- Poruka
- 1.828
Zdravo svima. Zamolio bih moderatore foruma da sledece teme koje cu napisati zajedno sa ovom postave u jedan pod-podforum "more" na podforumu ekonomija. Jer planiram da odem na more... u roku od dve-tri nedelje pa bi mi dobro dosli saveti ljudi iz svih krajeva zemlje. Unapred hvala.
Pa da krenem... Nacin da bez pare u dzepu "odete" na more...
Pri samoj pomisli na more prva asocijacija bi bila kupanje, druga doci i treca i ostati.
Vodicu vas kroz nekoliko tema kroz asocijacije "more" koje sam naveo.
Vecina nas bi da se na moru zadrzi nedelju dve - tri. Ima i onih koji bi celu sezonu proveli na moru- u te ja spadam. Celu sezonu ostati na moru i samo uzivati a nista ne raditi dosadilo bi vam, verujte... Zato je dobro naci posao, posao u primorju...
Za pocetak evo nekoliko nacina da samo odete odnosno dodjete na more:
1. Kao radnik za istovar tereta...
2. Kao kurir... (preko poste)
4. Peske...
5. Biciklom.
6. Avionom...
7. Organizacija...
8. Sa devojkom/momkom koja/koji ima u primorju kucu...
9. Sa nekim ko jos ide na more " ... "
10.Kao predstavnik neke firme...
11.Kao promoter nekog crnogorskog hotela u vasem gradu...
12. Sepi putnik "..."
14. Kao osoba koja je zaduzena za cuvanje dece...
15. Kao osoba koja je zaduzena za cuvanje kucnih ljubimaca...
Mogao bih do ujutro da vam pisem savete za dolazak na more ali me zanima saveti i drugih.
Zelja daje najbolje rezultate.
Nemojte da govorite jer su velike temparature da bi da li sve za odlazak na more, jer nista nije sigurno i nema avanturista zeljne avanture...
Pa da krenem... Nacin da bez pare u dzepu "odete" na more...
Pri samoj pomisli na more prva asocijacija bi bila kupanje, druga doci i treca i ostati.
Vodicu vas kroz nekoliko tema kroz asocijacije "more" koje sam naveo.
Vecina nas bi da se na moru zadrzi nedelju dve - tri. Ima i onih koji bi celu sezonu proveli na moru- u te ja spadam. Celu sezonu ostati na moru i samo uzivati a nista ne raditi dosadilo bi vam, verujte... Zato je dobro naci posao, posao u primorju...
Za pocetak evo nekoliko nacina da samo odete odnosno dodjete na more:
1. Kao radnik za istovar tereta...
2. Kao kurir... (preko poste)
4. Peske...
5. Biciklom.
6. Avionom...
7. Organizacija...
8. Sa devojkom/momkom koja/koji ima u primorju kucu...
9. Sa nekim ko jos ide na more " ... "
10.Kao predstavnik neke firme...
11.Kao promoter nekog crnogorskog hotela u vasem gradu...
12. Sepi putnik "..."
14. Kao osoba koja je zaduzena za cuvanje dece...
15. Kao osoba koja je zaduzena za cuvanje kucnih ljubimaca...
Mogao bih do ujutro da vam pisem savete za dolazak na more ali me zanima saveti i drugih.
Zelja daje najbolje rezultate.
Nemojte da govorite jer su velike temparature da bi da li sve za odlazak na more, jer nista nije sigurno i nema avanturista zeljne avanture...