Na šta mirišete danas?

44444_142180149153391_132636380107768_192835_7172851_n.jpg

U kucnoj varijanti se najudobnije osecam u helankama, pamucnoj majici i plisanom duksu, te u kucnim cizmicama. :)
I sada sam u takvoj odeci koja mirise na neznost. :)

Perwoll Brilliant Color i Ornel Babysoft.

A svuda oko mene mirise limun.

Nestrpljivo cekam da se ispece mamin tart od limuna. :)

kupila ga juce i prezadovoljna sam....prvo se oseti jacina i svezina limuna koja brzo ispari i za njom ostaje mazna, slatkasta karamela.....neka gorcina se po malo promalja i daje vrlo originalnu notu....mala zamerka za postojanost ali i ovo je i previse za 680 din.....prava stavr za nastupajuce leto kada ne mogu da podnesem jace i teze mirise.....

bild_edt_lemon_love-data.png

Danas mirišem na moj omiljeni, ponovo...

I prosto ne znam šta ću kad ga više ne bude bilo, a nemilosrdno ga trošim, ne mogu da odolim... :heart:

http://3.***************/-GNlMUV-25uU/T0PVN7G2TbI/AAAAAAAAJPY/hU5jHUq754M/s1600/nina%2Bricci%2Bfantasy.jpg

ovaj parfem ima odlicne recenzije....daj nam svoje utiske....

Izvoliteee... ;)

Ovo vam kopiram moj komentar sa sajta punmiris. :)

Stekla sam svoje prve ustiske o ovom parfemu, pa evo da ih podelim sa vama:

Bočica je mnogo lepša uživo, divan detalj kraj ogledala na toaletnom stočiću.

Što se trajnosti tiče, nosim ga ceo dan i pratim na zglobu smenjivanje mirisnih nota. Od jutra do večeri sam mirisala lepo i prijatno na njega, već sam dobila komplimente za parfem od par osoba različitog uzrasta.

Naročito od muških osoba. Ovo naglašavam jer su oni obično ti kojima štipa nos jačina i slatkoća parfema koji su poput kolača i bombona.

Svaki parfem sa našom kožom čini posebnu hemiju i jedan isti miriše različito na više osoba. U ovom odnosu - moj novi parfem i ja, ne mogu da se otmem utisku da on uopšte nije kakvim je u nekoliko slučajeva predstavljan.

Jeste poput bombona, ali ne miriše kao da je za decu. Jeste slatkast, ali nije težak i napadan, baš naprotiv. Svež je i budi mi lepe, srećne misli. Mislim da je za leto i odmor idealan, uz neku lepršavu haljinicu i puštenu kosu.

Moja asocijacija na njega je ljupkost. :)

klasican parfem, pomalo retro, podseca na parfeme 80-tih, jak, orijentalan, ostar i sladak u isto vreme uz finu dozu elegancije....zao mi je da ga trosim jer nema vise da se kupi a i bio je mnogo skup, pa jos i drag poklon, ali shvatam da se mora :))))....

lancome-----attraction-2113812_1024x768.jpg

Back