Na šta mirišete danas?

Danas:
light-blue-perfume-fragrancex-coupon.jpg

neka uvrnuta mešavina svega i svačega:

1) Serpentina Kavali zvanično poslednji put do jeseni. Previše zimski. Od sutra prelazim na Cat Deluxe at Night. (Danas menjam svoj osmomartovski vaučer za isti, jeeee :D )

2) Avon sprej višnja+cimet

3) Mleko za tuširanje za 100 dinara iz Lilija-gusto kao krema malene i miris mu traje ceo dan, tj. sve do narednog tuširanja. Potpuno iznenađenje s moje strane. Inače kombinacija čokolada+višnja

4)glicerinska krema za ruke koja mi je mirisala bezveze na glicerin, pa sam je pomešala sa nekoliko kapi eteričnog ulja od lale i sad miriše na proleće.

BTW, kad se sve ovo izmeša, mislim da mirišem na sveže ispečen kolač.
:mrgreen:

e moram da vam pohvalim ovo mlekce za telo....kupila ga jer je bilo na akciji za 200 din 300 ml i rekoh, ajde, potrosice se....miris je vrlo poseban, prijatan, oseti se satima...a nega je takodje zadovoljavajuca, koza bude meka i nezna na dodir....znaci, pravo iznenadjenje za mene

547131.jpg

neka uvrnuta mešavina svega i svačega:

1) Serpentina Kavali zvanično poslednji put do jeseni. Previše zimski. Od sutra prelazim na Cat Deluxe at Night. (Danas menjam svoj osmomartovski vaučer za isti, jeeee :D )

2) Avon sprej višnja+cimet

3) Mleko za tuširanje za 100 dinara iz Lilija-gusto kao krema malene i miris mu traje ceo dan, tj. sve do narednog tuširanja. Potpuno iznenađenje s moje strane. Inače kombinacija čokolada+višnja

4)glicerinska krema za ruke koja mi je mirisala bezveze na glicerin, pa sam je pomešala sa nekoliko kapi eteričnog ulja od lale i sad miriše na proleće.

BTW, kad se sve ovo izmeša, mislim da mirišem na sveže ispečen kolač.
:mrgreen:

Kolačiću, super izbor za mačkasti parfem, i ja ga imam od ove godine i volim ga baš, baš! :heart2:

Ja se sada spremam da odem malo u šetnju do biblioteke i Lagune.

I stavila sam moj novi parfemičić čak 3x.

Aj dont ker. :malav:

My perfume and I are in love and the whole world is going to smell that!!! :vatromet:

http://1.***************/-gxzoN1MPFWM/Txwa-XrI_2I/AAAAAAAAHrY/DYWeFrFg7rY/s1600/Nina+Fantasy+Bottle.jpg

Na sočnu malinu.
Dahlia gel za tuširanje doista prija mojoj koži.
Hrani je negom koja mi se dopada, i mirisom za kojim poludim.

Volim da mirišem na malinicu.
Mirišem na leto, krhko, zaobljeno mirisima voća.
Na zrenje, na jurcanje po gradu.
Nemilosrdne vožnje biciklom.
Na izlete, na maline na prstićima.
Na svakom prstu kapica jedne meko purpurne maline.

Eto, na nju baš mirišem.

Back