Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 35.899
Pre progovara iz tebeopet kleopatra progovora iz tebe
cirkus, sumnja i neznanje je jedno isto
Ova tvoja izjava je sumanja i neznanje ? otkud ja znam da li je falsifikat
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre progovara iz tebeopet kleopatra progovora iz tebe
cirkus, sumnja i neznanje je jedno isto
Nikita Kulganov:Pre progovara iz tebe
Ova tvoja izjava je sumanja i neznanje ? otkud ja znam da li je falsifikat
Sam si rekao da ne znas da li je to falsifikati, znaci da nisi siguran i da sumnjas, verovatno si gledala u pasulj.Nikita Kulganov:
Kaze da ne zna, tj sumnja.
"ne zna" ne znaci da "sumnja" i tog prevoda nema ni u jednom online prevodiocu , znaci to ti je kristalna kugla sugerisala.
"ne zna" proistice iz neznanja ili nezainteresovanosti za tu temu .
i znaci samo to i nista vise .
kleopatro , kad neko kaze NE ZNA on NE ZNA on ne sumnja i ne kaze da nije siguran nego NE ZNA .Sam si rekao da ne znas da li je to falsifikati, znaci da nisi siguran i da sumnjas, verovatno si gledala u pasulj.
Zasto onda pises pises na temu ???
dokle ces da falsifikujes i ispadas svaki put gluplji nego sto jesi kad ti trazim da citiras to sto tvrdis i sto ti naravno ne mozes da uradis jer si po ko zna koji put uhvacen u falsifikovanju tudjih porukaE onda se javi neko da sumnja u to i da kaze ja ne znam da li je to falsifikat….to je isto kako da sumnja i da ne zna da li je falsifikat da je zemlja okrugla.
Svaki covek danas mora da zna barem iz opste kulture sta je Holokaust, a ne da kaze da sumnja u njegovo postojanje i da postavlja pitanje da li je Holokaust falsifikat !