- Poruka
- 76.576
A ovo je primer dubokomislenih argumenata...![]()
А које си ти ,,аргументе" изнео за своје тврдње?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nationalism definition. The strong belief that the interests of a particular nation-state are of primary importance. Also, the belief that a people who share a common language, history, and culture should constitute an independent nation, free of foreign domination
Sta da ti odgovorim? Ti si imao obavezu da mislis samo na sebe, a ja kao mod na sve vas. Da ne pominjem to sto imam 15 puta vise postova. Secam se jedino da si me smarao za medalju.dlugomire, prosle su dve nedelje a jos uvek nisi odgovorio na ovaj postCitat Original postavio BG5 Pogledaj poruku
Kako to da se ja secam?
razmišljaš ko hrvatski nacionalista.Овде се треба умешати....
НАЦИОНАЛИЗАМ је обележје пропадности неког Народа!
И ништа друго!
kakva crna diskriminacija srba?Човек ти не одговара да не би дискиминисао Србе, као Народ, и себе као Србина.
razmišljaš ko hrvatski nacionalista.
nacionalizam je ideologija. učenje. izmišljotina jednih ljudi koju prihvataju drugi.
a narod je rodstveno povezana zajednica ljudi. peirodno - činjenično stanje.
kakva crna diskriminacija srba?
istinska vrednost nikoga ne diskriminiše. ona je dobrobit za svakoga.
a lažna nikome od krajnje koristi nije.
to je tako po logici stvari. nema veze bio u pitanju čovek (individua), narod ili nacija (zajednica).
nije tačno. eto vidim da ne umeš razmišljati.Теби је комуњаризам тотално попио мозак, невидиш ни свој нос.
Ти би требао бити банован, да се ја питам.nije tačno. eto vidim da ne umeš razmišljati.
a li da ti fali štošta. čim tako neargumentovano nasrćeš na drugoga kad kritikoje nacionalizam i ljudsko vezivanje za to smeće.
tvoj komentar je tvoj primitivizam.)Ти би требао бити банован, да се ја питам.
Вређаш Нацију, вређаш и институцију и интелигенцију.
Нације су постојеће, а твој испран мозак демагошко секташким злом, не оправдава те.
Према томе, да ниси увредио и човечанство и мене лично, не би мој коментар био онакав какав си добио.
nisi jedini koji ne razlikuje nacionalizam od rodoljublja. naciju od naroda.Bice da vi namerno brkate sovinizam sa nacionalizmom, sto je posledica podlosti koje nosite u sebi.
Posledica mrznje kojom ste zadojeni do fanatizma.
auuuuuuuuuuuuuuu
jedino je u srbiji rodoljublje losa stvar....
ovaj komentar je toliko
- - - - - - - - - -
![]()
.. ja bih nacionalizam zavela pod .. dijagnoze ..
.. razlozi su višestruki ..:
1.
.. čovek je čovek .. a nije pas ..
.. psihologija nacionaliste je psihologija psa koji pripada čoporu ..
2.
.. nacionalizam se bazira na iracionalnom osećaju pripadnosti ..
3.
.. nacionalizam se bazira na duboko ukorenjenoj iracionalnoj mržnji ..
4.
.. nacionalizam povlači za sobom određene fobije .. u odnosima s drugim nacijama ..
.. setiću se ja još .. ovo za početak ..
.. i drugo .. može postojati neki .. recimo .. kanadski nacionalizam ..?
.. ja bih nacionalizam zavela pod .. dijagnoze ..
.. razlozi su višestruki ..:
1.
.. čovek je čovek .. a nije pas ..
.. psihologija nacionaliste je psihologija psa koji pripada čoporu ..
2.
.. nacionalizam se bazira na iracionalnom osećaju pripadnosti ..
3.
4.
.. nacionalizam povlači za sobom određene fobije .. u odnosima s drugim nacijama ..
Lako se moze uociti da je nacionalizam uglavnom posledica siromastva, kako duhovnog, tako i materijalnog. Zato u bogatijim i sredjenijim drzavama slabije pusta korenje.
..3.
4.
Postoji i službeni naziv za jednu od ovih iracionalnih fobija koju si spomenula, tzv kroatofobija, iracionalni strah i mržnja prema svemu hrvatskom...
E sad, je li to psihički poremećaj ili ne, teško mi je reći, nisam te struke...![]()
На чијој страни је мржња и ко је негује показује Јасеновац, Јадовно, логори за децу, Олуја, стална реторика државних фактора из Хрватске према Србима, мржња према ћирилици, разбијање таблица, слављење протеривања Срба, масовна посећеност Томпсонових концерта, итд, итд.
Сличних ствари код Срба нема. Па и тај ,,србијански политичар" Шешељ у Србији је, тренутно, ван цензуса.
Тако да, кроатофобија код Срба не постоји. Пре бих рекао да код неких Срба постоји ирационална и неразумна кроатофилија.![]()
Točno, postoji i srbofobija, albanofobija, antisemitizam, pa čak i germanofobija, antiamerikanizam, a pazi sad, ima i katalanofobija, strah od Katalonaca...
U kojoj mjeri su to psihički poremećaji i mogu li se te fobije okarakterizirati kao psihički poremećaji ne znam, nisam stručan, ali ako je klaustrofobija psihički poremećaj, onda je vjerojatno i kroatofobija isto psihički poremećaj, jel'...
Дал ти схваташ да форуми нису показатељ општег народног стања. Да је по овом форуму, Вучић никада не ни прешао цензус, а Двери или радикали би били власт. Тако да форуми нису показатељ. А и када би то урадио, не верујем да би наишао на неку мржњу, већ на указивање историјских чињеница у вези усташа, Јасеновца, логора за децу, итд. Е сад, ви сте и помињање тога прогласили за ,,мржњу према Хрватима".Ja, kao zakleti pobornik empirizma, predlažem ti jedan eksperiment, ako si voljan iskusiti kroatofobiju. Recimo, napravi klon profil na ovom forumu na kojem ćeš se predstaviti kao Hrvat, i pokušaj sudjelovati u diskusijama, recimo na politici, pa ćeš vidjeti reakcije ovdašnjih kroatofoba...
Eto, vrlo jednostavan eksperiment, a vjeruj mi da bi ti otvorio nove vidike i dao ti novi uvid u ljudsku psihologiju, naravno, pod uvjetom da si otvorenog uma za nove spoznaje.
Ма ја ти само кажем да тако нешто као што је кроатофобија у српском народу не постоји. Бар не у оној мери у којој постоји србофобија код Хрвата која је масовна. Већина Срба не мрзе Хрвате, док већина Хрвата мрзи Србе. Тако да, ако си заиста искрен и против си сваке фобије према коме год била усмерена, узми мало погледај у своје двориште уместо што јуриш неку измишљену ,,кротаофобију" код Срба. Кажем ти, сви они логори и злочини почињени у име ,,Бога и Хрватске" над Православним Србима, сведочи код кога је која фобија заступљенија. Према томе, гледај своје двориште, мани се туђег.![]()
Дал ти схваташ да форуми нису показатељ општег народног стања. Да је по овом форуму, Вучић никада не ни прешао цензус, а Двери или радикали би били власт. Тако да форуми нису показатељ. А и када би то урадио, не верујем да би наишао на неку мржњу, већ на указивање историјских чињеница у вези усташа, Јасеновца, логора за децу, итд. Е сад, ви сте и помињање тога прогласили за ,,мржњу према Хрватима".![]()
Али, како рекох, форуми нису показатељ, али масовна посећеност Томпсонових концерата, масовно одушевљавање прославом протеривања Срба, масовни протести против ћирилице: све то јесу показатељи масовне хрватске мржње према свему српском. Сличних ствари код Срба према Хрватима нема. Зато ти и кажем да треба да гледаш своје (ваше) двориште, а не туђе.
Točno, postoji i srbofobija, albanofobija, antisemitizam, pa čak i germanofobija, antiamerikanizam, a pazi sad, ima i katalanofobija, strah od Katalonaca...
U kojoj mjeri su to psihički poremećaji i mogu li se te fobije okarakterizirati kao psihički poremećaji ne znam, nisam stručan, ali ako je klaustrofobija psihički poremećaj, onda je vjerojatno i kroatofobija isto psihički poremećaj, jel'...
Ja, kao zakleti pobornik empirizma, predlažem ti jedan eksperiment, ako si voljan iskusiti kroatofobiju. Recimo, napravi klon profil na ovom forumu na kojem ćeš se predstaviti kao Hrvat, i pokušaj sudjelovati u diskusijama, recimo na politici, pa ćeš vidjeti reakcije ovdašnjih kroatofoba...
Eto, vrlo jednostavan eksperiment, a vjeruj mi da bi ti otvorio nove vidike i dao ti novi uvid u ljudsku psihologiju, naravno, pod uvjetom da si otvorenog uma za nove spoznaje.
Ti si pacijent, i svjestan si toga.