neverujuidole
Domaćin
- Poruka
- 3.401
Ma samo radio, nista vise. Ni manje. U stvari ja cu njima dobru kampanju da napravim.To treba i medijski propratiti.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma samo radio, nista vise. Ni manje. U stvari ja cu njima dobru kampanju da napravim.To treba i medijski propratiti.![]()
Ma samo radio, nista vise. Ni manje. U stvari ja cu njima dobru kampanju da napravim.![]()
Ma ne koriste, moram preko goluba, ili sove pismonoseŠalji odmah mejl da te angažuju.![]()
Udaricu Politiku i Pobjedu za vikend, tad gledaju citulje.E sad su me razočarali skroz. A da daš oglas u Politici, preko cele strane?
Udaricu Politiku i Pobjedu za vikend, tad gledaju citulje.Pu Pobjede vise nema...
NijeMa Politika ti je sigurica.Nego, kad smo kod Politike i DSS jel' otputovala teta Ljiljana?
![]()
Nijebar ne u Kanadu, ali uvek je tu veleposlanstvo u Belanovici. Za utehu.
![]()
Pa ne spamujes. Za pisanje daljih nacela neophodna je podrska teta LjiljePa nije joj ni to toliko loše
Sad žestoko spamujem ali nema veze, ionako nije bitna tema. Hoće uopšte da je šalju? A St. Protića?
Pa ne spamujes. Za pisanje daljih nacela neophodna je podrska teta LjiljeNece. Koliko znam Protica da.
Kakva li su nacela onih sto vladajuj Srbijom ?
Pozovu i rista, ili matiju i imaju i treceg za preferans u casovima opustanja.Pametno. Šta bi Koštunica radio bez takve moralne podrške?![]()
Председништво Демократске странке Србије усвојило је данас документ Начела националне политике за будућност Србије. ДСС се обраћа јавности овим документом, уверена да јасно одређена начела националне политике морају да буду одговори на изазове са којима се земља суочава и покретачка снага стабилног развоја Србије.
НАЧЕЛА НАЦИОНАЛНЕ ПОЛИТИКЕ ЗА БУДУЋНОСТ СРБИЈЕ
1. Устав Србије као брана дезинтеграцији државе
2. Српска државност као циљ државотворне политике
3. Економски јака и социјално праведна Србија
4. Војна неутралност Србије
5. Подршка Српској православној цркви
6. Демографска обнова Србије
7. Подршка Републици Српској
8. Национална културна самобитност
9. Просвета, образовање и наука као темељ развоја Србије
10. Патриотизам
11. Национална солидарност
12. Национално јединство
Kome se obraćaju ovi?
i meni je ta самобитност najbolja od svegaA šta znači tačka 2. Српска државност као циљ државотворне политике?
edit: i tačka 8. Национална културна самобитност?
koliko vidim, pitanje kosova je vec reseno, kako ne znam, ali se ne spominje u tom dokumentu
sam naslov je ogranicen na buducnost.
znaci rezimski se ovde ne pitaju, jer je ovo njihova ostvarena buducnost od pre skoro deset godina, sta vise imaju da pricaju i ko ih vise slusa, imali su priliku da vredno rade u interesu srbije i celokupnog gradjanstva.
lamentacije rezimskih zagovornika ovde su jos jedan pokusaj da se nametnu za sledecih deset godina, mozda ako su nam vrane popile mozak