Na mesec padaju meteori???

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.715
Kazu naucnici da mesec brani zemlju od meteora. Medjutim tu nesto ne stima. Od kako su izmisljeni teleskopi nikad nije zabelezen ni jedan jedini pad meteora na na povrsinu meseca a u zemljinoj atmosferi bukvalno svakog dana sagoe mnogi meteori. Pa i ja sam video bar par puta kako nocu sagori meteor u atmosferi. A obzirom kolika je planeta to znaci da svakog dana po nekoliko meteora sagori u atmosferi. E sad posto na mesecu nema atmosfere ni jedan meteor ne moze da sagori i svaki mora da padne na mesecevu povrsinu ali na zalost nikad ali nikad nije zabelezeno da je pao neki meteor na povrsinu meseca. Pogotovu danas kad ima 7000000000 ljudi na planeti i na desetina hiljada teleskopa koji danonocno i svakog delica sekunde snimaju i posmatraju svaki milimetar meseca i niko ali niko nije zabelezio pad meteora na mesec.

Prema tome to je dokaz da na mesec nikad ne padaju meteori a sto dalje inplicira da meteori ne postoje a ovo sto vidimo da sagoreva u nasoj atmosferi mozda je samo elektricna kugla to jest jedan vid atmosferskog elektricnog praznjenja to jest neka vrsta gromova.

A i ako pogledamo kratere na mesecu vidimo da su svi krateri iste dubine bez obzira na velicinu njihovog precnika a to nije logicno. Jer ako su krateri razlicitih precnika to znaci da su meteori koji su padali razlicite tezine a to onda znaci da i dubine kratera moraju da budu razlicite a na zalost bukvalno svi krateri na mesecu su iste dubine. A postoje ljudi koji su vrsili jedan eksperiment sa elektricnim praznjenjem iznad raz=vne povrsine od brasna i kad elektricitet udari u povrsinu brasna pravi kratere razlicitih precnika ali svi su iste dubine.

naravno sad na mesecu nema praznjenja pa nema i gromova i elektriciteta jer nema ni atmosfere. A kad je bilo elektriciteta da napravi te kratere neznase to je misterija

To je izuzetno zapažanje.
Neko bi rekao da si... IZUZETAN..
Oduvek sam želeo da posedujem kamenčić meteorita,koji je preživeo pad na Zemlju..sad saznajem da je to velika laž,i da su to obični kamenji sa Zemlje..kako im samo prolazi ta fora kod nekog,ko prepoznaje te stvari,kako ih taj ne oda,i nazove šarlatanima..mora da dobijajaju dobre pare..karijeru prave na kamenjčićima,mesečnu platu dobijaju da ćute..
Evo pada meteorit upravo sad,zaželi želju draga...oh čekaj, to je samo električno pražnjenje sa meseca..

druze,meni se cini da si ti izuzet, al od pameti...:) tebi milioni, cak milijarde godina postojanja i formiranja suncevog sistema ocigledno nista ne znace. koliki mora da budes duduk za nauku i ignorant da izuzmes ovakvu jednu stavku iz svojih mantavih jednacina? :lol: jedina uteha bi ti ovde bila da nisi jedini, znaci ne tako izuzetan koliko ti se cini. ajde,nemoj da ti se smeju ljudi, knjigu u sake, ili guglaj malo. ili to, il se spremaj zabrak.:p:lol:

Oduvek sam želeo da posedujem kamenčić meteorita,koji je preživeo pad na Zemlju..sad saznajem da je to velika laž,i da su to obični kamenji sa Zemlje..kako im samo prolazi ta fora kod nekog,ko prepoznaje te stvari,kako ih taj ne oda,i nazove šarlatanima..mora da dobijajaju dobre pare..karijeru prave na kamenjčićima,mesečnu platu dobijaju da ćute..
Evo pada meteorit upravo sad,zaželi želju draga...oh čekaj, to je samo električno pražnjenje sa meseca..

tannanana! MESEČEVU PLATU DA ĆUTE!

....A postoje ljudi koji su vrsili jedan eksperiment sa elektricnim praznjenjem iznad raz=vne povrsine od brasna i kad elektricitet udari u povrsinu brasna pravi kratere razlicitih precnika ali svi su iste dubine.

Znači, Mesec je jedna neispečena brašnjava PICA? Zezam se....delim dosta tvojih mišljenja, evo kad je bilo elektriciteta, mada i ovaj video ima zamke, treba sve to protresti kroz SITO! Da ne kažem kao brašno!

Poslednja izmena:
Sta mislis,otku onoliko kratera na Mesecu?
Otkuda ISTA dubina za potpuno RAZLIČITE PREČNIKE?!

druze,meni se cini da si ti izuzet, al od pameti...:) tebi milioni, cak milijarde godina postojanja i formiranja suncevog sistema ocigledno nista ne znace. koliki mora da budes duduk za nauku i ignorant da izuzmes ovakvu jednu stavku iz svojih mantavih jednacina? :lol: jedina uteha bi ti ovde bila da nisi jedini, znaci ne tako izuzetan koliko ti se cini. ajde,nemoj da ti se smeju ljudi, knjigu u sake, ili guglaj malo. ili to, il se spremaj zabrak.:p:lol:

Pa verovatno su ljudi gusteri kopali lopatama,da mogu da siroke mase zalude i pocnu da veruju da je zemlja okrugla. :rotf:
Covek je legenda,nastavlja svoj put postavljanja bizarnih i blago receno nepismenih tema.Umesto da trazi zabrak sebi,da nocu nesto eebe,on pise ovde gluposti..

Cek zar Zemlja nije ravna ploca ( po tebi ) koja ima kupolu a zvezde su laz, Sunce je jako blizi, Mesec takodje....
I ti si brojao sve teleskope? Znaci desetine hiljada gledaju mesec!!!! WOW!!!!
I ima snimaka. Samo pogledaj...

Aj ovo mi svi odgovorite pa se posle smejte i podsmevajte kome oćete, može?

Aj ovo mi svi odgovorite pa se posle smejte i podsmevajte kome oćete, može?
Pa sta nije jasno?
Ljudi gusteri iskopali dubinu asova jbt...

Pa sta nije jasno?
Ljudi gusteri iskopali dubinu asova jbt...

Kod mene biste svi dobili minuse za današnji dan, to vreme kada je na forumu 5-6 moglo da se sprda i pravi budalom nekog na glup način, je davno prošlo vreme, otprilike sa 256K brzinom, ako mislite da oborite ovo moraćete nešto PAMETNIJE da smislite, a ne samo da ODRADJUJETE POSAO!
I što vam ja nisam gazda jedno 2 dana, sve bi vas doveo u red!
OPUSTILI STE SE MNOGO!!!

Kod mene biste svi dobili minuse za današnji dan, to vreme kada je na forumu 5-6 moglo da se sprda i pravi budalom nekog na glup način, je davno prošlo vreme, otprilike sa 256K brzinom, ako mislite da oborite ovo moraćete nešto PAMETNIJE da smislite, a ne samo da ODRADJUJETE POSAO!
OPUSTILI STE SE MNOGO!!!

Od pojedinih nema potrebe da se pravi budala kada to sami savrseno rade.

I STA ti ZNACE ta VELIKA slova. To MORA da JE neki FaZoN tipa AKO tako PISEM delovacu PaMeTnIjE i moj PoSt ce ImAtI ViSe NA VAZNOSTI!?

OPUSTILI STE SE MNOGO!!!
Ti si bre ludji od zabraka,postavljaca teme...

OPUSTILI STE SE MNOGO!!!
Ala si ti neki opasan tip.Pazi da ne naletis na nekog goreg od sebe.

Ala si ti neki opasan tip.Pazi da ne naletis na nekog goreg od sebe.

Нисам опасан ја, већ изгледа ова тема, и овим глупим претећим порукама, (због метеора по Месецу!!!! невера!!!!), само дајеш на значају и метеорима и мени.
Ај метеорима то и да разумем, ал што бре мени човече???
Шта сам то толико паметно и значајно реко, да се један мод спустио на ову летњу тему, завитланцију, која изгледа да је много мање завитланција него што сам мислио??? И да ми још лично прети! Ал онако, вашарски....као, само сам те упозорио!
Шта је то толико БИТНО око тих метеора да ти мени мораш да претиш???? Још онако добронамерно...
...
Искрен да будем, ја сам мислио да овде људи имају смисла за хумор, ал изгледа да су МЕТЕОРИ НА МЕСЕЦУ врло опасна тема око које нема шале!
...

Или, можда су ваш хумор Курсаџије? па се не разумемо због тога? све је могуће...

Nemoj tako strogo,nema nikakve pretnje..Ti imas pravo na svoje misljenje.Jeste to sto sam napisao dvosmisleno,ali veruj mi nisam hteo da te omalovazavam.Nego sam mislio da ce se neko naci da bude malo strpljivuji od tebe da bi ti dokazao suprotno.Daleko od toga .Nisam dosao na forum da se svadjam.

Back