- Poruka
- 4.865
mozemo pricati i o talijanskom nacionalizmu . uzroci i posljedice su uvjek isti .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nacionalizam i psihoza nemaju veze jedno sa drugim. Narocito sto smatram da se na ovaj nacin sprda sa ljudima koji boluju od nekog oblika psihoze.
Ovaj pdf treba da bude za ljude sa problemima, a ne politicki front.
mozemo pricati i o talijanskom nacionalizmu . uzroci i posljedice su uvjek isti .
genija a kako da ti copy / pastam ako nije google ili wikipedia ?

Nacional-šovinizam je pojava međunacionalne mržnje. Do šovinizma najčešće dolazi usled osećaja nadmoći ili uzvišenosti nad ostalim nacijama ili osećaja ugroženosti od strane drugih nacija.
Nacionalizam (fr. nationalisme) narodnjaštvo, ljubav prema svom narodu, rodoljublje; narodni egoizam.
Nacionalist (fr. nationaliste) narodnjak, rodoljub, patriota; il. narodnjaci, rodoljubi, pristalice političkih struja i stranaka koje poglavito vode računa o interesima svoje zemlje i svoga naroda i rade za interese svoje zemlje i svoga naroda.
Iz Vujaklije.
Ne treba bas biti tako iskljuciv sto se tice nacionalizma. Politicka psihologija je fantasticno orudje u rukama mocnih, nazalost
Definisi nacionalizam, uzroke i posledice, pojavu, istoriju i razvoj. Posle mozes i da ga etiketiras kolektivno, mada je to jos gluplje od ovog sadasnjeg provaljivanja
Btw. literatura koja bi ti bila potrebna da shvatis nacije i nacionalizam ugl. nije dostupna na googlu a wiki znanje je kratkog daha, pa budi pazljiv u odabiru..Mada licno mislim da ti nisi kadar za ovakve rasprave, bez uvrede.
Neprecizno, po meni i lose
genija a kako da ti copy / pastam ako nije google ili wikipedia ?
lako je pljuvati po tudim mislima . reci ti nesto novo a ne da samo prigovaras .
Ma gde on da nastavi..Slazem se da se psihologija masovno zloupotrebljava. Evo i ja da mu pomognem, kreni od osnovne podele psihoza. U koji oblik psihoze nacionalizam treba da se svrsta. Ostalo nastavi sam, ako mozes.

sta je starije kokos ili dinosaur ?
Ti si izneo neku misao?
Šta bi dodao / izbacio?
lako je pljuvati po tudim mislima . reci ti nesto novo a ne da samo prigovaras .
Nacionalizam nije samo "ljubav prema svom narodu" jer su posledice "narodnog egoizma" u razlicitim kulturama cesto fatalne
Nacionalizam nije samo "ljubav prema svom narodu" jer su posledice "narodnog egoizma" u razlicitim kulturama cesto fatalne
prva mudra .
vrati se na uvodni post pa procitaj . mudri .
A šta je nacionalizam, pored "ljubavi prema svom narodu"?
Da bih objasnio ti bi morao znati primordijalne, moderne i postmoderne teorije o naciji i nacionalizmu. Reci koliko ti je poznata ova materija?