Na tu osobu uvek mislim

na nastavnicu :geografije,srpskog,matematike,hemije ,engleskog,muzickog, ISTORIJE... i na nastavnike .......................................................................................................................................
................................................
.......................................................................................................................................

na nastavnicu :geografije,srpskog,matematike,hemije ,engleskog,muzickog, ISTORIJE... i na nastavnike .......................................................................................................................................
.......................................................................................................................................

au,blago tebi:lol:

Ja ne znam kako on izgleda...Svejedno nije to dobro...Deco spustite se na zemlju,osvrnite se, pogledajte oko sebe...Trositi dragoceno vreme i misliti na zvezdicu grand neba cccc.... Pronadjite svoje nebo u nekim ocima...Ja sam svoje pronasla {da odgovorim na temu} i mislim na njega svake sekunde koje prodju bez njega...

To je poznata licnost, koja mi se svidja, ali IVEK postoji, mimo njega, jos neko. . .:wink:
I nikad ne trosim vreme, bzvz. . .:D

Ju,otkud izvukoste ovu moju temu....:lol:
Al' evo ja vishe ne mislim na Novaka,ko shto sam napisala u 2 postu na ovoj temi...mislim na Sky Wiklera...Mada sada trenutno mislim na to shta ce se vecheras desiti kad odem u graaaad....joooj jedva chekam...

Back