Tu rec koristim samo kad pravim sprdnju sa nekim muskarcem, u smislu on misli da je neka muskarcina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znojavi drvoseca...xpajamacax:drvoseča
A ponekad i po pivo...cisto ako mu zena nije kuci:-)LePiaf:Ja bih da dopunim svoju prvu asocijaciju.
Znachi, dlakav (to smo apsolvirali), u atlet-majici sa flekom od znoja na grudima, sedi u fotelji i gleda TV, po potrebi ustane da promeni poneku sijalicu...
Svaki put kad cujem rec muskarcina ja se setim njene face iz nekog televizijskog intervjua gde prica o zenama sa brkovima i ima neku sesircinu na glavi:-)!marlon:
bejbica:Svaki put kad cujem rec muskarcina ja se setim njene face iz nekog televizijskog intervjua gde prica o zenama sa brkovima i ima neku sesircinu na glavi:-)!
Marlone mozda samo ne mozes da ju gledas:-)marlon:E to je jedna od malog broja osoba koje ne varim. Ne mogu da kazem da neki put ne kaze dosta pametnih stvari, ali radi na pogresnoj postavci imidza. Inrteresantno je da se mnogim zenama svidja kako izgleda.
bejbica:Marlone mozda samo ne mozes da ju gledas:-)
Probaj sledeci put da ne gledas u Tv i da je samo slusas:-)
Kaze ona svasta nesto pametno, a mozda je i znojavi drvoseca:-)
raindog:Bata Zhivotinja u raljama zhivota sa ---> "sad cu da te karam"![]()
bravo! ovo je na drugom mestu posle znojavog drvosece...SimpleMe:he he he... nice nice...
muskarcina? ne znam zasto, al' cini mi se da je mator.. a? nekako prestareo.. ne moze vise 'onoliko' , a hteo bi...
tako
koji sam debil mislila sam na ovo... ccccraindog:Bata Zhivotinja u raljama zhivota sa ---> "sad cu da te karam"![]()
Pomeshala si "mushkarchinu" sa "precvalim quronjom"SimpleMe:muskarcina? ne znam zasto, al' cini mi se da je mator.. a? nekako prestareo.. ne moze vise 'onoliko' , a hteo bi...
tako
LePiaf:Pomeshala si "mushkarchinu" sa "precvalim quronjom"![]()