Kada čitaš moje poruke, čitaj ih pažljivo i nemoj da spinuješ. Jer se ja izražavam vrlo precizno i sve što treba da radiš jeste da čitaš sporije.
Pa da razjasnimo, ja nisam rekao da je Tramp kriv za ta ubistva (to si jelte izmislio), nego da je kriv za toksičnu atmosferu u društvu punu tenzija, pljuvanja i polarizacije. Svaki nastup mu je bahat i bez poštovanja neistomišljenika. To sve posledično vodi u društvo puno mržnje, sukoba, pa čak i, nažalost, ubistava.
Pravi lideri su oni koji mogu da donose promene na način da ne prave štetu.
Netačno. Ni Tramp ni bilo ko nije hteo rat sa Rusijom. Opet bih mogao da te potsetim, da pre ruske agresije na Ukrajinu, u Evropi nije bilo nikakve vojne proizvodnje, većina država nije imala vojni rok, vojni budžeti su bili oko 1.5% (u Rusiji oko 4%), Evropa je bila demilitarizovana i niko nije pomišljao na ratovanje. Gasni posao sa Rusijom je cvetao i cevovodi su se otvarali. To su ČINJENICE. Ako ih ne razumeš, čitaj sporije.
Znači, NIKO nije hteo da ratuje.
Mantre o nekakvoj ugroženosti Rusije koje Putin širi kao propagandu vama naivnim rusofilima su - bajke.
Putin je napao Ukrajinu ne zato što je bio ugrožen, nego zato što je namirisao slabost. I to je cela istina.
Pišeš besmislice. Zbog rusofilstva je Srbija izabrala put zameranja zapadu, a kako se nalazi na teritoriji zapada, postali smo šupak Evrope, izolovana i zatrovana kolonija i deponija. Ako ti to smatraš pomaganjem, samo napred, ja baš i ne.