Na pesackom ubio coveka na bulevaru...

DarkMoon

Elita
Poruka
20.809

Snimak otkriva kako se desila jeziva nesreća u Bulevaru, ZAŠTO MIHAJLU NIJE BILO SPASA i kako je devojka u poslednjoj sekundi izbegla smrt​

Snimak sigurnosne kamere otkriva kako se zapravo dogodila sinoćnja stravična nesreća u Bulevaru kralja Aleksandra, zašto Mihajlu L. nije bilo spasa i kako se njegova devojka spasila smrti u poslednjem trenutku.

"Blic" je došao u posed video snimka sa nadzornih kamera na kojem se vidi uznemirujući prizor, a koji otkriva kako je Mihajlo stradao, a njegova devojka Viktorija sa kojom je u tom trenutku bio na pešakom prelazu, izbegla za dlaku smrt.

Kako se vidi na snimku, devojka je na pešačkom prelazu u poslednjem trenutku primetila "audi" koji se velikom brzinom kretao uz Bulevar Kralja Aleksandra i zakoračila je dva-tri koraka unazad.

Mihajlo je ostao na pešačkom prelazu i možda bi i izbegao tragičnu sudbinu da se "audi" iz zasad nepoznatnog razloga nije zaneo i okrenuo za 90 stepeni, zbog čega je na pešački prelaz i Mihajla na njemu, naleteo ne frontalno, već celom dužinom.

Mihajlo zbog toga nije imao gde da se pomeri i izbegne udarac.

Podsetimo, teška saobraćajna dogodila se sinoć u Bulevaru kralja Aleksandra kada je "audi A3" kojim je upravljao Matija N. (23), na pešačkom prelazu udario Viktoriju L. (24) i Mihajla L. (26) koji je na licu mesta izgubio život.

Viktorija je srećom izbegla smrt jer je za razliku od Mihajla uočila automobil i sklonila se sa ulice.

Za sada nije poznato šta je izazvalo ovu stravičnu nesreću, a kako se sumnja, nesreća se dogodila kada je vozač automobila tokom preticanja vozila, koje je kretalo ispred njega, te izgubio kontrolu nad vozilom.

uwGk9kpTURBXy9kOWUwYjI0NzUwZjgzNjcyMjA2NWU2OTllODAxMTFjOS5qcGeRkwLNAxYA3gABoTAF

https://www.blic.rs/vesti/hronika/s...ulevaru-zasto-mihajlu-nije-bilo-spasa/fxcnm45

na linku imate snimak nesrece
Za sve ima snimak samo za mitrovicevog majmuna nema!

DarkMoon

Elita
Poruka
20.809
Само ти гурај наивне пред точкове.
Јел тако кажеш и своме детету, ти крени, па он ако стане, стане? А?
"Имаш првенство пролаза!"
Е па то првенство пролаза је сад завило у црно две куће! тј три рачунајући и овог дебила.
...
Ако ниси приметио живиш у држави где се у ударном дневнику приказују одсечене главе, и деле ћевапи од људског меса...
Samo ti pravdaj ubice za volanom daleko ces dogurati !

jukabg

Domaćin
Poruka
3.722
mislim da ne pravda ubicu ali govori o drugom aspektu voznje nevezano za ovaj slucaj..
to su pesaci..pesaci cesto pretracavaju kao muve.. meni je na haubu van pesackog skocio jedan dok sam vozio 10km na sat..zato nije ni bilo posledica..posle mi kaze..izvini..nisam te video..nije video veliki crni auto..ma daj..nego pretrcava, video je nesto prekoputa i aj da doletim tamo..
da nisam vozio 10 na sat ko zna kako bi se zavrsilo..

pravilo saobracaja kojeg se pesaci nikad ne pridrzavaju je jasno i stoji u zakonu. ako mi ne verujes procitaj zakon o saobracaju.

pesak pre stupanja nogom na kolovoz mora da se uveri da je bezbedno preci ulicu.

pesaci uopste ne razmisljaju, znaju da imaju prednost i prelaze uopste ne vodeci racuna o tome da kola imaju svoj zaustavni put, da moze bitri milion faktora upletenih u pricu..ako vozis sigurno ti se ne jednom deilo da te sunce potpuno zaslepi odbitkom zraka o neku povrsinu i sta ako ti bas u tom trenuku neko izleti?

u ovom slucaju jasno je ko je kriv,..manijak koji je vozio prevelikom brzinom..pojavio se i snimak..vozio je prebrzo, video ih na pesackom, pokusao da zakoci, auto se zaneo i pokupio ga..ovde se jasno govori da je on kriv i tu nema nikakve sumnje, ali da je taj decko pogledao prelaz i video da ide boodala u punoj brzini, pustio bi ga i sad bi bio ziv..sta mu vredi sto je imao prednost na pesackom..znas kako pise na jednom spomeniku? ovde lezi onaj koji je imao prednost.

ne smes nikad svoj zivot stavljati u ruke drugih..postoji jedan lep izraz.."znam koja boodala sedi ispred mog volana, ali ne znam koja boodala sedi ispred onog drugog volana"
Ovaj demon je kazu bulevarom vozio 150 km na sat!!!! Zaista treba uvesti stroziji zakon.Nije on jedini sto ovako vozi.Svaki dan vidim ovakvog sljama koji divlja ulicama u Srbiji.Vlada potpuni kolaps bezvlasce.Slazem se da pesak u Beogradu mora prepustiti vozila jer ovde niko ne postuje prelaz pesaka na pesackom.Sljam u Bg gradu potpuni haos vlada...Ja kada prelazim ulicu pustim sve zivo i mrtvo da prodje pa onda...Pa policija isto vozi ko manijaci na ogranicenju 50 km na sat.
U skolama ratna atmosfera na ulicama isto.
I sta je drzava uradila?Nikada nista izuzev sto pljacka obican narod.
Ovaj sto je prelazio je trebao pustiti ovog drogerasa sto vozio 150 km na sat!Ali ovaj bi kad tad ubio nekog.Kao Mitrovicev sin sto je na slobodi tako ce i ovog pustit jer ce naci milion olaksica da ga puste.Istina je da je momak opusteno probao na pesacki ali ovde nije bezbedno to je ratna zona taj pesacki u Beogradu.Pa deci bre nece da stanu na pesacki i pravo je cudo da nema vise poginulih.

sasasta

Buduća legenda
Poruka
32.215
Ovaj demon je kazu bulevarom vozio 150 km na sat!!!! Zaista treba uvesti stroziji zakon.Nije on jedini sto ovako vozi.Svaki dan vidim ovakvog sljama koji divlja ulicama u Srbiji.Vlada potpuni kolaps bezvlasce.Slazem se da pesak u Beogradu mora prepustiti vozila jer ovde niko ne postuje prelaz pesaka na pesackom.Sljam u Bg gradu potpuni haos vlada...Ja kada prelazim ulicu pustim sve zivo i mrtvo da prodje pa onda...Pa policija isto vozi ko manijaci na ogranicenju 50 km na sat.
U skolama ratna atmosfera na ulicama isto.
I sta je drzava uradila?Nikada nista izuzev sto pljacka obican narod.
Ovaj sto je prelazio je trebao pustiti ovog drogerasa sto vozio 150 km na sat!Ali ovaj bi kad tad ubio nekog.Kao Mitrovicev sin sto je na slobodi tako ce i ovog pustit jer ce naci milion olaksica da ga puste.Istina je da je momak opusteno probao na pesacki ali ovde nije bezbedno to je ratna zona taj pesacki u Beogradu.Pa deci bre nece da stanu na pesacki i pravo je cudo da nema vise poginulih.
o5 ce tim strozijim zakonom biti obuhvaceni obican narod

i sada postoje mehanizmi i kazne za nasilnike

ali je policiji lakse da zeza nekog za 51km/h nego nekog sa 130

taj sa 130 da 20 il 50 evra i niko ga nije video

Z

zLi pufnasti zeka

Gost
ja gledam snimak i ne verujem. vozac jeste kriv, ali zar devojka nije mogla i svog decka da povuce. ja mahinalno kad stojimo na pesackom, srecica i ja, i kad vidim da neko juri povucem i srecicu unazad (mislim na pesacki sa semaforom). on to ne voli, ali meni je to automatska reakcija....hvatam ga za rukav i vucem unazad. i uvek kad prelazim na pesackom bez semafora, ja ga cimam polako i cekaj, jer posmatram dal ce poceti da koce ili ne.

Z

zLi pufnasti zeka

Gost
ja sam na putu do skole morala da predjem ulicu koja je raskrsnica i to je bila prilicno prometna. mene su od detinjstva naucili da pazljivo gledam pre nego sto predjem ulicu. znaci gledaj levo desno, pazi. dal danasnji roditelji uce decu tome? neki ljudi jednostavno nemaju svest da moraju da pazljivo gledaju put pre prelaska ulice. ja cak i akd je zeleno na semaforu procenjujem dal ce se suta koja nailaze zaustaviti i dal koce.

georgejune

Starosedelac
Poruka
192.128
Vecina ne gleda jel moze bezbedno da predje ulicu,debili misle pesacki je imaju prednost i pustaju muda kao da svako mora da im stane a idemo 50/h,pa jos ako je kisa i neki uslovi da ne moze bezbedno da se zaustavi,slusalice u usima,blenu u telefon ili pricaju,znaci uopste ne gledaju levo desno,pre neki dan stanem ja jedva ali mu pokazem gledaj budalo gledaj oboje imamo zeleno samo ja gledam a ti ne,necu ja da ti cuvam zivot