BanBanDzinaBiH:
Nadam se da ti nisam priredio prejak kulturni sok, mozda je trebalo da temi ridjem s vise obzira (znas, setala tvoja macka po krovu…)
Sledeci put kreni s mackom! :-D Takodje napravi neki isecak za devojcice od do 6 recenica i neka budu prosto prosirene a ne slozene ;-)
Ceo tvoj koncept mi je besmislen, ali imam pohvalu jedino na racun komunikacije s ostalim clanovima.
popokatepetl:
Што се тиче џамија, да је било среће да их све попале по Србији,
off topic, kad sam bila mala baka me ucila da se vulkan zove pokakotepetl :-)
Sto se tvoje izjave tice, mozes i naucni rad da napises, moze da bude stvarno otkrice u pitanju, ali ako ti je uvod sa "jbo vam ja mater" tesko da ces naleteti na dobre kritike. Slazem se sa ostatkom tvog posta, ali ne dolazi do izrazaja od kolicine mrznje koju dajes. Jel' stvarno mislis da bi se osecao bolje da smo i mi njima sve popalili? Zasto? Jel' to pise u Bibliji, jel' to cojstvo i u junastvo, jel' da tebi neko siluje sestru jel' ne bi bio miran tu osobu kazna da snadje (ili ti da mu dosudis cak) nego bi moro' i ti njegovu? Jel' tebi sestrino bivstvovanje bitno ili osveta?
Zadovoljnija sam sto su me ratovi pomerali, nego da sam sa familijom ucestvovala u njima. Da mi je otac koju dzamiju popalio, koga silovao ili ubio, sve bi to meni u nasledje ostalo. Srecna sam sto nije!
rikir:
kaze neko treba biti dobar sa njima, ulizivati se..uci u Nato, EU....e..ima li nekog da zaustavi ovaj sunovrat?????????????????
Ti prvo da prestanes da pijes kafe s komsinicama i da gledas spanske sapunice. Ovi poklici na kraju podsecaju na "gde je moj sin???????????" a prethodne izjave nisu dostojne politicke argumentacije, demanta,...pa ni klimanja ili odmahivanja glavom. Ja ovo tek kao u potpunosti apoliticna dajem izjavu za javnost.