Na šta mirišete danas?

na miris pekeza od sljiva :)

gabriela-sabatini-elegance-eau-de-toilette2358.jpg

nije bas moj stil ali poklonu se u zube ne gleda....mada, fino mi chuchi ;)

i na divan miris alverdeove kreme za ruke

alverde_hand_creme.jpg

jao pomagajte, imam sansu da uzmem povoljno, ispod 30 evrica parfeme na crno....najveca pakovanja.....treba mi neki fin, neopterecujuci, za svaki dan, zenstven i za toplije vreme....za koji da se odlucim:

1. Nina jabuka
2. Cacharel Amor Amor
3. Versace Bright crystal
4. Givenchy play intense
5. Armani code
6.Bvlgari omnia jade
7. Bvlgari jasmin noir
8. Dior jadore
9. Lacoste classic
10. Gucci rush
11. Gucci rush 2
12. Gucci flora
13. Gaultier u limenci

jao pomagajte, imam sansu da uzmem povoljno, ispod 30 evrica parfeme na crno....najveca pakovanja.....treba mi neki fin, neopterecujuci, za svaki dan, zenstven i za toplije vreme....za koji da se odlucim:

1. Nina jabuka
2. Cacharel Amor Amor
4. Givenchy play intense
5. Armani code
6.Bvlgari omnia jade
7. Bvlgari jasmin noir
8. Dior jadore
9. Lacoste classic
10. Gucci rush
11. Gucci rush 2
12. Gucci flora
13. Gaultier u limenci
Nijedan kojeg znam odavde nije lagani ljetni... recimo, Guči raš je jak parfem, i imale su ga sestra i drugarica i sasvim im različito stoji ali je na objema izuzetno jak miris... meni je on zimski... Ovi Bvlgarijevi su jesenji mirisi, mamio me jasmin noar, ali mi je trebalo nešto proljećno i odustala sam... armani kod je isto jako lijep, malo prečesto nailaziš na žene koje ga nose, izaziva mi ružne asocijacije zbog koleginice koja se kupala u njemu, ali vrlo dobar parfem, opet prejak za proljeće i ljeto... jedini još koji poznajem jeste ovaj kašarelov amor amor, njega trenutno imam na sebi. Ne bih ga nosila po vrućinčinama, ali za proljeće može da prođe, čak mi se čini kao da može proći za bilo koje godišnje doba i predivan je. Ja imam toaletnu vodu i moglo bi to biti malo postojanije i jače.

1. Nina jabuka
2. Cacharel Amor Amor
4. Givenchy play intense
5. Armani code
6.Bvlgari omnia jade
7. Bvlgari jasmin noir
8. Dior jadore
9. Lacoste classic
10. Gucci rush
11. Gucci rush 2
12. Gucci flora
13. Gaultier u limenci

Ti su jedini u blazoj varijanti.Ostali su vise zimski (jesenji parfemi):)
Ja bih sad uzela
cloe-parfem.jpg

Prelep je:aha:

1. Nina jabuka
2. Cacharel Amor Amor
4. Givenchy play intense
5. Armani code
6.Bvlgari omnia jade
7. Bvlgari jasmin noir
8. Dior jadore
9. Lacoste classic
10. Gucci rush
11. Gucci rush 2
12. Gucci flora
13. Gaultier u limenci

Givenchy play intense, nije jak, bas neki dan sam ga isprobala! :) lijepo mirise !

1. Nina jabuka
2. Cacharel Amor Amor
4. Givenchy play intense
5. Armani code
6.Bvlgari omnia jade
7. Bvlgari jasmin noir
8. Dior jadore
9. Lacoste classic
10. Gucci rush
11. Gucci rush 2
12. Gucci flora
13. Gaultier u limenci
uzmi sve cero, nece da se baci :))))))

attraction-by-lancome-womens-perfume.jpg

dooooobaaar.....redak parfem kod nas, ni ne znam da ga neko ima, dobila sam ga iz svajcarske na poklon....nota irisa, jacina i ostrina ali zanimljivo je da je nosiv skoro za sve prilike i godisnja doba osim leta jer ima i notu lakoce....parfemcina je to.....

Mirišem na tester iz parfimerije već ceo dan, a samo jednom sam ga nanela kratk.!

Inače sam stavila moj obožavani Nina Ricci - Fantasy, ali morala sam i ovaj da probam na ruci.

Stavila sam ga prvi put na kožu, mada mi je ir anije na papiriću bio perfektan!

Zaista mislim da su Bvlgari parfemi jedni od najistrajnijih, i najzavodljivijih!

Mmm, ovo je apsolutno fantastično!!!
BVLGARI-Omnia-Coral-280312-0.jpg

Back