NA POMOLU GLOBALNI "RAT" PROTIV EKSTREMNE LEVICE! Tramp žestoko osudio komentare o smrti Kirka: "Vreme mira je prošlo, OVO JE BORBA DOBRA PROTIV ZLA"

Чудно је што не видиш да и ти сигурно лажеш бар сваки други дан, и уопште сви.

Имаш наивне перспективе на живот.
ja sam nebitan. anonimus sa foruma koji mozda i ne postoji
njegova slatka obecanja su zaludela mnoge glave na koju je delovala njegova vasarska harizma

nit je bio jedini, niti najgori ali ga to ne opravdava

ja sam nebitan. anonimus sa foruma koji mozda i ne postoji
njegova slatka obecanja su zaludela mnoge glave na koju je delovala njegova vasarska harizma

nit je bio jedini, niti najgori ali ga to ne opravdava

Тешко ми је да разумем да ли се шалиш, али у принципу "Заслужујеш метак због Х, али ја наравно не заслужујем метак за Х, друго сам ја" није реалан пут напред.

gde je recimo yahvaljuci dragom Bogu ostao ziv za koji milimetar pa je ostao samo bez dela uva! POKUSAJ UBISTVA je bio prenepunih godinu dana u jeku PREDIZBORNE KAMPANJE

sada mu ej ubijen jedan id glavnih aktivista. i onda je tramp kriv...

Kada čitaš moje poruke, čitaj ih pažljivo i nemoj da spinuješ. Jer se ja izražavam vrlo precizno i sve što treba da radiš jeste da čitaš sporije.

Pa da razjasnimo, ja nisam rekao da je Tramp kriv za ta ubistva (to si jelte izmislio), nego da je kriv za toksičnu atmosferu u društvu punu tenzija, pljuvanja i polarizacije. Svaki nastup mu je bahat i bez poštovanja neistomišljenika. To sve posledično vodi u društvo puno mržnje, sukoba, pa čak i, nažalost, ubistava.

Pravi lideri su oni koji mogu da donose promene na način da ne prave štetu.

kod vas bosnjaka i hrvata je tramp omrazne samo ybog toga sto nema politiku leivce u odnosu prema RUSIJI
vec ne zeli rat sa njom do raspada rusije jer zna sta bi to donelo...

Netačno. Ni Tramp ni bilo ko nije hteo rat sa Rusijom. Opet bih mogao da te potsetim, da pre ruske agresije na Ukrajinu, u Evropi nije bilo nikakve vojne proizvodnje, većina država nije imala vojni rok, vojni budžeti su bili oko 1.5% (u Rusiji oko 4%), Evropa je bila demilitarizovana i niko nije pomišljao na ratovanje. Gasni posao sa Rusijom je cvetao i cevovodi su se otvarali. To su ČINJENICE. Ako ih ne razumeš, čitaj sporije.

Znači, NIKO nije hteo da ratuje.

Mantre o nekakvoj ugroženosti Rusije koje Putin širi kao propagandu vama naivnim rusofilima su - bajke.

Putin je napao Ukrajinu ne zato što je bio ugrožen, nego zato što je namirisao slabost. I to je cela istina.

ta rusija vas zulja. rusija vas zulja zbog SRBIJE. jer je ona zastitnica srbije i srpske.

Pišeš besmislice. Zbog rusofilstva je Srbija izabrala put zameranja zapadu, a kako se nalazi na teritoriji zapada, postali smo šupak Evrope, izolovana i zatrovana kolonija i deponija. Ako ti to smatraš pomaganjem, samo napred, ja baš i ne.

Kada čitaš moje poruke, čitaj ih pažljivo i nemoj da spinuješ. Jer se ja izražavam vrlo precizno i sve što treba da radiš jeste da čitaš sporije.

Pa da razjasnimo, ja nisam rekao da je Tramp kriv za ta ubistva (to si jelte izmislio), nego da je kriv za toksičnu atmosferu u društvu punu tenzija, pljuvanja i polarizacije. Svaki nastup mu je bahat i bez poštovanja neistomišljenika. To sve posledično vodi u društvo puno mržnje, sukoba, pa čak i, nažalost, ubistava.

Pravi lideri su oni koji mogu da donose promene na način da ne prave štetu.

Netačno. Ni Tramp ni bilo ko nije hteo rat sa Rusijom. Opet bih mogao da te potsetim, da pre ruske agresije na Ukrajinu, u Evropi nije bilo nikakve vojne proizvodnje, većina država nije imala vojni rok, vojni budžeti su bili oko 1.5% (u Rusiji oko 4%), Evropa je bila demilitarizovana i niko nije pomišljao na ratovanje. Gasni posao sa Rusijom je cvetao i cevovodi su se otvarali. To su ČINJENICE. Ako ih ne razumeš, čitaj sporije.

Znači, NIKO nije hteo da ratuje.

Mantre o nekakvoj ugroženosti Rusije koje Putin širi kao propagandu vama naivnim rusofilima su - bajke.

Putin je napao Ukrajinu ne zato što je bio ugrožen, nego zato što je namirisao slabost. I to je cela istina.

Pišeš besmislice. Zbog rusofilstva je Srbija izabrala put zameranja zapadu, a kako se nalazi na teritoriji zapada, postali smo šupak Evrope, izolovana i zatrovana kolonija i deponija. Ako ti to smatraš pomaganjem, samo napred, ja baš i ne.
Referat Koještarija Tipično za SUSEDE bošnjadiju i kroasane

Rusofobija proizvod srbofobije

Profesor prava Dejvid Kej sa Univerziteta Kalifornia u Irvajnu ocenio je da su ljudi koji slave političko nasilje u krivu, ali i upozorio da u demokratiji ne bi smelo da se guši raspravljanje o nečijem nasleđu...

Loreta Ros, profesorka na Smit koledžu i istraživačica autoritarnih pokreta, ocenila je za NPR da je ubistvo Kirka tragedija koja se sada koristi da bi se gušila sloboda govora. -"Podseća na makartizam, kada su ljudi bili kažnjavani, otpuštani i stavljani na crne liste zbog stavova koji se nisu dopadali vlastima", rekla je Ros, "Tužno je i tragično kada se nečija smrt pretvori u još jedan način da se društvo dodatno podeli"... ;):cool:
Dotična profesorka bi trebalo da zna da ubistvo Kirka nije nikakva tragedija, nije njemu pao klavir na glavu, već je na njega izvršen politički atentat. To je bio manifesto radikalne levice upravo dok je i zato što je pokojni Kirk "slobodno" govorio.

U biti je čudno od strane konzervativaca što se čude javnom radovanju poludjelih lijevih ubojstvu Kirka. Čemu se čude? Ljudskoj prirodi?

1. prirodno je da nam je uglavnom drago kad nastrada netko tko nam je mrzak. To je ljudski.

2. no, znak je zrelosti znati nijansirati između tog autentičnoga poriva i promišljanja da to nije baš posve moralno samo zato što nam se ta osoba ne sviđa. Na razini plićoj od introspekcije- licemjerje je način kako funkcionira zrelo društvo. Može ti privatno biti i drago, no bar ćeš u javnom nastupu- koliko iskreno, drugo je pitanje- pokazati drugačije lice.

3. ali- što očekivati od ovih infantilaca bez mozga, odraslih na društvenim mrežama, bez ikakvoga bontona, bez moralnih principa, bez ičega? To je kao da se zgražate nad blesavoćama djece. No, ta djeca u SAD, razblesavljena po koledžima, imaju od 18 do 30 godina i više.

To si čuo od liberalnih progresivaca. Te priče se obično lepe na one koji su pristalice komunizma, što otvoreno, što podsvesno
Lepe se na one normalne kojima je dosta i levice i desnice
:mrgreen: samo mi nije jasno kako si uspeo da ubaciš komunizam u ovu priču 😂

Nego, kada će na pomolu biti globalni rat protiv kulta nosatih štovavatelja Belzebuba?

1000008001.jpg

🐈

Dotična profesorka bi trebalo da zna da ubistvo Kirka nije nikakva tragedija, nije njemu pao klavir na glavu, već je na njega izvršen politički atentat. To je bio manifesto radikalne levice upravo dok je i zato što je pokojni Kirk "slobodno" govorio.
Danas svi pričaju o toj nekoj "slobodi"...:cool:
Ali previđaju njenu najsuštastveniju stvar: ona podrazumeva i ODGOVORNOST... Ako toga nema, svakakav zijan je moguć - i sa leva i sa desna. ;)
no pre s desna...

Istina je malo drugačija; levica i desnica u klasičnom smislu postoje više u Americi nego u Evropi, iako pojam potiče iz Evrope tj. francuske revolucije. Kriterijum je, ne bi verovao – novac: desnica se tradicionalno zalaže za „minimalnu državu“ u smislu administracije i uticaja na ekonomiju, dok se levica zalaže za intervencionizam i glomazni državni aparat. Levica kakvom je mi ovde doživljavamo, kao nekakve naslednike komunista, zapravo i nije klasična levica, jer između komunista i nacista ne postoji neka supstancijalna razlika, pogotovo u praksi; i jedni i drugi su isključivi, a razlika je samo u kriterijumima po kojima isključuju: nacisti po nacionalnoj pripadnosti, komunisti po klasnoj. Uz nacizam lepo ide i rasizam, na primer, koji isključuje po kriterijumu rasne pripadnosti; sve su to odvratne, generalizujuće „kolektivističke“ ideologije koje smo trebali ostaviti iza sebe u 20. veku. Nažalost, nismo.
Supstanciona razlika (komunisti/nacisti) je u pogledu na privatnu imovinu i rasnu tj. nacionalnu isključivost . Zatim u pogledu na emancipaciju žene, radnika i čak dece . I levica izvan komunizma odnosi se na radničku klasu pa makar odbacili mnoge marksističke ideje tipa revolucija, diktatura proleterijata ili prihvatanje participacije u kapitalističkom sistemu koju komunisti odbacuju kao krajnje stanje. Takva levica je standard do Frankfurtske škole a Frankfurt je u Evropi. Prema tome današnja takozvana levica u Americi jeste izraz "novih" shvatanja preuzetih iz Evrope u kome se odbacuje radnička klasa a pri tom se prihvata ideja centrizma o minimalnoj državi gde su socijalna izdavanja više kozmetička poza nego suštinska težnja.
Razume se govorim o ljudima izvan Sandersa.

Fašisti će tek da vide ko su levičari! Naročito u SAD.
daleko vam lepa kuca, podelicemo ameriku, razvod druskane, pa se hebite sa vasim dugom levaci i fasisti!:

MTG calls for 'national divorce' between red and blue states

MTG calls for a ‘national divorce’ and for left leaners to split from the cons

MTG’s “National Divorce” May Be The Only Way To Prevent Bloodshed

'ocete da nas upucavate? podelicemo ameriku na pola... a mastao si rusiju da ces da izdelis:mrgreen: pusagija zemljace

Desničari u Americi se zalažu da svi imaju oružje. Ima država gde ga daju i deci da koriste.

Zato imaju najviše školskih ubistava na svetu.

Američki levičari se u principu bore protiv toga, jer su mnogo agresivniji i smatraju da nije OK da svaka šuša nosi pištolj po gradu. Kako im samo pada na pamet...

Back