Na šta mirišete danas?

Noix de Coco de Malaisie Yves Rocher
o.7955.jpg

Toaletna voda iz kolekcije LES PLAISIRS NATURE Eaux Gourmandes sadrži egzotičan i ukusan miris malezijskog kokosa.
Ovaj parfem je prirodni organski ekstrakt kokosa, intenzivan i gurmanski.

Noix de Coco de Malaisie Yves Rocher
o.7955.jpg

Toaletna voda iz kolekcije LES PLAISIRS NATURE Eaux Gourmandes sadrži egzotičan i ukusan miris malezijskog kokosa.
Ovaj parfem je prirodni organski ekstrakt kokosa, intenzivan i gurmanski.

gde ima da se kupi i kojih jos nota ima u kolekciji????...i koliko kosta???....odusevljena sam sa Alvedreovim org, ekstraktom limuna i vanile....za sitne pare toliko finog mirisa jos nisam imala....

gde ima da se kupi i kojih jos nota ima u kolekciji????...i koliko kosta???....odusevljena sam sa Alvedreovim org, ekstraktom limuna i vanile....za sitne pare toliko finog mirisa jos nisam imala....

TC Ušće ima tu radnju, povoljan je, oko 400-500 dinara, čini mi se.
Made in France. :heart:
Ima ga u dve militraže, ja sa, kupila manju, od 20, ona je oko 500, ona od 100 je oko hiljadu, a imaju još od vanile i raznih voćnih, tipa crveno voće, borovnica, limun... Ako se dobro sećam. :)

neizreciva, jesi li ti samo bila oduševljena oni kašarelovim liberte, ili si se i žalila da ga je teško naći? sad su ga ubacili u lilijeve radnje.
au, ala je jak. pravi zimski parfem.

jeste,moj najdrazi parfem....imam 75 ml bocu te se nisam ja zalila da ga je tesko naci,,,,,moze da se nadje po net prodavnicama bez problema, nije ni skup....a meni je on kao gorka marmelada, slatkoca narandze ali i svezina jasmina, na mojoj kozi je perfektan jake aure, mazne slatkoce i vrlo vrlo originalan....posto je dualisticke prirode ne ide mi nikako za starije.....meni je bas mladalacki, dnevna kombinacijas koju mogu da iznesem uvek osim zarkog leta.....tu samo dolaze u obzir citrusi i mediteransko bilje :)....inace reklamiran je kao hipi miris

3877_51_3.jpg

Opis:

"Prozračnija i vedra, CH L'Eau poklanja svežu i delikatnu auru, i trag u kome se mogu nagovestiti note cvetova limuna, narandže, cvetova frezije, ruže, jasmina, đurđevka i ljubičice.
Donje note finiširaju toplim i ugodnim milovanjem heliotropa, cimeta i sandalovine."

:)

Baš sam danas probala novi Carolina Herrera u Sephori i...

...zaljubila sam se!!! :D

img-thing
Баш ме занима какав је. Док је 212секси нешто најдивније шта сам ја ставила на себе, обични 212 је само један сапуњав мирис који ставиш кад не намјераваш да излазиш из куће а желио би да не миришеш само на омекшиваш за веш, а и жао ти да га бациш.
Никада ми се није десило да два парфема истог имена оставе тако опречан утисак.
Једва чекам овај да њушнем : )

Meni se ovaj dopada jer je lagan, prolećno-letnji, svež, ženstven, nenapadan.

Što se tiče više različitih parfema s jednim istim potpisom, meni je omiljeni parfem iakada Bvlgari Omnia Amethyste, ali mi se sviđaju i svi ostali Bvlgari parfemi i svaki bih imala i nosila rado. :)

Back