Ana Janić
Zainteresovan član
- Poruka
- 321
Drage moje,da li neka zna gde ima da se kupi neki od Ferre Gianfranco parfema za muškarce,a da može da se testira(kao npr. u Sephori,samo što ga tamo nisam našla)?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
What is that, sad the cat?Izgleda elegantno i prefinjeno, a kakvog je mirisa?
Mamin omiljeniTo je jedan od onih parfema koji vam, kada ih pomirišete, zlobno šapnu: "Znaš da moraš da me imaš."
Žene su proklete finim, malim staklenim bočicama i štiklama.
I to je divno.
Hehehe, opasna si.Imamo isti ..
Imas li celu kolekciju?
Hehehe, opasna si.
Nemam, a ti?
Merkam sredstvo za čišćenje lica, ali ne treba mi trenutno.
Inače ne praktikujem kupovinu proizvoda u setovima jer volim da se igram kombinovanja mirisnih nota.
Mada sam pre imala parfemske komplete - gel za tuširanje + mleko za telo + parfem.
I znam da, kada se sa svim tim središ, parfema staviš kap i mirišeš kao da si se posula bočicom.
Na dobar način, a ne onaj fatalno zagušljiv.![]()
Mamin omiljeni
Zaista je predobar
Prosto te cini zenom![]()
Neki su jednostavno,vanvremenskiPročitala sam sve komentare o njemu na sajtu www.punmiris.com.
Koriste ga i devojke i žene, i dvadesetogodišnjakinje i sve starije.
Nisam naišla ni na jednu jedinu lošu kritiku, a bilo je to pre jedno mesec dana (kada sam prečešljala te postove).
Plašila sam se da mi možda ne ide uz godine, ali sve je stvar toga kako ga nosiš.
Puderast je i dopada mi se način na koji mnogo dugo traje, a opet se kontinuirano menja na koži.
Osećam se samouverenije kada ga našpricam, on je moja injekcija samopouzdanja, digne me nekoliko santimetara od tla, bar sedam. Kao par dobrih visokih potpetica.![]()
Nisam koristila njihove preparate,sad mi zaoJutros mirišem na:
![]()
Moram da pazim kako ga trošim jer mi je to poslednja bočica, Laš se zatvara kod nas...![]()
Hej, pa nije ti još uvek kasno da probaš, u Ušću su do 28-og februara.Nisam koristila njihove preparate,sad mi zao
Mislim da ih ima na stranim sajtovima![]()
Hej, pa nije ti još uvek kasno da probaš, u Ušću su do 28-og februara.![]()
Ti mi se zahvaljuješ za informaciju, a tvoj muž bi prokleo ovaj pdf i sve nas na njemu kada bi znao kako stimulativno utičemo na tvoju potrošačku korpu.
E, al' ozbiljno, koliko sam samo puta zbog komentara ovde kao hipnotisana otišla po nešto u šoping.![]()