И ово није троловање, по нашем драгом "Јао, не паничите, забога ја сам муслиман"... То је "супротно мишљење" које "подстиче дискусије" и спречава да форум постане монотон... Јесте, међусобне дискусије Лесандра, Тандорија, Миљковића, Мркаља, Славена, Константина су тако досадне и толико се слажу међусобно и само један другом вичу "амин!", да је ту монотонију потребно разбити неким муслиманским цвилидретом (цвилидрета, јер кука и цвили како га овде неко прогања тобож јер је муслиман - сјајан изговор да се буде глуп, а да нико не сме да ти приговори) који по темама труби како Срби носе своје национално име према латинској речи за слуге и робове, поручује Србима у Р. Српској да се иселе у Србију, пише све оне глупости на теми о генима, а све у неком подјебaвачком тону и праћено смајлијима који умиру од смеха... да, стварно, допринос тако неког је немерљив. Своди се само на... саботирање тема и брутално заjебавање учесника, а затим намазано и невешто чуђење пред модерацијом јер они, забога, само нуде једну алтернативу и шире капацитете дискусије, а заправо не мисле ништа лоше. Тачно да се човек сети Андрићевог описа нечијег колективног менталитета у Травничкој хроници...
Постављање онога што је "Матица српска писала 1825", а Матица српска основана 1826, са овом страницом коју је Дукљанин овде поставио најмање... 5000 пута и на коју је одговорено... најмање дупло толико.
А све пропраћено са

и

Стварно за умирање од смеха. Није смешно што ово већ видимо по 5000. пут
истргнуто из контекста (а контекст је да су СВИ становници Босне СРПСКОГ колена - немој да ми неко случајно каже како Срби и Словеносрби није исто!), није смешно што већ по 5000. пут никако да сазнамо КО је ово написао у Летопису Матице српске, већ по 5000. пут слушамо како је то писала сама Матица српска и то годину дана пре него што је и настала.
Лепо је неко рекао на Политици у једној теми која је, на жалост, закључана.
Навала оваквих националистичких уљеза из суседних екс-Ју република уништава сваку могућност за нормалну дискусију у самом старту. Уместо да се о нечему прича нормално, да се упоређују историјска сазнања,
свака се врти око доказивања најосновнијих ствари због оваквих ликова који форуме посматрају као место где ће некоме "спустити" и где ће надувати свој национални его до врха и поносно и са осмехом победника одшетати од компјутера говорећи у себи "Уф, ал сам им га сад забио". А само си испао глуп ко магарац и досаднији од 10 магараца.