НАЦИСТИ МИЛА ДУКЉАНИНА: Хитлер је био геније, палио је Србе!

Poruka
27.467
http://srbin.info/2016/11/05/nacist...ju-hitlera-i-njegove-zlocine-nad-srbima-foto/
Нацистички Милови србомрсци величају
Хитлера и његове злочине над Србима!

csm_stari_liberal_ef1205f34a.jpg

То што је Адолф Хитлер „палио Србе, Габеље и Јевреје“ за активисткињу Демократске партије социјалиста
Ану Бојовић Радуловић доказ је Хитлерове генијалности.

Оживљени нацизам у лику активистткиње ДПС-а слави и већ осведочени србомрзац Обрен Меденица,
познат по нацистичким коментарима за време последње олимпијаде, када је на свом Фејсбук профилу написао:
„Сви који су рођени и живе у Црној Гори, којима су корени у Црној Гори, а који своју профилну слику украшавају
симболом подршке репрезентацији Србије на Олимпијским играма у Рију, а не Црне Горе, су го*на која т
реба протерати одавде и забранити им да нос помоле овде икад више.
Пи, не могу да псујем овако јавно,
нисам тако ни васпитан, а нема шта им не бих рекао. Смрдљиве посрбице! Пи!“
1328585176-22139.jpg

http://www.kurir.rs/komentari/izrod-clanak-22194

csm_anadraskovic-medenica_e00f36d520-500x888-394x700.jpg

А ово кече што му стоји као саливено

- - - - - - - - - -

Шта би се десило када би се сви ********* из Србије вратили у Монтепркно?
По реду - Прво Даницу Маниту и њене кримосе! ;)

Srbi su jedinstven narod u svetu po apsurdnosti, autošovinizmu, ironičnosti itd.

- - - - - - - - - -

Усташогорска шиптофилска гамад, треба их побити до задњег...

Zašto odmah pobiti?
I onda se posle čudite kad kažu da smo zločinački narod

ТЕМА

Па само луд слуша такве, видиш да је риба из клана сатаниста, има два презимена, лик који незна ни где је, ни шта је, ни где припада... :)

Znači ..dva prezimena su krunski dokaz satanizma :lol:

Šalim se, žena je vrlo stvarna, nažalost. I nije jedina, videla sam ih nekoliko i u pravu si- blizu su satanizma. Sve su isto ukalupljene. Još samo da priča u aoristu, da naglasi sopstvenu važnost..i eto klasične Dukljanke :lol:

Šalim se, žena je vrlo stvarna, nažalost. I nije jedina, videla sam ih nekoliko i u pravu si- blizu su satanizma. Sve su isto ukalupljene. Još samo da priča u aoristu, da naglasi sopstvenu važnost..i eto klasične Dukljanke :lol:

Па сад, ја сам мало груб у изражавању, али све у свему, говорим истину. :)

Жена која има два или више презимена, а то може сваки психолог да потврди, је особа изгубљена у времену и простору, која неможе да свесно доноси исправне разумне одлуке, и њен свет је апсолутно хаотичан, у глави, где влада апсолутна анархија....
Тако да је једно од најлакших мета, медиј за сатанизам.

Познајем жену која има 3 презимена, и која је правница на виталној функцији у друштвеном сектору, која замало није пар пута побила ми породицу, а мета јој је била једна женска особа из моје уже породице.

Такве особе, обучене сатанизмом правничким, су свуда на виталним функцијама у држави.

Њихов једини главни циљ је да убијају све који су блиски Богу, верници Православци...

И немој те се преварити ако видите Православне Иконе у просторијама где су такве особе, то је само маска.

Poslednja izmena:
Po Srpstvo, ....ovaj što Srbima oće svjest mjenjati, gori je od 'itlera, .....
to se ostavite Milovi' nacista, goreg ste sebi na čelo postavili
Pa bogami na meru, tezi vas Milo.Kada bismo proterali sve crnogorce samo iz Beograda,pa crna Gora bi bila prenaseljenija od Indije,a oni su se priblizili kinezima po broju stanovnika na kilometru kvadratnom.

:mrgreen:

А ово кече што му стоји као саливено

- - - - - - - - - -

Шта би се десило када би се сви ********* из Србије вратили у Монтепркно?
Kece kompjuterski nastelovano za njegovu glavu.Ne verujem da postoji u stvarnosti ta velicina.Ko da ga je neki bosanac pravio.

Nego komšije, gdje je ustvari problem u odnosu Srba i ostalih naroda u SFRJ?

Ja mislim da drugim narodima generalno ide na tintilinić da ga Srbi stalno uvjeravaju kako su oni bolji, kuratiji, pametniji, junačkiji, i da su oni ustvari jedini pravi narod, a ostali lažnjaci.

I onda se ljutite što se oni ljute.
A da ih počnete poštivati onako kako poštujete sebe?

Усташогорска шиптофилска гамад, треба их побити до задњег...

Koga bi ti da ubijaš ?

- - - - - - - - - -

Ja mislim da drugim narodima generalno ide na tintilinić da ga Srbi stalno uvjeravaju kako su oni bolji, kuratiji, pametniji, junačkiji, i da su oni ustvari jedini pravi narod, a ostali lažnjaci.

Isti onde gde i Hrvata sa svojim susedima

Pa mi sebe poštujemo. Problem su izmišljeni narodi koji negiraju srpsko poreklo i misle da će svoj iskrivljeni srpski lik u ogledalu uništiti ako razbiju ogledalo.

Pa mi sebe poštujemo. Problem su izmišljeni narodi koji negiraju srpsko poreklo i misle da će svoj iskrivljeni srpski lik u ogledalu uništiti ako razbiju ogledalo.

Никога не можеш да н натераш да буде Србин ако он то неће. Логично, зар не?

Back