Na šta mirišete danas?

300.JPG

What is that, sad the cat?:telefon: Izgleda elegantno i prefinjeno, a kakvog je mirisa?

Ovo je jedan jako intrigantan parfem, ili ga obožavaš ili ga mrziš.
Što se mene tiče, ja ga mnooogo volim.

Izgleda prefinjeno, senzualno, damski, a istovremeno je drzak, bezobrazan, čulno zapaljiv.

Mene je zaveo na prvo mirisanje i kap testera mi je posle tuširanja ostala na koži, zadirkivala moj nos mašući mu sa zgloba na jastuku.

Toliko je đavolje lep da je jedino što bih "obukla" za dečka. Sa njim na koži, svaki komad veša je suvišan.

Ono što je Chanel No. 5 za M. M., to je za mene definitivno Shalimar Initial.

:zper: Imamo isti ..
Imas li celu kolekciju?
Hehehe, opasna si. :lol:

Nemam, a ti?

Merkam sredstvo za čišćenje lica, ali ne treba mi trenutno.

Inače ne praktikujem kupovinu proizvoda u setovima jer volim da se igram kombinovanja mirisnih nota.

Mada sam pre imala parfemske komplete - gel za tuširanje + mleko za telo + parfem.
I znam da, kada se sa svim tim središ, parfema staviš kap i mirišeš kao da si se posula bočicom.
Na dobar način, a ne onaj fatalno zagušljiv. :lol:

Hehehe, opasna si. :lol:

Nemam, a ti?

Merkam sredstvo za čišćenje lica, ali ne treba mi trenutno.

Inače ne praktikujem kupovinu proizvoda u setovima jer volim da se igram kombinovanja mirisnih nota.

Mada sam pre imala parfemske komplete - gel za tuširanje + mleko za telo + parfem.
I znam da, kada se sa svim tim središ, parfema staviš kap i mirišeš kao da si se posula bočicom.
Na dobar način, a ne onaj fatalno zagušljiv. :lol:

Jes' vala ;)
Nije mi nesto mleko za ciscenje,sto je individualno ;)
Losion za telo i krema za ruke :ok:

Mamin omiljeni :sad2:
Zaista je predobar :ok:
Prosto te cini zenom :zper:

Pročitala sam sve komentare o njemu na sajtu www.punmiris.com.
Koriste ga i devojke i žene, i dvadesetogodišnjakinje i sve starije.
Nisam naišla ni na jednu jedinu lošu kritiku, a bilo je to pre jedno mesec dana (kada sam prečešljala te postove).

Plašila sam se da mi možda ne ide uz godine, ali sve je stvar toga kako ga nosiš.

Puderast je i dopada mi se način na koji mnogo dugo traje, a opet se kontinuirano menja na koži.

Osećam se samouverenije kada ga našpricam, on je moja injekcija samopouzdanja, digne me nekoliko santimetara od tla, bar sedam. Kao par dobrih visokih potpetica. ;)

Pročitala sam sve komentare o njemu na sajtu www.punmiris.com.
Koriste ga i devojke i žene, i dvadesetogodišnjakinje i sve starije.
Nisam naišla ni na jednu jedinu lošu kritiku, a bilo je to pre jedno mesec dana (kada sam prečešljala te postove).

Plašila sam se da mi možda ne ide uz godine, ali sve je stvar toga kako ga nosiš.

Puderast je i dopada mi se način na koji mnogo dugo traje, a opet se kontinuirano menja na koži.

Osećam se samouverenije kada ga našpricam, on je moja injekcija samopouzdanja, digne me nekoliko santimetara od tla, bar sedam. Kao par dobrih visokih potpetica. ;)
Neki su jednostavno,vanvremenski :)
On svakako spada u njih :ok:

Ima ih na stranim sajtovima, ne prestaju sa proizvodnjom nego samo odlaze sa našeg tržišta jer se nismo pokazali kao dobra investicija.

A već su snizili neke poklon paketiće i određene proizvode na komad.

Ja ću ih svakako posetiti bar još jednom do kraja meseca, da vidim ima li šta za mene od poslednjih "mrvica" Lush-a.

Baš mi je žao, mnogo ih volim i stvarno su divni.

Ti mi se zahvaljuješ za informaciju, a tvoj muž bi prokleo ovaj pdf i sve nas na njemu kada bi znao kako stimulativno utičemo na tvoju potrošačku korpu. :lol:
E, al' ozbiljno, koliko sam samo puta zbog komentara ovde kao hipnotisana otišla po nešto u šoping. :andjeo:

Back