Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 33.147
Da, ali židovski nos stvarno ima specifičan oblik.Ironija je da sam najviše nasatih viudeo među Francuzima i Špancima. A nisu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, ali židovski nos stvarno ima specifičan oblik.Ironija je da sam najviše nasatih viudeo među Francuzima i Špancima. A nisu.
Da, ali židovski nos stvarno ima specifičan oblik.
Da sada napišem što poželim kada ga vidim, dobio bi karton zbog pozivanja na nasilje, pa neću.Да ли осетиш понекад необјашњиву жељу да лизнеш сам врх жидовског носа?
Da sada napišem što poželim kada ga vidim, dobio bi karton zbog pozivanja na nasilje, pa neću.
To otvoreno napišem kada mi iz privatnih razloga zatreba nekoliko dana odmora od foruma.
Kažem ti, taj nos viđam kod Francuza i Španaca u ogromnom brojuDa, ali židovski nos stvarno ima specifičan oblik.
Onda su Židovi koji se deklariraju kao bijelci.Kažem ti, taj nos viđam kod Francuza i Španaca u ogromnom broju
ugasili ste ga, ni levo ni desni necete uteci, preletaci, mi pravimo spiskove za lustraciju, idete u podzemlje u podrumePrebacujete se u tabor neutralnih jeli
Ne ne ne moze to tako.
Ili si levo ili desno kako kažu neki![]()
Iz Španije su ih bili proterali još kad ikada, ali izgleda da su posejali seme...Onda su Židovi koji se deklariraju kao bijelci.
Isti ste i vi Antifashi, sve besno i alavo na vlast i slastPa nasiljem desnice, njenom željom za većom eksploatacijom, za svevlašću, njenim lažima i njenom korupcijom sve i počinje.
Iz svake zemlje na planeti su ih proterali, sam iz AmerikeIz Španije su ih bili proterali još kad ikada, ali izgleda da su posejali seme...
Uvek traje, njihovom zeljomNego, kada će na pomolu biti globalni rat protiv kulta nosatih štovavatelja Belzebuba?
Pogledajte prilog 1785366
![]()
A sta je alternativa levici?
Nasminkani crveni mrtvac olicen u liku demona koji ponistava sve ideologije i dogmatski vaspostavlja primitivizam i glupost kao magna cartu novog sveta radeci po drzavu gore stvari nego najekstreminija levica?
Najcrnja varijanta bota je ona koja malo vise zna o istoriji, a onda manipulacijom kukavicje jaje najbezocnijeg radikalizma baca u narucje neke leve levice dok otima sve sto mu se nadje pod grabljivim rukama, maskirajuci se kvazi humanizmom a nekad, verovali ili ne i monarhizmom.
Levicari su za takve maskirovske monstrume najeminentnija gospoda.
Arapi imaju motku kojom praktikuju navedenu operaciju.Да ли осетиш понекад необјашњиву жељу да лизнеш сам врх жидовског носа?