Nacionalista na daljinu

Следеће што ћеш да кажеш је да је патријарх Павле крив што си ти тужан, јадан и несрећан, неуспешан, немаш девојку и све редом.
Србији ништа не фали. У њој је човек могао да живи и буде срећан чак и 90-тих. Било је срећних и кад је Црна Смрт харала Европом.
Човечанство се изборило. До вас је људи. Ви сте тужни и несрећни. И то је тако.
Ne znam odakle si izvukao da sam nesrećan, mora da si krenuo od sebe, neko ko na avataru drži ruski protivraketni sistem... mislim, šta dalje reći.

Zašto je lakše biti nacionalista iz inostranstva nego iz matice i zašto se taj "patriotski" sentiment povećava što čovek duže boravi van matice?

Ili grešim? Kako je kod vas?
Vise ti nedostaje ono sto nije tu.

Navika dosadi.

Racionalizacija onog sto nije tu.

Ne vazi samo za nacionalizam, nego je generalno ljudska osobina za sve, pocevsi od hrane, do zaljubljivanja.

Ali izrazito nervira u kontekstu nacionalizma, da.

Ne znam odakle si izvukao da sam nesrećan, mora da si krenuo od sebe, neko ko na avataru drži ruski protivraketni sistem... mislim, šta dalje reći.
Мало си се зај ако у то верујеш. А то руско оружје је спасило и човечанство и Европу и словенску расу и све остале ниже расе од цивилизиране Њемачке у ДСР.

Чим ти све не ваља у месту где живиш до тебе је. Рђавом пенису и длака смета. То је више него јасно. Исто важи и за постављачицу ове јадне теме.

Мало си се зај ако у то верујеш. А то руско оружје је спасило и човечанство и Европу и словенску расу и све остале ниже расе од цивилизиране Њемачке у ДСР.

Чим ти све не ваља у месту где живиш до тебе је. Рђавом пенису и длака смета. То је више него јасно. Исто важи и за постављачицу ове јадне теме.

Lako cete vi za nas autosoviniste.

Nego vam milion patriota i rosogu.za pobeze na zapad, da iz stanova po Becu pricaju kako je tvoja Rusija obecana zemlja :cepanje: :cepanje:

Ти или ова постављачица @adelaidea да одете у Немачку, Швајцарску где год вама опет ништа тамо неће ваљати и опет ћете наћи начина да лично незадовољство каналишете на неко други начин. Тако је настала ретардирана Воук идеологија. Најгори, какистократија...
Гејеви који нису гејеви већ су прсли што су их зај ебали погрешни момци или девојке. Носе затегнуте чарапе по БГ-у. као неки дрес код распознавања.
Кад видим то само ми дође да вадим метални бокс који држим у торбици и гази фекалије. Али опет сам ја фин и цивилизован те нећу подлећи базичнјим праведним поривима.

Naravno da je do mene, zato su svi pametni ljudi zbrisali odavde, jer je bilo do njih, a ostali ste samo vi - proponetni sovjetske protuvazdušne obrane.

Lako cete vi za nas autosoviniste.

Nego vam milion patriota i rosogu.za pobeze na zapad, da iz stanova po Becu pricaju kako je tvoja Rusija obecana zemlja :cepanje: :cepanje:
Видећеш да ће то да се промени. Исток ће устати и превазићи Запад и економски и на сваки други начин. Ваши тамо не могу да живе од миграната из Азије.
Не могу да шетају мирно улицама. Савез Кина + Русија, а можда и Индија ће играти доминантну улогу у будућности. Већ сада Кина превазилази Запад по научно-технолошким иновацијама. Верујем да ће и Русија бити све боља ту у будућности.

Naravno da je do mene, zato su svi pametni ljudi zbrisali odavde, jer je bilo do njih, a ostali ste samo vi - proponetni sovjetske protuvazdušne obrane.
Иди и ти на Запад да видиш шта је армија браон обрезаних миграната па кад полуде.
Тамо још мало па неће бити белаца у великим градовима што ми и није жао.
Нек се сами обесе о своју либералну грану, хе хе.

Иди и ти на Запад да видиш шта је армија браон обрезаних миграната па кад полуде.
Тамо још мало па неће бити белаца у великим градовима што ми и није жао.
Нек се сами обесе о своју либералну грану, хе хе.
Trenutno je letnja sezona pa najvise ima pocrvenelih.

Poslednja izmena:

Back