Ademe,
Koristiš jedan članak, odn. izjavu tužilaštva, vadiš odlomke iz konteksta, i podmećeš nam ovde čistu zamenu teza. Pri tome još i tvrdiš da je ovde većina one koji su činili zločine nazivala junacima.
Lepo se kaže da je reč o procesuiranima, a i sa osumnjičenima taj broj je minoran u odnosu na broj srpskih vojnika i policajaca, koji su se časno borili za svoju zemlju i narod. Ti sa ovim pokušavaš da predstaviš uopšteno srpske borce kao bandite koji su samo pljačkom motivisani odlazili na ratišta. A, patriote sa ovog foruma time želiš da predstaviš kao blesane, koji slepo veruju u neku priču o borbi za svoju zemlju i narod, koje po tebi uopšte u tom kontekstu nije ni bilo.
Time ti vređaš veliki broj korisnika na ovom forumu. A, neke, kao i mene, si time dvostruko uvredio. Uvredio si me kao patriotu na forumu, a uvredio si me i kao srpskog borca u dva rata.
Ja, kao ni većina ljudi koji su se borili u srpskoj vojsci, u rat nismo otišli motivisani ničim drugim nego rodoljubljem, a takvi smo ostali do kraja.
Nikada nikoga nisam opljačkao. Nikada nikoga nisam izbacio iz njegovog doma. Nikada nisam tukao, mučio, a kamo li ubio civila ili zarobljenog vojnika. Nisam ih čak ni psovao. Nikada nikome nisam kuću zapalio. Odlazio sam u rat čista obraza, i vraćao se iz rata neukaljanog obraza.
E, zbog toga, Ademe, ovako tendenciozno otvorene teme ne mogu da ostanu otključane.