Нацистички логори смрти

Pre progovara iz tebe :mazi:
Ova tvoja izjava je sumanja i neznanje ? otkud ja znam da li je falsifikat
Nikita Kulganov:
Kaze da ne zna, tj sumnja.

"ne zna" ne znaci da "sumnja" i tog prevoda nema ni u jednom online prevodiocu , znaci to ti je kristalna kugla sugerisala. :cepanje:
"ne zna" proistice iz neznanja ili nezainteresovanosti za tu temu .
i znaci samo to i nista vise .

Nikita Kulganov:
Kaze da ne zna, tj sumnja.

"ne zna" ne znaci da "sumnja" i tog prevoda nema ni u jednom online prevodiocu , znaci to ti je kristalna kugla sugerisala. :cepanje:
"ne zna" proistice iz neznanja ili nezainteresovanosti za tu temu .
i znaci samo to i nista vise .
Sam si rekao da ne znas da li je to falsifikati, znaci da nisi siguran i da sumnjas, verovatno si gledala u pasulj.
Zasto onda pises pises na temu ???

Program T4 Eutanazije je licno osmislio Hitler i sproveo u delo. 70 000 pobijenih samo u Nemackoj. Zna se ko je naredio, ko je bio izvrsilac, ko su bile zrtve, kako su ubijali i gde, znas se imena i dzelata i zrtava, dokazana je krivica na sudu optuzenih nacista.
E onda se javi neko da sumnja u to i da kaze ja ne znam da li je to falsifikat….to je isto kako da sumnja i da ne zna da li je falsifikat da je zemlja okrugla.
Svaki covek danas mora da zna barem iz opste kulture sta je Holokaust, a ne da kaze da sumnja u njegovo postojanje i da postavlja pitanje da li je Holokaust falsifikat !
Remembering the 'forgotten victims' of Nazi 'euthanasia' murders

On Friday, January 27, the Bundestag will honor the hundreds of thousands of victims of Nazi "euthanasia" programs. The killing of those deemed genetically unsuitable was a prelude to the genocide of Jews and others.
https://www.dw.com/en/remembering-t...GiviTWmioqSsSZmhPpaEsR9fyPy1XKt2zwMoHDEQFDxGA
hj.jpg

One of Hitler's personal physicians, Karl Brandt, led Action T-4
37286904_403.jpg

The gas chamber in the Bernburg euthanasia center

E onda se javi neko da sumnja u to i da kaze ja ne znam da li je to falsifikat….to je isto kako da sumnja i da ne zna da li je falsifikat da je zemlja okrugla.
Svaki covek danas mora da zna barem iz opste kulture sta je Holokaust, a ne da kaze da sumnja u njegovo postojanje i da postavlja pitanje da li je Holokaust falsifikat !
dokle ces da falsifikujes i ispadas svaki put gluplji nego sto jesi kad ti trazim da citiras to sto tvrdis i sto ti naravno ne mozes da uradis jer si po ko zna koji put uhvacen u falsifikovanju tudjih poruka :hahaha:
citiraj poruku gde pise...
"neko sumnja u to" :udriglavu:
citiraj poruku gde je...
"postavljao pitanje da li je holokaust falsifikat":dash:

Back