan” race of people considered genetically defective and a financial burden to society.
The Significance of the Euthanasia Program

The Euthanasia Program represented in many ways a rehearsal for Nazi Germany's subsequent genocidal policies. The Nazi leadership extended the ideological justification conceived by medical perpetrators for the destruction of the "unfit" to other categories of perceived biological enemies, most notably to Jews and Roma (Gypsies).

Planners of the "Final Solution" later borrowed the gas chamber and accompanying crematoria, specifically designed for the T4 campaign, to murder Jews in German-occupied Europe. T4 personnel who had shown themselves reliable in this first mass murder program figured prominently among the German staff stationed at the Operation Reinhard killing centers of Belzec, Sobibor, and Treblinka.
https://encyclopedia.ushmm.org/content/en/article/euthanasia-program

Koliko treba biti glup i negirati da je postojao Hitlerov program Eutanazija T4 ? Na hiljade dokumenata sa imenima zrtava, a imenima zlikovaca kojima je sudjenjo,i revizionsta glupander ne zna da li je to falsifikat, glupandera to ni ne zanima….zato sto je glupander
koliko glup moras da budes da ni posle dva meseca svakodnevne price ti ne kapiras razliku izmedju programa jedne partije , delovanja drzave , pisanja knjiga .... :cepanje:

Koliko treba biti biti glupande , i tvrditi da je program T4 eutanazije, falsifikat i da to nije deo nacistickog programa. Glupander koji tvrdi to vec nekoliko dana i jos se ponosi da je glupander.
Mesta koja su bila centra za sutanzaiju, u koja gluopander tvrdi da je falsifikat
t4map.jpg

Grobovi sa imenima pobijenih zrtava od eutanazije, gde glupander opet tvrdi da je faslifikat
hadamar1.jpg

https://www.jewishvirtuallibrary.org/background-and-overview-of-the-nazi-euthanasia-t-4-program
Koliko neko treba da je glup i da kaze da Hitlerov nacisti program nije bio program T4 eutanazije ? Ima glaundera koji tvrde da je sve to falsifikat.

Koliko treba biti biti glupande , i tvrditi da je program T4 eutanazije, falsifikat i da to nije deo nacistickog programa. Glupander koji tvrdi to vec nekoliko dana i jos se ponosi da je glupander.
Mesta koja su bila centra za sutanzaiju, u koja gluopander tvrdi da je falsifikat
Koliko neko treba da je glup i da kaze da Hitlerov nacisti program nije bio program T4 eutanazije ? Ima glaundera koji tvrde da je sve to falsifikat.
evo s obzirom da je moderator zakukao sto ti odgovaram istom merom , probacu da budem fin i da vidim kako ce isti da reaguje kad ja trazim da dokazes svoje falsifikate ,
dakle
C I T A T
gde sam ja na bilo koji nacin pomenuo eutanaziju ili negirao bilo koji zlocin !!!!!!!!!!!!!!

znaci
ocekujem tvoj C I T A T i reakciju moderatora kad se taj citat ne bude pojavio, jer to naravno nikad nisam ni napisao .

Koliko neko treba biti glup da negira Hitlerov program T4 eutanazije i da tvrdi da to nije jedna od tacka hitlerovog programa ... :dash:
Aktion T4 the Nazi euthanasia programme that killed 300,000
https://www.history.co.uk/article/aktion-t4-the-nazi-euthanasia-programme-that-killed-300000
T4 Medical Killing Program
https://remember.org/witness/wit-vic-med
koliko neko treba biti glup pa ne znati sta znaci rec C I T A T
pa da ti pojasnim, to sto si tvrdio, ja bi sad rekao to sto si falsifikovao ali moderator je napomenuo da tu rec ne koristim pa necu ,
dakle to sto su tvrdio da sam ja napisao dokazi CITATOM te poruke :maramica:

Hitler je osmislio program eutanazije T4, licno potpisao dokumet i dao zeleno svetlo za likvidaciju hiljade i hiljade ljudi. Ali postoje topuzi koji tvrde da je to falsifikat….
Eutanazija T4 je ''falsifikat'' po topizam, a The Times of Israel pise o tome, i oni su falsifikovali i ne zanju da li je to istina…. :dash:
Murder of 'useless eaters' rehearsal for genocide of Jews
80 years ago, lethal Nazi T4 center began euthanizing Germans with disabilities
After implementing tens of thousands ‘merciful deaths,’ Hartheim Castle’s crematoria personnel were sent to build Holocaust death camps in occupied Poland
https://www.timesofisrael.com/80-ye...-began-euthanizing-germans-with-disabilities/
Lay-out of Hartheim Castle remodeled as a euthanasia center by Germany in 1940 (public domain)
map-1024x640.jpg

Staff of ‘T4’ euthanasia program visit Trieste, Italy (public domain)
untitled.png

Da li je ovo falsifikat ? Za nekog topuza jeste !!!

Hitler je osmislio program eutanazije T4, licno potpisao dokumet i dao zeleno svetlo za likvidaciju hiljade i hiljade ljudi. Ali postoje topuzi koji tvrde da je to falsifikat….
Eutanazija T4 je ''falsifikat'' po topizam, a The Times of Israel pise o tome, i oni su falsifikovali i ne zanju da li je to istina…. :dash:
C I T A T gde je tako nesto napisano ili cu da pozovem moderatore da konacno ucine nesto na sprecavanju daljih falsifikovanja s obzirom da meni brane da te ocigledne falsifikate nazivam pravim imenom !!!

Позван си да наведеш где је и када бане тврдио оно што пишеш па одговори на питање?
Kako tako ne intervenises kada je njega nesto pitam.

Hitlerov program Eutanazije T4 koji je licno odobrio, i zbog tog programa je poubijana na hiljade ljudi, zna se ko je ubijao zna se ko su ubijani, sve se zna. Mision dokumenta …. bane odgovora da on ne zna da li Hitlerovo program eutanazija T4 falsifikat ???!!!
post 40
otkud ja znam da li je falsifikat
Pored svi navedenih dokaza ON NE ZNA da li je T4 FALSIFIKAT ?
T4 Program
https://www.britannica.com/event/T4-Program

The Holocaust: The Nazi Euthanasia (T-4) Program
https://www.jewishvirtuallibrary.org/the-nazi-euthanasia-t-4-program

dakle opet si pokusao da falsifikujes i uhvacen si u tome.

negira Hitlerov program T4 eutanazije i da tvrdi da to nije jedna od tacka hitlerovog programa

Eutanazija T4 je ''falsifikat''

Da li je ovo falsifikat ? Za nekog topuza jeste !!!

Kako tako ne intervenises kada je njega nesto pitam.

Hitlerov program Eutanazije T4 koji je licno odobrio, i zbog tog programa je poubijana na hiljade ljudi, zna se ko je ubijao zna se ko su ubijani, sve se zna. Mision dokumenta …. bane odgovora da on ne zna da li Hitlerovo program eutanazija T4 falsifikat ???!!!
post 40
Pored svi navedenih dokaza ON NE ZNA da li je T4 FALSIFIKAT ?
T4 Program
https://www.britannica.com/event/T4-Program

The Holocaust: The Nazi Euthanasia (T-4) Program
https://www.jewishvirtuallibrary.org/the-nazi-euthanasia-t-4-program
Где каже то што тврдиш?

i sad uporedi to sto sam ja odgovorio sa tvojim pokusajem falsifikata u kojem si napisao
Nikita Kulganov:
negira Hitlerov program T4 eutanazije i da tvrdi da to nije jedna od tacka hitlerovog programa
Nikita Kulganov:
Eutanazija T4 je ''falsifikat''
Da li je ovo falsifikat
? Za nekog topuza jeste !!!

prema tome ovo je jos jedan tvoj pokusaj falsifikovanja u kojem si uhvacen .

Da li ti tvrdis da je Hitlerov program Eutanazije T4 falsifikat ?
a. Da
b.Ne
c.Ne znam
Da zavrsimo sa ovom pricom.
ako treba da odgovorim da li su nacisticki planovi o masovnim unistavanjima ljudi postojali i da li su sprovodjeni odgovor je
a. DA
ako mislis na program nacional SOCIJALISTICKE partije koji je ovde citiran ko zna koliko puta u svih svojih 25 tacaka i u kojem ne postoji nikakva eutanazija kao tacka programa , onda je odgovor
b. NE
da li je taj konkretan plan vezan za eutanaziju falsifikat , nisam se time nikad bavio i ne zanima me i odgovor je
C . ne znam

Back