Na zahtev Dačića i Palme razrešen ministar Rade Basta

Mr.Atom

Domaćin
Banovan
Poruka
3.993

Na zahtev Dačića i Palme razrešen ministar Rade Basta​

Ministar privrede Rade Basta razrešen je sa funkcije na zahtev JS Dragana Markovića Palme i SPS Ivice Dačića.

Palma je ranije za Bastu rekao da on više nije ni član te stranke ni ministar u Vladi.

U zahtevu koji su poslali premijerki Vlade Srbije Ani Brnabić Dačić i Palma su naveli i saopštenje za javnost u kojem su ranije naveli da Basta ima rok da podnese ostavku na sve funkcije na koje ga je predložila njihova koalicija, a što uključuje i funkciju ministra za privredu u Vladi Srbije.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2023&mm=06&dd=22&nav_category=11&nav_id=2354995

Ovo su neke siten ribe. Neće sam dati Gašića da svi spalite, ali evo vam ovaj nebitnjaković.

Na zahtev Dačića i Palme razrešen ministar Rade Basta​

Ministar privrede Rade Basta razrešen je sa funkcije na zahtev JS Dragana Markovića Palme i SPS Ivice Dačića.

Palma je ranije za Bastu rekao da on više nije ni član te stranke ni ministar u Vladi.

U zahtevu koji su poslali premijerki Vlade Srbije Ani Brnabić Dačić i Palma su naveli i saopštenje za javnost u kojem su ranije naveli da Basta ima rok da podnese ostavku na sve funkcije na koje ga je predložila njihova koalicija, a što uključuje i funkciju ministra za privredu u Vladi Srbije.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2023&mm=06&dd=22&nav_category=11&nav_id=2354995

Ovo su neke siten ribe. Neće sam dati Gašića da svi spalite, ali evo vam ovaj nebitnjaković.
A mozes li ti meni reci zasto bi smjenio Gasica?Mislim ko ga je.be.Ali za sta ga optuzuju?

Čovek je kik bokser koji je kupio diplomu mastera u vezi ekonomije posle tog obavljao lokalne funkcije da bi postao ministar privrede . Što je puno puno je.
Međutim ne razrešavaju ga zato što je nestručan, ni drugi nisu ništa mnogo bolji već zato što je antirus. Eto jedan opravdan razlog za razrešenje učinio je da i bez njega (razloga) ode ministar s položaja koji taj položaj nije zaslužio.

Back